ayy çok heyecanlı ama kesin birşey söyleyemeyebilir bence cinsiyet hakkında. 14-15lerde net olarak söylüyolar sanırım. tabi o da gösterirseAyyy bakalim tatlim insallah ☺ ben zaten karnimin buyuk olacagini tahmin edebiliyorum. Gobek deliginin alti, alt karin bolgesi denilen yer bildigin hamis gobegi kivaminda. ☺ ama cok minnos yaaa aynaya bakinca cok hosuma gidiyor ☺ az once dikkat ettim de ayna da saclarima parlaklik gelmis. Fon cektirmisim gibi duruyor. Yasasin bitti cirkin gunler ☺
Çalışıyorsan gerekli olacaktır tabi. Yarın avent de %28 indirim olucak ebebek mağazasında. Bir bakıp değerlendirebilirsin .Verdigin bilgiler icin Cok saol canim.önce veya sonra mecburen alacagiz gibi duruyor calistigimdan dolayi.indirime girerse kacirmayim diyorum cünki gercekten pahali birseymis,bu kadar olabilecegini düsünmemistim daha önce.
aklımda bulunsun bende o şişelerden almayı düşünüyorum daha pratik. sadece göbek-basen bölgemize değil. göğüslere ve bacaklara da uygulamak gerekiyormus. mümkünse tüm vücut :)Aaa canim bu arada hatirlatayim. Zeytinyagi, e vitamini ampul ve 1 2 cay kasigi kadar badem yagini karistirip, o sekilde kullanacagim ben. Aklinda olsun. Gratislerde fisfisli siseler satiliyor. Onlara doldurup kullanacagim. E vitamini cilt icin de cok faydali.
Annem geldi 2 3 gundjr bende. Dun gobegini actim baktim.nereleri catladi diye. Karinda 1 tane catlak yok. Gerci 30 sene gecmis ustunden ama gobek yerine bobreklerin bulundugu yerler var ya oralari catlamis bele dogru. Karnimda olmadi diyor. Biraz da genetik olabiliyor boyle seyler. Ben arkaya dogru da surecegim ne olur ne olmaz. Ve evet memisler ve baldirlar da catlamaya cok musait.aklımda bulunsun bende o şişelerden almayı düşünüyorum daha pratik. sadece göbek-basen bölgemize değil. göğüslere ve bacaklara da uygulamak gerekiyormus. mümkünse tüm vücut :)
Benim arasira oluyor. Ilk hamilelikte olmamisti. Sanci gibi sanki kalbim orada atıyor gibi kısa süreli bir acı hissi.Kızlar her vajinada bir zonklama hissi ile uyandım. Internetten baktım kan akışı nedeniyle olabilir 12-16 haftalar arası yazıyor. Hatta ilk gebelikse rahim ilk defa büyüdüğü için daha erken de olabilir diye yazı okudum.
Yasayan oldu mu?
Canim 10 gun once miydi ne? 3 4 gun suren vajina ic kisminda zonklama ozellikle sol duvarda oldu. 3 4 gun surdu ve gecti. Rahim yukari tasindikca baglar geriliyor ben ona bagladim bu zonklama durumunu. Cok ciddi agrin yoksa endiselenme. sanki birisi oraya agirlik veriyor gibi, nasil anlatsam hic yasamadigim bir seydi. En son 8+0da gitmistim doktora. Agrisiz sancisiz gebelik olmaz, dayanamayacagin bir agri ve akabinde kanaman lekelenmen olursa ancak gel hastaneye dedi. O oyle deyip beni rahatlattigi icin cok onemsemedim. Gecti zaten cok sukur. Ins senin de hemencik gecer.Kızlar her vajinada bir zonklama hissi ile uyandım. Internetten baktım kan akışı nedeniyle olabilir 12-16 haftalar arası yazıyor. Hatta ilk gebelikse rahim ilk defa büyüdüğü için daha erken de olabilir diye yazı okudum.
Yasayan oldu mu?
aa süpersin canim, bu haberin degdi. bugün mutlaka bakiyim.Çalışıyorsan gerekli olacaktır tabi. Yarın avent de %28 indirim olucak ebebek mağazasında. Bir bakıp değerlendirebilirsin .
