Cok Cok uzuldumBaşın sağolsun cnm Allah bir daha yaşatmasın
Hiç bilmiyorum doktoruma bi soracağım bakalım, bilgilendiririm sizi de.Ben de dün çok kaşındım, neyle alakası var acaba?
Benimki 5 cikti. Endokrin uzmanina yonlerdirdi doktorum. 3 ile 4 arasinda olanlara T3, T4 , anti TPO bakiyoruz onlar normal degilse ilacla tedavi dusunuyoruz dedi. Benimki 4 un ustu oldugu icin direkt ilac basladiSağlık ocağında 5,5 çıktı, bir kaç gün sonra doktorumun çalıştığı hastanede 3,2 çıktı, doktorum da sağlık ocağınınkine takılmayın hatalıdır gibi bir şey söyledi. Sen önceden tiroid hastası olsaydın ilaç kullanıyor olsaydın şimdi 2,5 in altında tutacaktık ama öyle bir durum yok dedi. Bu hafta içinde Endokrinolojiye gidicem bakalım orası ne diyecek.
Kürtajdan sonra ikinci bebegim hala daha ilki aklımdan çıkmıyorIçim cız etti gerçekten ben de bir bebek kaybettim. Kurtajda hiç bir şey hissetmiyorsun uyaniyosun bitmiş herşey tabi psikolojik boyutu çok yıpratıcı. Eğer çocuğun varsa ona sarıl onunla teselli bulabilirsin ancak yoksa da acın ancak yeni bir bebege hamile kaldığında hafifliyor. Tabi kaybedilen bebek aklından çıkmıyor insanin Allahim sabır versin en kısa zamanda da sağlıklı bir bebek nasip etsin Inşallah.
sağlık ocağında 5.5 çıkınca çok korktum ama hastanede farklı çıkıyor. 3,2 çıktı en son. Kaan Kocatepe nin videosu beni rahatlatmıştı, ama herkes farklı bir şey söyleyince kafam karıştı benim de. Ben de 10. haftadayım, bu hafta ölçtürecem bakalım ne alemde çıkacak :)Ya bende. Ok merak ediyorum cinsoyetini kizimda 7 . Aya kadar hep kustum zayiflamistim ama bunda bir haftadir bulantilarim var ama kusmiyorum artik kasik ve bel agrim var kizimda varmiydi hatirlamiyorum bazen hamile oldugumu unutuyorum bile ama bazen adet olacakmisim gibi agri girip cikiyor bugunde bir saattir sag kalcamdan bacagima dogru bi agri ggirdi topallayarak yuriyorum
Ayrica troidi cikanlar cok takilmayin bence. Bu geste son 10 yildir bakiliyormua zaten asiri yuksek olmasida hamilelige engelmisbdr kaan kocatepeyi din leyin iciniz rahatlar bemimde saglik ocaginda 3
38 cikmisti hastahede yaptirdim 2.05 cikti dr gebeligim 10. Haftasindan aonra kendiliginden dusuyor korkacak bisey yok dedi
Sağlık ocağında benim de 5,5 çıktı, ama hastanede 3,5 ve 3,2 çıktı, sağlık ocağının testi hatalıdır diyor kadın doğum doktorum, olabilir mi öyle bir şey.Benimki 5 cikti. Endokrin uzmanina yonlerdirdi doktorum. 3 ile 4 arasinda olanlara T3, T4 , anti TPO bakiyoruz onlar normal degilse ilacla tedavi dusunuyoruz dedi. Benimki 4 un ustu oldugu icin direkt ilac basladi
Canm benm 4 tane bebeğimin kalbi durduİlk gebeliğim daha önce düşük olmadı kan pıhtılaşmasından düşük yapanlar var çevremde bende de kan pıhtılaşması olmasından korkuyorum. Kan pıhtılaşmasında kaçıncı haftaya kadar düşükler oluyor genelde bilen var mı
Olabilir tabiki. Sonucta normal cikan bir sonuc var elinde. Endiselenmene gerek yok bencesağlık ocağında 5.5 çıkınca çok korktum ama hastanede farklı çıkıyor. 3,2 çıktı en son. Kaan Kocatepe nin videosu beni rahatlatmıştı, ama herkes farklı bir şey söyleyince kafam karıştı benim de. Ben de 10. haftadayım, bu hafta ölçtürecem bakalım ne alemde çıkacak :)
Sağlık ocağında benim de 5,5 çıktı, ama hastanede 3,5 ve 3,2 çıktı, sağlık ocağının testi hatalıdır diyor kadın doğum doktorum, olabilir mi öyle bir şey.
