aynen öyle cok daha basit, eger daha önce o ürünü incelediysen veya bilgin dahilindeyseBir de artık İnternetten alışveriş yapmak çok kolay bazı şeyleri de lazım oldukça İnternetten alırız.
öyle zorlayacak gibi bir agirligi yoktu ütümün, tankida tam dolu bile degildi. yinede bir an korktum, tabi kaldirdiktan sonraKendini kasıklarını zorlamayacak sekilde agırlıktan bahsediliyor
Bana göre bes kilo agırdır ablama göre misal damacanalar yani 20 kilo üstü agır geliyor
Kagan kocatepenin bi videosu var bununla ilgili cokta korkmamak lazım yani bicok seyden en azından üc bes kilodan :)
Hahah yok bize cinsellik yasak ama böyle bi gözüme sempatik geliyor her dk elini tutayım beni sevsin benle konussun benle ilgilensin falan istiyorumBen geçen gün atladım üstüne yaa. Rüyamda da sürekli görüyorum ztn tövbe tövbeeee
Mesela biberon 1 tane alırsın baktın bebek doğunca daha fazla biberon lazım oldu fazlasını internetten sipariş verirsin gibi. Ama dediğin gibi önceden her ürün hakkında bilgi sahibi olmak lazım. Tabi tecrübem sıfır kızlar önceden illa neleri almak lazım yazdıkça alırım ben deaynen öyle cok daha basit, eger daha önce o ürünü incelediysen veya bilgin dahilindeyse
Bişey olmaz Allahın izniyleöyle zorlayacak gibi bir agirligi yoktu ütümün, tankida tam dolu bile degildi. yinede bir an korktum, tabi kaldirdiktan sonratmmdir canim saol, ben o videoyu izleyeyim.
aynen öyle canim, zaman olsun hayir olsun. elbet hersey olur:)Mesela biberon 1 tane alırsın baktın bebek doğunca daha fazla biberon lazım oldu fazlasını internetten sipariş verirsin gibi. Ama dediğin gibi önceden her ürün hakkında bilgi sahibi olmak lazım.
insallah canim, rabbim korusun.Bişey olmaz Allahın izniyle
Eskiler bi elinde tırmık belinde cocuk karnında cocuk tarlalarda calısırmıs :)
Sen gene damacana kaldırma ama bi pazar alısverişi gibi kazanlı ütü süpürge vs gibi seylerden sorun olmaz merak etme
insallah canim, rabbim korusun.
hahaha yok yok damacana felan kaldiramam zaten, benim 3 de biri, istesemde kaldiramam zatentankli ütü aklima takilmisti, annemde birsey olmaz dedi. saol cnm icim rahat etti, ben böyle birseyi 3-5 kisiden duymaliyimki tatmin olayim. biraz zorum malesef bu konuda
sen söyledikten sonra izledim. saolasin. müsaitlik hat safada is yerinde bos bos oturuyorum
İzlersin müsait oldugunda
Ben arkadaslarımın bebeklerini falan hep kaldırıyorum :)
Acılın ben antibiyotik kullandım :)Ben de hastayım. kızımın enfeksiyonu bana geçti doktoruöa mesaj attım kbb ye görün ilaçlarını komuşalım sonra yazdı. Daha gitme imkanım yok dersler başladı. Üç gündür zencefil bal limon, sirkelimonbal karışımı, adaçayı ve kaya tuzu ile yutmadan gargara, karanfilli su şeklinde idare etmeye çalışıyorum. Umarım antibiyotiklik olmam ama ona doğru gidiyor.
Diğer gebeliğimde nezle bile olmamıştım oysa ama işte çocuğum yoktu nerden olcam.
:) oh daha nesen söyledikten sonra izledim. saolasin. müsaitlik hat safada is yerinde bos bos oturuyorum
ayy öyle deme, insan böyle yapacak bulamayinca bunalima giriyor resmen. havada mis gibi disari cikiyim bari biraz. kendinize iyi bakin kizlar, görüsürüz yine.:) oh daha ne
Ben de dedigim gibi 9 hafta zirveyi yasatti :))) genelde kotuyum 10uda atlatirsam duzelmeyi temenni ediyorum:))Yurtdışındaydım bikaç gündür akşam döndük sağol :)
Bende bitek dişlerimi fırcalayınca bulantı oluyordu o hala devam cok şükür onun haricinde bişey yok cok fazla :) ufak ufak kasık cekmeleri göğüste büyüme cok yürüyünce veya sıkı gitince ayakta şişkinlik genel yasadıklarım
Bide kocama bi düşkünlüğüm basladı iyi mi kötü mü bilemedim
Sende neler var
Evet Allah razi olsun makarna ustune yogurdu da bir arkadas demisti 2gundur besin kaynagim:)) cok iyi geliyo yogurdu sade de cok tuketemiyorum iyi oluyoPatatesin üstüne sarımsaklı yoğurt onun üstüne tereyağlı tozbiberli karışım erittim geçen gün sıcak sicak güzel oluyor
Olumşu düşünelim olumlu olsunBen de dedigim gibi 9 hafta zirveyi yasatti :))) genelde kotuyum 10uda atlatirsam duzelmeyi temenni ediyorum:))
Kizlar tracy hogg annelere mucizevi cozumler kitabini okuyorum daha sonra mahallenin en mutlu bebegini okuyacagim orada uyku egitiminden cok guzel bahsediyo..ben daha 1.bolumde hayran kaldim.umarim yaparim..soyledigi cok guzel bir sey var yenidogan bebek her seyi sizden ögrenir ne bilebilir ki :) kararli olmaktan vs.den bahsediyor.tabi bazi anneler kitaplarda oldugu gibi olmuyor yorumlari yapiyor ama enazindan biz bilelimde ...ayy benim hayalim böyle. sepet beşik yada anne yanı almayı düşünüyorum. 5den sonra da odayı ayırmayı. zorlukları nelerdi? ağlayınca duyabildiniz mi? bi zaman sonra deliksiz uyumaya alışır diye düşünüyorum. hatta bende montessori yaptırmayı düşünüyorum çok erken ama :) senden çok fikir alırım gibi özendim şuan sana
Ay sen ayni bana benziyosun :)) bir de seninle ayni haftadayiz..ilk bebisti galiba seninde ben de oyle burda tecrubeliler var Allahtan :) iyi ki varlaaaarAyyy ben hiç bişey bilmiyorum ne beşik, ne bebek arabası, ne biberontecrübem, bilgim sıfır. Siz güzel şeyler oldukça yazık buraya da siz ne alırsanız ben de onlardan alıcam sanırım çok eşya doldurmak da istemiyorum alınıp kullanılmayan herşey sonra yayıntı oluyor. Benim park yataklar çok hoşuma gidiyordu ama onların anne yanına dönüşeni de var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?