Çok geçmiş olsun canım ya bol bol emzir emziremiyorsan da şu icir mutlaka vücudu susuz kalmasın kuzununDr a geldik şimdi. Saatte 3-4 bez değiştirdim bugün ve hiç bişey yemedi. Dr diş bukadar yapmaz dedi tahlile gönderdi şimdi sonucu bekliyoruz. Haftasonu avm de yemiştik ondan şüpheleniyoruz çünkü bende de var biraz.
Allah yardımcın olsun canım insaallah tekrar nasib olsun saglikla kucağına alKizlar benimde 11+6 bugün ikiz gebelik.Doktora gittim bugün ikili test icin.Bebeklerin kalbi durmuş.Sabahtan beri ağlıyorum.Kürtaj olmam lazimmiş.Daha önce yasayan oldu mu?agrin cok mu kanaman var mi diyor doktor.Hicbiri yok.şoktayım.
Teşekkür ederim benim doktorum ısrarla gerek yok diyor. Ben de endokrinolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek, umarım geç kalmamışımdır 10. haftadayım.
Bende olmustu cnm hele iki sefer hic bir sekilde gecirtememistim gece oylece uyudum sabaha gecmistiKızlar sizdede uzun süren baş ağrıları oluyor mu? Iki gündür başım ağrıyor
Önceden oluyodu şimdi dAha iyiyim acil şifa diliyorumKızlar sizdede uzun süren baş ağrıları oluyor mu? Iki gündür başım ağrıyor
Benim baş agrım çok oluyorKızlar sizdede uzun süren baş ağrıları oluyor mu? Iki gündür başım ağrıyor
aa bilmiyordum bunuÖnceden oluyodu şimdi dAha iyiyim acil şifa diliyorum
Bu arada
Baş ağrısı erkek diyolla bu konuya temas edelim belli olunca
Zaten bana her kapı erkege çıkıyor haftaya salı randevum var inşallah gösterir bebeğim de öğrenirizÖnceden oluyodu şimdi dAha iyiyim acil şifa diliyorum
Bu arada
Baş ağrısı erkek diyolla bu konuya temas edelim belli olunca
Darısı başıma :)Bende olmustu cnm hele iki sefer hic bir sekilde gecirtememistim gece oylece uyudum sabaha gecmisti
Normalde de baş ağrısı nedir bilmem ama oluyor demek ki gebelikte :)Benim baş agrım çok oluyor
Maşallah canım inşallah sağlıkla gelsin prensesCanlar geldim cok sukur. Allahim nasil hareketli. Olcumu zor yapti doktor. Ense olcusu 0.9 cikti. Boyu da gunu gunune cok sukur. Her sey normal bir de kan verdik. Veeeee cinsiyet kiz9 gun sonra yine gidecegim. Sonuclar icin. Orada kesin soylerim dedi. Ama pipi gormedik Allahim cok sukur. Sizler de hayirli haberlerle gidin gelin insallah kizlar
Bende mı gitsem yaa aynı durumdayız bende endişelendim. Doktor sıkıntı yok takip etmez dedi amaTeşekkür ederim benim doktorum ısrarla gerek yok diyor. Ben de endokrinolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek, umarım geç kalmamışımdır 10. haftadayım.
Evet kiz kismetseCanım sende mi öğrendin ? Kız mı geliyor erkek mi
Amin kuzum insallah hepimizin yavrulari saglikla gelsinnnnMaşallah canım inşallah sağlıkla gelsin prenses
Amin canim benim darisi size olsun
Sagolasin tatlim. Darisi sizlere. Tez zamanda guzel haberlerle gelinPircici hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?