Buda erkek olursa bu teori bende tutmuyor :)evet bu erkeğe benziyo ama kız olmuşçürüttün
Ypk kuzum aynı foto işte. Karından. Arkadaş öyle diyince buraya da atayım dedim. Bildiğin solda bebek. Kızımın usg sine bakıyorum oda en sağa yapışık. Tam tersi tarafta. Senin usg yi atsana bi 7 haftalık olanı
Canım kagıdı kendine tutman gerekmiyor mu ? Ben öyle biliyorum karşıdan bakıldığı için. Aman bilmiyorum ya :) tek bildiğim kızımınkiyle aynı değil :) belki bu da kız ama Başkan taraftan geliyor :)
Anladım canım. Bende tutmuyor bu teori. Kızımı attım gördün müKendine tutmayacan bakışta ne görüyorsan
Yapmamistiniz 2 kişi yapmıştı biri erkek dedi diğeri kız attigim resim buydu sanirim
Çok teşekkür ederim Rabbim gonlunuzden geçeni kabul etsin USG görüntümüz karındanGözün aydın :) kese konumuna göre sağ da mıydı solda mı ? Benim kızım sağdaydı. Bu gebelikte solda. Kızlar Buda kız dedi ama ben erkek hissediyorum
Hayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin insallahCinsiyet öğrendim erkek geliyor bı de kızım var
Çok teşekkür ederim Rabbim gonlunuzden geçeni kabul etsin USG görüntümüz karından
Ortada gibi burda :) amin sağol canım hepimizin inşallahÇok teşekkür ederim Rabbim gonlunuzden geçeni kabul etsin USG görüntümüz karından
Bak aynı doktor aynı makine bu da kızım 7+2 :) demek istediğim bu
Kısmet canım :) kız olursa da bal olur erkek olursa da :)Evet sende tutmamış canım sende tersi olacak herhalde :)
Senin kızlar tersi tarafta mıydı karşılaştırdın mıBak canım benimki solda, senin bebek sağda duruyor
Nuba göre bakılmıştı onda . Kese bu 7 haftalıkBu kese için büyük zaten 6-7 haftalık olması lazım
Bende o yüzden hep erkek diyordum bı de kızıma hamile kalmadan oncede rüyamda gördüm. Şimdiki bebegimide rüyamda gördüm hamile kalmadan. O yüzden cinsiyet konusunda emindim ama doktorun söylemesini bekledimKesen fasülye gibi canım erkek
Senin kızlar tersi tarafta mıydı karşılaştırdın mı
Nuba göre bakılmıştı onda . Kese bu 7 haftalık
Bende o yüzden hep erkek diyordum bı de kızıma hamile kalmadan oncede rüyamda gördüm. Şimdiki bebegimide rüyamda gördüm hamile kalmadan. O yüzden cinsiyet konusunda emindim ama doktorun söylemesini bekledim
Senin az kalmış bakalım ne. OlacakCanım ilk kızımda devlette resim vermemişlerdi, ikinci ve üçüncüde keseleri yuvarlaktı biri ortadaydı, biri de az sola yakındı. Şimdiki gibi direk solda değildi sanki
Bu teoride sıkıntılar var. Ama gerçi hepsi tahmin sonuçta net değil kiKesen fasülye gibi erkek o yüzden ama normalde sağda duruyor
Senin az kalmış bakalım ne. Olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?