canım biz arkadaşıma yaomıştık zaten fotoğrafçı olduğum için afiş tasarımı, konuşma balonları filan hepsini kendimiz yaptık. balonuda parti malzemeleri satan bi yerden sipariş verdik.. yine aynısını yapcaz inşallah..

Kızlar erken ama ben yanlış sey mı goruyorum bi de siz bakın ozellikle de @SLVESTER
Tahminlerinizi bekliyorum beni etiketleyin
9 +3

Eklentiler

• 15508211631771592587611251559848.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 47
ya cidden çok tatlı oluyorlar bütün gece gözümün önündeydi.. açıp açıp videosunu izledim çok güzeldi..

Kızlar minnoş anne adayları
Geçen hafta kızımın enfeksiyonu bana geçmişti boğazımda bembeyazdı. Genzim alıyordu.ve şu an hepsini yok ettim. Ben neler yaptım anlatayım da ateşiniz falan yoksa benim gibi hemen tedbir alın yok edin bakterileri
Öncelikle karanfilin antiseptik ( iltilap önleyici) özelliğinden faydalandım. Bir bardak suya katanfil attım içemediğimde ise ağzımda tuttum bi yrm saat attım. Arada yaptım bunu hep
İkinci olarak adaçayı ve kaya tuzunu ılık suya koydum her yemek sonrası ve yatarken gargara yaptım( aman diyim içmedim gargarra ve tükür)adaçayı iltihap geçirir ama içmeyin
Zencefil limon ılhamur karışımı içtim ılık ılık gğnde toplam 2 bardak.
İçecekleri asla soğuk ya da sıcak içmeyin iltihap artar. Hep ılık için
Burnunuz tıkalıysa ya da grnziniz akıyorsa tuzlu su çekin burnunuza temzleyin.

Kızlar devlet hastanesinde de ölçtürdüm tsh, 3,15 çıkmış. Henüz dahiliyeye doktoruna sonucumu gösteremedim ama kendi doktorum normal diyor. Bence de 2,5 ile 3 arasında çok da bir fark yok, zaten 2. tremester e geçtiğimizde 3 normal değer kabul ediliyor.

fotografcisin demek, ne güzel vallahi. tasarim isi sende o zaman:) afis nasil birseydi? aceba bizde istesek senden siparis verebilirmiyiz? :)

bugünde devam ederse görüşeceğim teşekkürler canim

bende de oldu küçük noduller zamanla geçiyor nemli tutmaya bak

Amiiiin canım inşallah çevremde bebeği olan arkadaşlarıma, akrabalarıma bakarak bu yorumu yapmıştım. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren arkadaşlarımın bebeği genelde sakin fıtratlı oldu ama tabi genelleme yapmak doğru olmaz

Günaydin herkese.canim tiroid kanda cikiyor bir sorun varsa..bakmislardir illaki.biraz hırpalaniyor vücüt o yuzdendir diye dusunuyorum tahlillerin kan degerlerin iyise endiselenme
Benim tsh aşırı düştü canım 0,06 olmuş. Doktor gebeliğin ilk dönemlerinde düşebiliyor normal dedi, internette de öyle yazıyor ama yine de boğazım bu kadar kötüleşince tedirgin oldum. Ama tabi günde 6-7 defa istifra etmeye boğaz mı dayanır o da ayrı mevzu

Ben gecen bi kustugumda oyle kotu oldum ki bogazim kanadi ve sanki bir tas geldi oturdu oraya o kadar rahatsiz ediciydi ki Sabaha kadar uyuyamadim ve ertesi gun gecti
Aynen boğazımda bir taş var sanki.. Demekki boğazlar tahriş oluyor ondan oluyor. Sağol canım. İnşallah bulnatısız günler yakındır artık

Gunaydin anneler :) ikili testimizin kan sonuclarinda cikmis. Cok sukur hepsi cut off degerinin altinda bi ohhhhh cektim. Darisi hepinize insallahhhhh
Ohhh ne güzel maşallah. Kaç günde çıkmış oldu canım? Devlet hastanesinde bana 10 günde çıkar dediler de

bugünde devam ederse görüşeceğim teşekkürler canim

bende de oldu küçük noduller zamanla geçiyor nemli tutmaya bak
Yaaa nodül oluşmuş olabilir mi yani? Sence bunun için doktora gitsem mi? Ya da 2 hafta sonra kadın doğum doktoruma randevum var o zamanı bekleyip kendi doktoruma mı danışsam belki de o zamana geçer bilemedim.

Kız çıktı :)
Her tahmin oyle ruyada da kiz gordum ama erkek hissediyorum bakalim tahminler tutacak mi :))) 11haftalikta vajinal bakinca belli eder mi acaba kendini.cunku 2li icin oyle bakabilirim demisti de

fotografcisin demek, ne güzel vallahi. tasarim isi sende o zaman:) afis nasil birseydi? aceba bizde istesek senden siparis verebilirmiyiz? :)
canım benim yaptığım sadece evin süslenmesinde kullanılan duvara asmak için kız mı erkek mi yazıları filan öyle detaylı bişey değil balonu zaten bende parti evi filan o tarz yerlerden sipariş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…