30 sene de geçse beyaz beyaz belli olurdu. insallah annene çekmişsindir kız :) benim annemin çatlağı var. çatlayacaksa da oturup ağlamam ya napayım elimden bu kadarı geldiAnnem geldi 2 3 gundjr bende. Dun gobegini actim baktim.nereleri catladi diye. Karinda 1 tane catlak yok. Gerci 30 sene gecmis ustunden ama gobek yerine bobreklerin bulundugu yerler var ya oralari catlamis bele dogru. Karnimda olmadi diyor. Biraz da genetik olabiliyor boyle seyler. Ben arkaya dogru da surecegim ne olur ne olmaz. Ve evet memisler ve baldirlar da catlamaya cok musait.
havuzlu han olabilir mi? eğer oysa bahsettikleri gibi ekonomik falan değil. bizde aile geleneğidir hamile olan 6-7. ayında eminönüne gidip tüm alısverisini yapar. ben yapmıcam tabi ki yorgunluğa değmez ve öyle ucuz da değil. daha geçen gün gitti kuzenim 3000₺ harcamış.Kizceler ozellikle Istanbul'sa yasayanlar... Alisverisle ilgili bir sey paylasayim ben de. Eminonun de bir han mi ne varmis. Bebek urunleri satan. Magazada 40/50 tllik tulum falan orada 10/15 tlymis ki daha kalitelileri. Ben bahar gibi yaza sicaklara kalmadan gitmeyi planliyorum oraya. Hangi han oldugunu ogrenemedim tanidiktan. Bahsetmisti ben de cok ilgilenmedim neresi diye. Ama cok kaliteli ve uygun fiyatli seyler varmis. Belki anne olanlar bilirler...
Ayyy insallah canim. Zaman gosterecek kime cektigim ☺ valla benim de cok umrumda degil catlayip, catlamamak acikcasi. Bir de tenim yagli, annemin de yagli. Kuru ciltler de cok catlak olur dedi annem.30 sene de geçse beyaz beyaz belli olurdu. insallah annene çekmişsindir kız :) benim annemin çatlağı var. çatlayacaksa da oturup ağlamam ya napayım elimden bu kadarı geldi
Ben canim :) cok sık oluyor bana..Kızlar her vajinada bir zonklama hissi ile uyandım. Internetten baktım kan akışı nedeniyle olabilir 12-16 haftalar arası yazıyor. Hatta ilk gebelikse rahim ilk defa büyüdüğü için daha erken de olabilir diye yazı okudum.
Yasayan oldu mu?
Aaaaa ciddi misin ya? Ben de seviniyordum ucuzdur diye. Neyse artik napalim ☺havuzlu han olabilir mi? eğer oysa bahsettikleri gibi ekonomik falan değil. bizde aile geleneğidir hamile olan 6-7. ayında eminönüne gidip tüm alısverisini yapar. ben yapmıcam tabi ki yorgunluğa değmez ve öyle ucuz da değil. daha geçen gün gitti kuzenim 3000₺ harcamış.
Benim arasira oluyor. Ilk hamilelikte olmamisti. Sanci gibi sanki kalbim orada atıyor gibi kısa süreli bir acı hissi.
Canim 10 gun once miydi ne? 3 4 gun suren vajina ic kisminda zonklama ozellikle sol duvarda oldu. 3 4 gun surdu ve gecti. Rahim yukari tasindikca baglar geriliyor ben ona bagladim bu zonklama durumunu. Cok ciddi agrin yoksa endiselenme. sanki birisi oraya agirlik veriyor gibi, nasil anlatsam hic yasamadigim bir seydi. En son 8+0da gitmistim doktora. Agrisiz sancisiz gebelik olmaz, dayanamayacagin bir agri ve akabinde kanaman lekelenmen olursa ancak gel hastaneye dedi. O oyle deyip beni rahatlattigi icin cok onemsemedim. Gecti zaten cok sukur. Ins senin de hemencik gecer.
EmZirdim ben doya doya bişi olmadı için rahat olsubKopartmak sut bezelerine zarar veriyormus iyi degil deniliyor birazda gogus kıllari icin..arastirirken okumustum nette.suanda benimde baska carem yok:))
gunaydin tatlim ☺ normal normal... gebelik oncesi 75lerde olan nabizim surekli kontrol ediyorum 85/90 arasi. Yatsam da kalksam da artis olmus ki bu da normal bir durummus.Günaydın kızlar, bende akşam yemekten sonra elma falan yedim midem boş aldı herhalde. Gece yatarken tam uykuya dalarken çarpıntı oldu, tansiyon aleti ile ölçtüm nabız 88 çıktı normal yani ama iki sefer oldu gece. Acıktığım için olmuş olabilir mi, önceden de vardı ilaç kullanmıştım kalpte bir problemim yoktu ama
Ennn güzeli. Aynen ben deBen kızıma trukid almıştım geçen yaz. Onu kullanıyorum kızımla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?