Ayy kızlar artık linç edileceğim diye birşey demek istemiyorum ama bazen obsesif seviyede konuşuluyor bence burada. 3 yaprak maydanoz , bir bardak bitki cayi bilmem ne bunlardan cocuk falan dusmez . Herseyin fazlası zarar, bunların fazlası bir tik daha riskli o kadar. Az az yendikçe birşey olmaz böyle hamilelik geçmez biraz rahat olun
Ayrıca ay yapma bebek düşer tarzı yorum yapan bile var. Negatif enerjiden başka birşey değil. Genetik anomali veya ciddi bir rahatsızlık olmadığı müddetçe bebek kolay kolay düşmez

Kizlar tracy hogg annelere mucizevi cozumler kitabini okuyorum daha sonra mahallenin en mutlu bebegini okuyacagim orada uyku egitiminden cok guzel bahsediyo..ben daha 1.bolumde hayran kaldim.umarim yaparim..soyledigi cok guzel bir sey var yenidogan bebek her seyi sizden ögrenir ne bilebilir ki :) kararli olmaktan vs.den bahsediyor.tabi bazi anneler kitaplarda oldugu gibi olmuyor yorumlari yapiyor ama enazindan biz bilelimde ...
Ve o yenidogan bebek herşeyi sizden öğrenir lafi doğru. Bende o dustur ile ilk çocuğu büyüttüm çok sukur sıkıntısız. Şimdi 7 yaşında arada sırada unutsa da yatağın kendine toplattiriyorum yapıyor. Rahat etmiştik biz çok ama 2.ler yaramaz olur derler ya korkuyorum birazcık.

Limonlu su ve sarimsak yutmak tansiyonu dusurur bende tansiyon yuksekligi var ve hergun limonlu ihlamur iciyorum tansiyonum dengeleniyor.sende halsizlik falan varsa tansiyonunu olc limon dusurmus olabilir canim.dusukluk degilde yukseklik tehlikeliymis
Tansiyonum genelde normal seyrediyo çokta düsürmesin diye arada katayım o zaman her içtiğime katmayayım :KK52:

Limonlu su ve sarimsak yutmak tansiyonu dusurur bende tansiyon yuksekligi var ve hergun limonlu ihlamur iciyorum tansiyonum dengeleniyor.sende halsizlik falan varsa tansiyonunu olc limon dusurmus olabilir canim.dusukluk degilde yukseklik tehlikeliymis
Seninde mi yüksek :( kac oluyor genelde birsey kullaniyor musun

Aventin elektriklileri sanirim 400 -500 TL civarinda öyle degilmi Arkadasim?aaa cok iyi en azindan o paraya baska bir ihtyiacini alirsin canim
Kizlar elektrikliler cok pahali degil mi ?aventin manuelleri var onlar nasil acaba?

Kizlar ayni ev icerisinde birisi ilacli Efor cekilince hamilelere yaklasik bir metre mesafesi olacakmis. Bu konu hakkinda bilginiz varmi?doktor öyle söylemis sözde Ama dogrumudur aceba?yoksa hic ayni ortamda olmamakmi lazim?

aynen öyle. elimizden geldiği kadar. alırım belki o kitabı başka önereceğiniz varmı
Drharvey karp kitaplari..mahallenin en mutlu bebegi.ben bir de guvenli baglanma adem gunsesi aldim.aslinda merak ettim..adami takip ederken begeniyordum fakat alt alma mama yedirmeyi anne yapmalidir baba geri planda olmali (sinir oldum)gibi talihsiz bir aciklmasi olmasina ragmen bebegin anneyle temasina deginiyor..bir de bunu okuyup karsilastiracagim..ki bencede cok onemli guvenli baglanma konusu..nerde aglayan mizildayan cocuk varsa o donemle alakali.. egitimci arkadaslar varsa bilir :))) daha sonra Kosulsuz ebevynlik alfie kohn listemde.öylee..

Canim bana da ilk hamilelikte kocam çok yakışıklı geliyordu. Dediğin gibi sürekli deveyi dokunayim isterdim adama. Sonuç ne oldu biliyor musun?
Babasının fotokopisi bir bebek. :))
Aaa hayırrr olamaz benim kocam estetik mucizesi bana benzemeli bebek bu aksamdan itibaren kendisinden nefret etmeye baslıyorum :D

