canım biz arkadaşıma yaomıştık zaten fotoğrafçı olduğum için afiş tasarımı, konuşma balonları filan hepsini kendimiz yaptık. balonuda parti malzemeleri satan bi yerden sipariş verdik.. yine aynısını yapcaz inşallah..günaydin canim, hayirli olsun, güzel gecmesine sevindim.
genelde cinsiyetden emin olmadan doktorlarda pek bilgi vermek istemiyor. bende cinsiyet ögrenme partisi yapmak istiyorum,ama tr de cok yaygin olmadigindan pek malzeme bulamadim desem yeri. internetden arastirdigimda genelde aliexpress ve yurt disi siteleri cikiyor. sen malzemelerini nereden siparis vereceksin?
inşallah canım hepimizin..Gozun aydin tatlim. Nice guzel haberlerini alalim insallah :))
Kız çıktı :)27 ve aralikk pufpufboregim banada bakar misin :)
ya cidden çok tatlı oluyorlar bütün gece gözümün önündeydi.. açıp açıp videosunu izledim çok güzeldi..Aminn canim..cok komik oluyolar gercekten bizimkini gorunce gulmektten öldüm ben ayni babasi gibi yatiyodu elini yuzune dogru getirmis doktor cihazi bira dokundurdukca ayak ve el kaldirmaya basladi direk savunma mekanizmasi cok güldüm.doktor gülme artik dedi de utandim gülmedim :))) ben duramiyorum ya gördükce guluyorum bu sefer bakamiyo :)) artik kafami baska tarafa cevirdim hep olcum yapsin diye :))
Caniiim bana da bakar misiiinKız çıktı :)
fotografcisin demek, ne güzel vallahi. tasarim isi sende o zaman:) afis nasil birseydi? aceba bizde istesek senden siparis verebilirmiyiz? :)canım biz arkadaşıma yaomıştık zaten fotoğrafçı olduğum için afiş tasarımı, konuşma balonları filan hepsini kendimiz yaptık. balonuda parti malzemeleri satan bi yerden sipariş verdik.. yine aynısını yapcaz inşallah..
Ben istisna mı oldum acabaÖyleymiş. Geçtiğimiz iki yıl erkek senesiydi
bugünde devam ederse görüşeceğim teşekkürler canimGeçmiş olsun canım bir haftadır ilaçsız direnen biri olarak söylüyorum öksürmek ve grip daha zararlı imiş . bence doktora gitmelisin ihmal etme. Valla dün ilaç aldım bugün ayağa kalktım ... Kesinlikle bı uzmanla görüş yani.. geçmiş olsun tekrardan
bende de oldu küçük noduller zamanla geçiyor nemli tutmaya bakAffınıza sığınarak soracağım. Benim gibi çok istifra eden arkadaşlar boğazınızda bir ağrı, bir rahatsızlık hissediyor musunuz? Boğazım çok fena oldu, sanki bademciklerim şişmiş bi kitle varmış gibi. İstifra etmekten boğazım tahriş mi oldu, yoksa tiroid bezlerim de mi bir sorun var bilemedim.
Amiiiin canım inşallahAslında bazen hayatta elinde olmaya n şeyler başına geliyor oğluma hamileyken öyle psikolojisi bozuk hamilelik geçirdim ki hergun ağlıyordum ama Allahı bir evlat verdi ki uslu sakın gidip gidip nefesini dinliyordum uyurken bazen hayat şartları izin vermiyor sakın huzurlu kalmaya bol bol dua edin gazsız çok ağlamayan uykuyu seven sağlıklı bebek olsun inşallah
Benim tsh aşırı düştü canım 0,06 olmuş. Doktor gebeliğin ilk dönemlerinde düşebiliyor normal dedi, internette de öyle yazıyor ama yine de boğazım bu kadar kötüleşince tedirgin oldum. Ama tabi günde 6-7 defa istifra etmeye boğaz mı dayanır o da ayrı mevzuGünaydin herkese.canim tiroid kanda cikiyor bir sorun varsa..bakmislardir illaki.biraz hırpalaniyor vücüt o yuzdendir diye dusunuyorum tahlillerin kan degerlerin iyise endiselenme
Aynen boğazımda bir taş var sanki.. Demekki boğazlar tahriş oluyor ondan oluyor. Sağol canım. İnşallah bulnatısız günler yakındır artıkBen gecen bi kustugumda oyle kotu oldum ki bogazim kanadi ve sanki bir tas geldi oturdu oraya o kadar rahatsiz ediciydi ki Sabaha kadar uyuyamadim ve ertesi gun gecti
Ohhh ne güzel maşallah. Kaç günde çıkmış oldu canım? Devlet hastanesinde bana 10 günde çıkar dediler deGunaydin anneler :) ikili testimizin kan sonuclarinda cikmis. Cok sukur hepsi cut off degerinin altinda bi ohhhhh cektim. Darisi hepinize insallahhhhh
Yaaa nodül oluşmuş olabilir mi yani? Sence bunun için doktora gitsem mi? Ya da 2 hafta sonra kadın doğum doktoruma randevum var o zamanı bekleyip kendi doktoruma mı danışsam belki de o zamana geçer bilemedim.bugünde devam ederse görüşeceğim teşekkürler canim
bende de oldu küçük noduller zamanla geçiyor nemli tutmaya bak
Her tahmin oyle ruyada da kiz gordum ama erkek hissediyorum bakalim tahminler tutacak mi :))) 11haftalikta vajinal bakinca belli eder mi acaba kendini.cunku 2li icin oyle bakabilirim demisti deKız çıktı :)
Videoya cekebildiniz mi ben teklif etmedim ama bir dahakine cekicem :)ya cidden çok tatlı oluyorlar bütün gece gözümün önündeydi.. açıp açıp videosunu izledim çok güzeldi..
cinsiyeti öğrenirsek diye arkadaşımla gitmiştik o direk çekti teklif bile etmedik.Videoya cekebildiniz mi ben teklif etmedim ama bir dahakine cekicem :)
canım benim yaptığım sadece evin süslenmesinde kullanılan duvara asmak için kız mı erkek mi yazıları filan öyle detaylı bişey değil balonu zaten bende parti evi filan o tarz yerlerden sipariş veriyorumfotografcisin demek, ne güzel vallahi. tasarim isi sende o zaman:) afis nasil birseydi? aceba bizde istesek senden siparis verebilirmiyiz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?