Anladım canım :) ikinci pek belli değil ama yuvarlak besbelli. Sende de tutmamış evet :)

Cook konuşmalar olmus hepsini okuyamadım benim de bugün görüş günümdü 2 haftada inanılmaz buyumüs bebisim maşallah 8+1 di 8+4 olmuşuz sanırm regl tarihimi yakalayacak
Tahlillerimde bi sknti görmedi sadece tsh biraz yüksek geldi şu an çok riskli değil 1 ay sonra geldiginde hatırlat tekrar bakalım dedı. Kum döküyormusum tahmin ettiğim gibi ona da yapacak bişey yok bol su dedi dayanamazsan gelirsin dedi. Sağlık ocağı da aramisti oraya da uğradım ordaki dr da begendi sonuçları onlar da elime bi liste verdi aylar aşılar tahliller yazıyor. Yüz üstü uyuyordu bebisim ya hep uyuyor aynı ben bi daha gittiğimde çikolata faln mi yesem acaba

Bende çok karışık görüyorum, dün rüyamda çocuğum olmuş ama çok kiloluymuş:) emzirmek için aldım bi çekti sonra istemedi
Ben hamile kalmadan birebir olacakları görüyorum kızımda da aynısı oldu birebir gördüğüm herşeyi yaşadım şimdi yine karışık görüyorum bı kız bı erkek falan ama geçen gün rüyamda doguruyodum erkek bebekti tamamen görüyordum ve emziriyordum. Genelde emzirilen cinsiyet çıkıyor diye biliyorum. Kızda da kızımı emziriyordum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ben o donemde evde olucam ama anladigim kadariyla sorun yasamayan yok..manuelede kotu demisler mecburen alicaz galiba.. acaba ihtiyac olunca mi alsam yoksa hazir mi etsem bilemiyorum..
Bence ihtiyacın olunca al evdeysen iki çocuğumda kullanmadim 3.de lazım oldu ya da eşinle çıkıp gezecek ve çocuğu anneanneme babaanne ye bırakmayı düşünürsen de lazım olabiliyor canim

Tsh değerlerin normal mi peki benim yüksek ondan oluyor

Pamuk ve suyla sil sadece hava aldir bir de kurula ıslak kalmasın cnm dış yapar hafif ateş bile geçmiş olsun cok

Arkadaşlar tsh'ı yüksek çıkıp Euthyrox kullanan var mı? Benim 3,5 ama kadın doğum doktorum normal diyor, bu hafta içinde bir endokrin uzmanına danışacağım.
Benimde 3 buçuk ve diğer hamileliklerimde kullandım diye verdi yoksa 1 ay sonra tekrarlayalım demişti

Allah sabır versin canım çok zor geçen günlerde bir tanıdığın doğumdan 1 hafta önce bebeğin kalbi durdu hiç kolay değil böyle şeyler hep imtihan yeniden yüzünü güldürsün Rabbim inşallah

Teşekkür ederim benim doktorum ısrarla gerek yok diyor. Ben de endokrinolojiye randevu aldım bakalım ne diyecek, umarım geç kalmamışımdır 10. haftadayım.

Hepinize cok tesekkür ederim.Hepinize saglikli hayirli dogumlar dilerim.Bana dua edin kürtajim sorunsuz geçsin.
Içim cız etti gerçekten ben de bir bebek kaybettim. Kurtajda hiç bir şey hissetmiyorsun uyaniyosun bitmiş herşey tabi psikolojik boyutu çok yıpratıcı. Eğer çocuğun varsa ona sarıl onunla teselli bulabilirsin ancak yoksa da acın ancak yeni bir bebege hamile kaldığında hafifliyor. Tabi kaybedilen bebek aklından çıkmıyor insanin Allahim sabır versin en kısa zamanda da sağlıklı bir bebek nasip etsin Inşallah.

Benimde 3 buçuk ve diğer hamileliklerimde kullandım diye verdi yoksa 1 ay sonra tekrarlayalım demişti
Sağlık ocağında 5,5 çıktı, bir kaç gün sonra doktorumun çalıştığı hastanede 3,2 çıktı, doktorum da sağlık ocağınınkine takılmayın hatalıdır gibi bir şey söyledi. Sen önceden tiroid hastası olsaydın ilaç kullanıyor olsaydın şimdi 2,5 in altında tutacaktık ama öyle bir durum yok dedi. Bu hafta içinde Endokrinolojiye gidicem bakalım orası ne diyecek.

İlk gebeliğim daha önce düşük olmadı kan pıhtılaşmasından düşük yapanlar var çevremde bende de kan pıhtılaşması olmasından korkuyorum. Kan pıhtılaşmasında kaçıncı haftaya kadar düşükler oluyor genelde bilen var mı

Karaciğer enzimleriyle ilgisi olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam gebeliğin ileriki aylarında oluyordu. Çoksa ve kabarıyorsa bir doktorunuza sorun

Canım senin ilk doktor gerçekten abartmış, 2,5 diyor doktorlar, değerin çok güzelmiş gereksiz yere düşürmüş. Ben de endokrine gidicem bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…