Aşılama 2019 Eylül Aşılamacıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bence böyle bir şüphen varsa yarın kan tahlili yaptır. Riske atma hiç. Eğer adetsen yarına kadar adet kanaması şeklini alması lazım. Yine az pembemsi lekelenmeyse dr git derim.
evet en iyisi bu galiba yarina kadar sokulmezse sabah randevu alayim cok hafif sadece peceteye gelen bi kanama cunku. Benim de 16. gun asilamadan sonra. Masallah cok sukur sonunda net bi pozitif goren oldu icime su serptin. sen idrarda pozitifi gordun mu direkt kan testi mi verdin canim.
 
Yaa çok sevindiiimm Allah bizede nasip etsin inşallah
 
Ben direk kan testi yaptım. İdrarla uğraşmadım. Eğer pozitifse de değerimi göreyim istedim. İyi de yapmışım
 
Selam kızlar, adetle birlikte ben de aşılama sürecine gireceğim. Pozitif sonuç alanlarınız oldu mu? Düşündükçe bile stres oluyorum nasıl attınız stresinizi?
 
Meraba kizlar benimde bugün 12 gunumdu doktorum 14 de test ver demişti ama bu akşam benim hafif kanamam oldu acaba adet erken mi geldi ya karın ağrım da var ama bilmiyorum bakalim
 
Çok sevindim adınıza ilk asilamanizmiydi
 
Aslında bizde net bir sorun yoktu. 2017 ekimde normal bir şekilde gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü. Sadece eşimin değerleri olması gerekenin biraz altındaydı. Gittiğim bütün doktorlar bu çok sorun değil normal yollardan gebe kalabilirsin dediler. Aşılamadan 2 gğn önce sağda 20.5 solda15. 5mm yumurta vardı. Aşılama günü dr çatlamamış dedi ve aşılamadan sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptı. Net bir belirtim yoktu. İlk hafta göğsüm çok şişmişti ve ağrıyordu kasık ağrım ve bel ağrım vardı. Bşr haftanın sonunda onlarda geçti. Sadece son hafta gündüzleri mutlaka uyuyordum. Çok uykum geliyordu. Progestandan dolayı böyledir dedim hep. Bir de geçen cuma sabaha kadar kasık ve bel ağrısı çektim. Adet olacam zannettim ama çok şükür olmadım. Darısı sizlere inşallah
 
benim adetim sokuldu sonunda ne yalan soyleyeyim o kadar korkmustum ki tekrar dis gebelik olacagindan rahatladim resmen. bu defa letrozole (femara) kullanicam klomen yerine cunku klomen benim yuzumde cok fazla kistik akne yapti. bu ilaci kullanan oldu mu hic? aslinda klomenle de 2 20lik, 2 15lik toplam 4 yumurta olusmustu yoksa bi ay daha disimi siksam mi yaa?
 
Ben 4 kez klomen kulandım ama hamile kalamadım ama kulanipta hamile kalanı cok okudum
 
Bizdede birşey yok dediler ama 4 senedir olmadı bendede 5 yumurta gelişti çoğul gebelik olabilir diye bizden imza aldılar 2 hata 3 üz olabilir yada hiç olmayabilir dediler bakalım bende hiç birşey yok şimdilik bakalım mevlam ne eyler ne eylesede guzel eyler Allah'ım hayırlı bir gebelik hayırlı doğum nasip etsin
 
Siz ozeldemi asilama oldunuz
 
aynı gün hangi iğne ile çatlattı.-? bana ilk defa prp iğnesi yazdı.eğer çatlamamışsa bununla çatlatcaz dei.aynı sey mi acaba?
 
kızlar merhaba bende geçen hafta aşılama oldum görünce yamak istedim. Bugün meraktan comfort erken gebelik testi aptım ama negatif çıktı. Tamamen ümidi kesmelimiyim acaba diye düşünüyorum .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…