Evet kullandım tabiki polikistikle golik asitin alakası yokHerkese merhaba, Allah hamile olanlara evlatlarını kucaklarına almayı olmayanlara hayırlı vakitte nasip etsin. Beni kahreden çok önemli bir soru sormak istiyorum. polikistik over olanlar gebeliği boyunca folikasit dışında ilaç kullanıyorlar mı , veya sağlıklı hamilelik geçirenler kullandıkar mı? Kafamda deli gibi sorular doktor kurbanı mı gitti bebeğim ben folikasit dışında birşey kullanmadım doğal yolla hamile kaldım ama mutluluğum ne yazık ki geçen ay 8.haftada son buldu. Tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
MERHABABen de rahim perdesi ameliyati oldum benim sabika da cok temiz degilAa ovulasyonu duymamistim. Erken gebelik testleri var onlar da birkac gun kala gosteriyormus
Denizli'de ozel saglik hastanesinde oldum :)MERHABA
NEREDE AMELİYAT OLDUNUZ ACABA
CEVAP İÇİN TŞK EDERIMDenizli'de ozel saglik hastanesinde oldum :)
Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin cnmKızlar merhaba hamileyimmilk kimyasal gebelik gecirdigimde girmistim buraya ne oldugunu bilmedigim icin arastirirken sonra yazıları okudum ve bilmedigim cok sey ogrendim bi gun hamile kalirsam buraya yazicam demistim vee oldu iste allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim canim amin insallahHayirli olsun rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin cnm
Hayırlı olsun. Rabbim isteyen herkese taddırsın.Kızlar merhaba hamileyimmilk kimyasal gebelik gecirdigimde girmistim buraya ne oldugunu bilmedigim icin arastirirken sonra yazıları okudum ve bilmedigim cok sey ogrendim bi gun hamile kalirsam buraya yazicam demistim vee oldu iste allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
AminHayırlı olsun. Rabbim isteyen herkese taddırsın.
Gebelik testi yaptim adetim 3 gun gecikince sonra acilde kan verip baktirdimHayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle al kucağına.. Nasıl öğrendin erkenden öğrenenilmişsin
28 gunde bir adet oluyorum adetim 3 gun gecince merak edip idrar testi yaptim evde bayramin ilk gunune denk geliyodu hastaneye gitmedim o yüzden sonra pozitif gün cikti inanamayip ertesi gun tekrar yaptim pozitif esime soyledim aksamina hataneye acile gidip kan verdik degerim 322 cıktı canimÜç soru sorabilir miyim? Birincisi kaç günde bir adet oluyorsun, yumurtlama tarihinden ne kadar sonra test yaptın, idrar testi yapmışmıydın daha önce birde kan sonucun kaç çıktı? Şimdiden teşekkürler.
Rica ederimTeşekkürler
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah darısı bizlere de olsun ben de hamile kalmaya karar verdiğimde girmiştim buraya bilgilenmek amaçlı fakat henüz hamilelik oluşmadı ben de bir gün buraya yazar mıyım bilmiyorumBu arada ben intagramda dr gökçen erdoğan adinda bi kadin dogum uzmanini takip ediyodum yazdıkları cok mantikli ve anlasilirdi bi yazısında yumurtalama gününde gecede 3 saat icinde iki hatta uc defa ilişkiye girmek gebeligi artiriyor demişti bende aynen oyle yaptım bu ay ve tuttu tavsiye ederim yapin sayfayi takip edin cok bilgilendirici
Tesekkur ederim darisi başınıza inşallah adetim gecikti onun disinda karnim cok ağrıdı kasigim falan sonra göğsüm de hafif bi sizi olmustu amakarin agrimdan emin olmustum cunku hic boyle ağrımazdıHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın insallah darısı bizlere de olsun ben de hamile kalmaya karar verdiğimde girmiştim buraya bilgilenmek amaçlı fakat henüz hamilelik oluşmadı ben de bir gün buraya yazar mıyım bilmiyorumhamilelik belirtileriniz oldu mu en azından bir seyler hissettiniz mi yazarsanız sevinirim tekrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?