Ben chicco bin cam biberonunu almıştım hijyenik olur diye anne memesine ucu çok benziyor. Yine ondan veya avent biberon alırım. Park besik almıştım alttaki fermuarini açınca esim de bende zaman zaman popomuza kadar içine girip bacaklar dışarda kiz uyuyana kadar yanında yatmistik. Çok şükür sağlanmış. Hem öyle kaliteli de değildi en ucuzlarindandi bizi bile taşıdı. Bebek arabasını baya pahalı almıştık travel sistemler yeni çıkmıştı. Onu da tepe tepe kullandık heryere gezdim bana arabasi asindi resmen. 2 yaşında da baston arab aldım uyduruk birşey. Bir de oto koltuğu almıştık onu da bilememisiz 9kg.18kg arası almışız kiz 18 oluverdi. Şimdiki aklım olsa 9kg 36 kg alırdım. Başka da birşey almadık. Ama kucagi vs almadık. Fakat simdi ne alacagim bilemedim.
Araba ve beşiği vermiştim. Bir arkadaşım verecek bana park besik ve bebek arabasını. Başka bir arkadaşım sut sagma pompası gerçek. Ben de biberon emzik ve kiyafet alacagim. Çok güzel muslin kundak için örtüler gördüm, ya yaz için ondan alırım. Pisik içi sudokrem öneriyorlar ondan alırım doğuma yakın
Kendim için %0 kimyasal içeren güneş kremi aldım. Caudalie markası. Kullanmadı dağ nasıl bilmiyorum. 50 + koruması varmış.
Ooo bu bilgiler süper oldu :KK9:Demek park yatakların yanı açılabiliyor o zaman anne yanı olarak da kullanılır, modeli neydi aklına gelirse yazarsan sevinirim. Bu hem oto koltuğu hem ama kucağı olanlar var sanırım o şekilde görüyorum onlar kullanışlımı ki?

Canim ben manuel almıştım çok güzeldi ama sagmak baya zaman alıyordu. benimki bilindik bi marka degildi ve cabuk bozulmustu.Arkadaşı aventin manuelinden çok memnundu. Ben alırsa elektrikli düşünüyorum. Indirimde bulursam avent alırım ama arkadaşım lansinoh verecek o nedenle almayacağım.
Peki kesinlikle gerekli mi pompa kızlar yani çalısmayanlar için. Abimin eşi yeni doğum yaptı sürekli emziriyo ihtiyaç duymadı acaba doğduktan sonra gerek olur mu olmaz mı ona göre mi alsam ?

Kizlar ayni ev icerisinde birisi ilacli Efor cekilince hamilelere yaklasik bir metre mesafesi olacakmis. Bu konu hakkinda bilginiz varmi?doktor öyle söylemis sözde Ama dogrumudur aceba?yoksa hic ayni ortamda olmamakmi lazim?
Sadece hamileler değil normal insanlardanda 24 saat uzak durmalı camasırları ayrı yıkanmalı

Peki kesinlikle gerekli mi pompa kızlar yani çalısmayanlar için. Abimin eşi yeni doğum yaptı sürekli emziriyo ihtiyaç duymadı acaba doğduktan sonra gerek olur mu olmaz mı ona göre mi alsam ?
Calısmayan icin gerekli değil tabiki
Sütünüz gelmez o zaman düşünürsünüz ama durduk yere almayın derim kendinizi ona sartlamayın

Ayy kızlar artık linç edileceğim diye birşey demek istemiyorum ama bazen obsesif seviyede konuşuluyor bence burada. 3 yaprak maydanoz , bir bardak bitki cayi bilmem ne bunlardan cocuk falan dusmez . Herseyin fazlası zarar, bunların fazlası bir tik daha riskli o kadar. Az az yendikçe birşey olmaz böyle hamilelik geçmez biraz rahat olun
Ayrıca ay yapma bebek düşer tarzı yorum yapan bile var. Negatif enerjiden başka birşey değil. Genetik anomali veya ciddi bir rahatsızlık olmadığı müddetçe bebek kolay kolay düşmez
Ay deme öyle ya kim bilir ne sartlarla hamile kaldılar belki bu sürecte kayıpları oldu korkuyor kızlar
Benimde nasipse ilk olucak ama genel itibariyle kendimi rahat tutmaya herşeyi dert etmemeye pozitif olmaya calısıyorum
Yapı meselesi birazda normalde böyle değildim cok pimpirikliydim hemen dagları yakardım ama bu hamilelik beni cok degiştirdi gercekten :)

Ay deme öyle ya kim bilir ne sartlarla hamile kaldılar belki bu sürecte kayıpları oldu korkuyor kızlar
Benimde nasipse ilk olucak ama genel itibariyle kendimi rahat tutmaya herşeyi dert etmemeye pozitif olmaya calısıyorum
Yapı meselesi birazda normalde böyle değildim cok pimpirikliydim hemen dagları yakardım ama bu hamilelik beni cok degiştirdi gercekten :)
Canım benim de bir kaybım var ve inan ki ben de pimpirikli biriyim ama geçen biri yazmış maydanoz sakın yeme düşer çocuk diye. Ya böyle bir mantık var mı, 3 yaprak yiyen adam bu mesajın üstüne stresten fenalanır zaten. Herşeyin fazlası zarar oldukça makul bir açıklama ama aslaaaaaaa lar ya da düşer kesin ler bana mantıklı gelmiyor

Back