özelde gidiyorum canım ben, memnunum bi sıkıntı yok. tatlı dilli ultrasonda uzun tutan herşeyi tek tek anlatan biri. doğumlara da geliyor gece de olsa. değiştirmicem gibi :)
İstanbul Maltepe civarında mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum. Dr unu paylaşır mısın Ben hala dr bulamadım
İlk gebeliğimde regenesis max kullandım. 1gün arayla içiyordum sanki öyle hatırlıyorum. şimdi yine onu alıcam. Sen nasıl içiyorsun. Kokusu beni mahvediyordu

Canım 81 doğumluyum daha 8 haftalık tüp bebek ve 7 yıl uğraştık o yüzden tedirginim senin doktorun kimdi?zahide küçük var aklımda
Zahide kucuge giden bin pisman instagramda fenomen olunca baska sehirlerden bile geliyormus ve yogun oldugu icin zaman ayiramadiklarini degistirmek zorunda olduklarini yazmislar happymom diye bir uygulamada..yinede arastirin tabii ama cogu hastasini tanimiyormus yogunluktab yoksa doktorluguna diyecek yok.benimki ayla aktülay medicanada riskli gebelik uzmani.henuz 3 ay once arkadasim dogum yapti..bir kac kisiyle daha konustum riskli gebeliklerde bile sagsalim kucagina vermis kadinin oyle olunca icime sindi ama tabi kotu yani en ufak seyde tedirgin etmeleri..bir degeri yuksek buldu mesela nipt testi yaptirdik icimize kurt dusurdu falan..

Bana hamileligin basindan beri baska bise vermediler regenesisten.. veee icerken degilde ictikten sonra agiza o balik kokusu gel esi berbaaaaaaattt

Anladım canım zahidenin yoğun olduğunu duymuştum onu eledim o zaman.çok sağol çok.memorial Başak hanıma gideceğim galiba bilgin var mı

Anladım canım zahidenin yoğun olduğunu duymuştum onu eledim o zaman.çok sağol çok.memorial Başak hanıma gideceğim galiba bilgin var mı
Memorialde nesrin fenerede iyi diyorlar cok guzel bie hastane ama 11bin gibi bir rakamdi hastane paketi.basak hanimi bilmiyorum:) ama hastane cok iyi bir de baran celtemeb var onada iyi diyorlar ben esi pinar hanima gitmistim ama icime sinmemisti valla yoruldum sonra doktor hastane arastirmasindan birazda sans isi deyip akisina biraktim

Havalianne__ canım cinsiyet tahmini yapar mısın:) Resim 11+5 ten

Eklentiler

• 7CFCE9AC-5626-434A-A6AA-395BF1BB2BE9.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
Devlette bana tek kan hapı verilmişti, bugün özelde ki doktor decavit vitamin, devit3 verdi
Anladım canım benimde 1 ay önceki kontrolde sorun yoktu kan degerlerimde yarın tekrar yaptıracam bakalım düşüş varmı. Sen hangi kan ilacını kullanıyorsun

T tuboz

ilk sayfada tablonuzu düzelttim. Kişisel fikrim, üyenin yaşadığı il, doğum yapacağı hastane, gereksiz bilgiler.

Esas olması gerekenleri koydum. hatta bana kalsa isim kolonu bile kalkmalı(nazardan korkarım) ama siz bilirsiniz.

Böyle çok sade ve anlaşılır. İsim etiketi bazı arkadaşlarda yok bunun sebebide 2 kelimeden oluşuyor üye isimleri bu sıkıntı yaratıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…