2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ben iyiyim cok şükür lekelenmeler devam ediyor bu yuzden ben de dikkat etmeye devam ediyorum. Onun dışında her sey yolunda binlerce şükür. Sordugun icin sagol kuzucum <3
Bir de surekli deprem olmasa daha iyi olucak :) Denizli baya hareketli biliyorsunuzdur. Evde tekim diken ustunde yatiyorum Allah korusun :)
Ay evet ya surekli oluo orda. Dikkatli ol valla korkup da strese sokma kendini de

Hadi ya 😅ne zamndir kullaniyosun ben kulanici yorumlarını okudum en az 3 ay diyolar ondandr seninki belki 😊
Evet benim daha yeni sayılır yani ay olarak değilde adrt olmuştum başladım sonra yine adrt oldum şimdi devam ediyorum işte ilk ay etki etmedi yani olmadı bebek bakalım inşallah bu ay olur

Kizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri :dua::dua::dua::dua:

Kizlar selam.bende yeni ogrendim bebegimi.cmtden beri devam eden lekeler megerse bebegimin kazi calismalariymis:)hayit otu kadinlar icin birebirdir benim arkadasim oyle hamile kaldi.hormonlariniza baktirip kullanmanizda fayda var.2-3ay demleyerek icti.cok mujdesi kucaginda.Rabbim herkese ve hakeden tum kadinlara yasatsin bu duyguyu.banada kesesini gorup kalp atislarini duyup sagcalikla eli ayagi duzgun kucakladigim gunleri :dua::dua::dua::dua:
Hayırlarıyla kucagına almayı nasip etsin allahım inşallah. Nolur bizede dua et. Hemencik hamiş olalım bizdee.. Canım bu arada belirti yaşadınmı hiseettinmi bişey

Hayırlarıyla kucagına almayı nasip etsin allahım inşallah. Nolur bizede dua et. Hemencik hamiş olalım bizdee.. Canım bu arada belirti yaşadınmı hiseettinmi bişey
Amin kuzum sagol.darisi basiniza.belirtim yok denecek kdr azdi.kendimide okdr dinlerim yani.mide eksimesi oldu gecen hafta bende.acaba dedim usuttummu.sonrada dun tabureye ciktim bisey almak icin basim acayip dondu.ama hic hamileliktenmi acaba diyemedim.kac aydir negatifi gorunce:)yani belirtiler adetle ayni hemen hemen.onceki gebeligimde goguslerimin ucu cok acimisti bunda tik yok.farkli demekki her gebelik.darosi tum istiyenlere olsun ins

Amin kuzum sagol.darisi basiniza.belirtim yok denecek kdr azdi.kendimide okdr dinlerim yani.mide eksimesi oldu gecen hafta bende.acaba dedim usuttummu.sonrada dun tabureye ciktim bisey almak icin basim acayip dondu.ama hic hamileliktenmi acaba diyemedim.kac aydir negatifi gorunce:)yani belirtiler adetle ayni hemen hemen.onceki gebeligimde goguslerimin ucu cok acimisti bunda tik yok.farkli demekki her gebelik.darosi tum istiyenlere olsun ins
Amin canımm lekenlenme var demiltin ya o nasıldı peki yogunmu kahverengimi tam nasıldı

Amin canımm lekenlenme var demiltin ya o nasıldı peki yogunmu kahverengimi tam nasıldı
Yok yogun degildi.az az kahve geldi.sonra pembe geldi sonrada hep peceteye silince geldi.sokulemedim biturlu die dusunurken ustune gormusum meger

gözün aydın allah saglikla kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah

Ayy tebrik ederim 😊😊 allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallh darısı basimiza 🙇‍♀️

Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat etsin inşaallah. Vatana millete dinine hayır getirsin.Allahım isteyenlere de nasip etsin💕❣️🌹🌼🤗

Bende varım bir sorun olmadıgı söyleniyor ama olmadı bebek hatta bu ay çok fazla ve sulu bir adetle karşılaştım ilk günden doktordan radevu almak en ıyısı 😌

Kizlar 1 nisanda adet olmam gerekiyor bu sabah erken gebelik testi yaptm bu sekilde cikti yorumlar misinz sizce kan vereyim mi yoksa kesin negatif gibi mi yardmci olur musunuz

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-06-54-35.png
    Screenshot_2019-03-29-06-54-35.png
    572,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20190329_065358.jpg
    20190329_065358.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 45
Back