Canım gözün aydın. Tsh kaç çıktı?Cook konuşmalar olmus hepsini okuyamadımbenim de bugün görüş günümdü 2 haftada inanılmaz buyumüs bebisim maşallah 8+1 di 8+4 olmuşuz sanırm regl tarihimi yakalayacak
Tahlillerimde bi sknti görmedi sadece tsh biraz yüksek geldi şu an çok riskli değil 1 ay sonra geldiginde hatırlat tekrar bakalım dedı. Kum döküyormusum tahmin ettiğim gibi ona da yapacak bişey yok bol su dedi dayanamazsan gelirsin dedi. Sağlık ocağı da aramisti oraya da uğradım ordaki dr da begendi sonuçları onlar da elime bi liste verdi aylar aşılar tahliller yazıyor. Yüz üstü uyuyordu bebisim ya hep uyuyor aynı benbi daha gittiğimde çikolata faln mi yesem acaba
Ne bileyim canım, benimki de dedi ki sağlık ocağında sana gerekli gereksiz bi sürü test yapılacak. Toxo ıgG 4,4 çıktı, sınır 3, yani bağışıklığım var demekmiş. Buna da mı güvenmeyeyim şimdi, hiç bir şey anlamadım.Bana doktor saglık ocagında yaptırma dedi testleri
Demekki gercekten fark olabiliyormuş sonuclarda
Ben ögrenmedim daha bu cumartesi randevumNe bileyim canım, benimki de dedi ki sağlık ocağında sana gerekli gereksiz bi sürü test yapılacak. Toxo ıgG 4,4 çıktı, sınır 3, yani bağışıklığım var demekmiş. Buna da mı güvenmeyeyim şimdi, hiç bir şey anlamadım.
Kızzzz bu arada sen cinsiyeti nasıl öğrendin, erken değil mi? Benim dr bir şey söylemiyor benim de sormak aklıma gelmedi ilk bebek olunca.
Amin inş Allah a emanet bebeklerimizCanm benm 4 tane bebeğimin kalbi durdu
Pıhtılaşma varmış
Hepside kalp atışı duyduktan bi gün sonra kalbi durmuştu
Genelde hepsinde 6.haftada kalp atışı görmüştük
Yani sen kafana takma stres daha kötü .epey büyümüş bebeğin iyi düşün iyi olsun
Şimdi farkettim yanlış görmüşüm canımBen ögrenmedim daha bu cumartesi randevumPircici öğrendi :)
Ama banada dedi gösterirse görürüz diye :)
Amin amin. Allah evlatla sınamasın.Kürtajdan sonra ikinci bebegim hala daha ilki aklımdan çıkmıyorgerçekten çok zor bı durum Rabbim düşmanıma vermesin
Amin inşallah yaŞimdi farkettim yanlış görmüşüm canımHayırlısıyla sağlıkla gelsinler de, tek istediğim bu.
Dr a geldik şimdi. Saatte 3-4 bez değiştirdim bugün ve hiç bişey yemedi. Dr diş bukadar yapmaz dedi tahlile gönderdi şimdi sonucu bekliyoruz. Haftasonu avm de yemiştik ondan şüpheleniyoruz çünkü bende de var biraz.Pamuk ve suyla sil sadece hava aldir bir de kurula ıslak kalmasın cnm dış yapar hafif ateş bile geçmiş olsun cok
Canım sende mi öğrendin ? Kız mı geliyor erkek miHayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin insallah
Benim en yüksek 3 buçuk oluyordu ama 1.5 un altında olması lazım demişlerdi hamileyken bir daha gittiğimde soracağım Dr a bendeSağlık ocağında 5,5 çıktı, bir kaç gün sonra doktorumun çalıştığı hastanede 3,2 çıktı, doktorum da sağlık ocağınınkine takılmayın hatalıdır gibi bir şey söyledi. Sen önceden tiroid hastası olsaydın ilaç kullanıyor olsaydın şimdi 2,5 in altında tutacaktık ama öyle bir durum yok dedi. Bu hafta içinde Endokrinolojiye gidicem bakalım orası ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?