Canim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?
Evet ben bir kaç hafta makarna dışında birşey yiyemedim mesela.

Amin canım benimde az önce tansiyon düştü 8-6 ayran içtim, korkuyorum aniden düşüp kalsam geri ayılır mıyım yada bişey olur mu
Eşine ve ya annene söyle canım ara sıra arasınlar seni madem böyle bir korkun var. Bir de işlerini yaparken dinlene dinlene yap canım

Benim de 9 ile 10. haftam çok kötüydü bence bukadar kötü olman normal doktor da söylemişti sonra azalışa geçecek bu belirtiler diye
Şimdi 12. Haftanın içindeyim gerçekten baya hafifledi iki gündür yeniden doğmuş gibiyim :KK49: bir iki hafta daha sabret sonra yavaş yavaş düzelecek:dua:
Sancın da çoksa uzan ayaklarının altına yastık koy dinlendir kendini

Yaa gercekten bitecek mi ? Bir de seviniyorum oh ne guzel bulantilarim fazla yok diye bugun yataktan kalkamadim yarin ise nasil giderim dusunuyorum..bulanti nedir 9.haftada ogrenmis oldum..ne guzel atlatmssin masalah size

Canım bende 9+4 teyim benzer durumdayım hiç bişey yapasım yok, yiyesim yok. Keşke birileri hafif bişeyler pişirse önüme koysa. Annem gelemiyor ben mi anneme gitsem?... Geçer mi bugünler :KK42:

Ben de de hep ayni soru..bir de ikinci falan deyince esim sakin bana 2.deme diyorum:bicak: bu kadar kotu hissedecegimi bilsem cesaret edemezmisim kolay kolay..dahs neler yasicaz kimbilir bugun bir sanci girdi :))) sanki dogurcam..benim de ailem yok yanimda..yine esim yardimci oluyo tabi ama mutfaga girmek istrmiyorum gunlerdir..

Canim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?
Patates hasladim bende acaba sarimsak koysammi diye dusundum ama daha kotu yapmaasindan da korktum sarimsak iyi geliyor mu?

9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?
Bende dokuzuncu haftamdayim bulantim Bayaa azaldı hatta son bı kaç gündür bitti diyebilirim. Ama bence devam etse de etmesede endiseleneck bişey yok hepimizin vücudunun gebeliğe alışması farklı diye düşünüyorum. Yiyemedign için basın dönüyor olabilirmi canım çıkaracak olsanda seni toparlayacak birşeyler yemeye calis

Bende dokuzuncu haftamdayim bulantim Bayaa azaldı hatta son bı kaç gündür bitti diyebilirim. Ama bence devam etse de etmesede endiseleneck bişey yok hepimizin vücudunun gebeliğe alışması farklı diye düşünüyorum. Yiyemedign için basın dönüyor olabilirmi canım çıkaracak olsanda seni toparlayacak birşeyler yemeye calis
Herkesin farkli farkli..ben hic boyle bir sey yasamadim bugune kadar ..hamile oldugumu unutuyodum gun icinde endisem o yuzden oldu dunde yoruldum baya..normal disi geliyo dusununce ama cogu kisi yasamis ayni seyleri..umarim bitmistir sizin..ben daha yeni basliyorum :))

Eklentiler

• 4DA33C64-2F69-418D-9118-4DA8501BEE4D.jpeg
    4DA33C64-2F69-418D-9118-4DA8501BEE4D.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben bügün hamile pantolonu aldım zaten tüp bebek sürecinde kg almıştım hamilelikte de karnım şişti bir de sürekli arabaya bin in çalışırken pantolonun düğmesi batıyordu fakat LCW’den başka alternatifimiz yok sanırım pentide o kadar tayt baktım hamile taytı kalmamış.şuan bir tane pantolon var rabbim bu günleri çok görmesin bize

Ye tabiki ac kalmayalim :KK200: yumurta yiyebiliyor musunuz ? Ben cok uzuluyorum dunde zorladim ama direk ogurme basliyor tiksinmisim sanirim yumurtadan eskidende sevmezdim...en rahat peynir ekmek gidiyor:deli:
Merhaba arkadaşım bende tiksinmeden yerdim eskiden olmasada hiç aklımada gelmiyor hani ama kendimi zorladığım anda artık miğdem bulanıyor.. Birde soğandan tiksindim yemekleri artık soğansız yiyorum..

Patates hasladim bende acaba sarimsak koysammi diye dusundum ama daha kotu yapmaasindan da korktum sarimsak iyi geliyor mu?
Bana iyi geldi ama cok koymamak lazim canim. Yogurda az tuz 1 dis sarimsak. 1 hafta kadar aksam yemeklerim bundan ibaretti.

Ben bügün hamile pantolonu aldım zaten tüp bebek sürecinde kg almıştım hamilelikte de karnım şişti bir de sürekli arabaya bin in çalışırken pantolonun düğmesi batıyordu fakat LCW’den başka alternatifimiz yok sanırım pentide o kadar tayt baktım hamile taytı kalmamış.şuan bir tane pantolon var rabbim bu günleri çok görmesin bize
Canim h&m bak istersen. Bu zincir magazalarda en cesit olan yer. Hamile giyim icin cok tatlis elbiseler var. Lcw baktim netten hamile tayti 45 50 lira miydi ne? Pantolon fiyatina. Ama mecburum. Karnimi sikistirinca bebisim rahatsiz olcak diye korkuyorum.

benim bulantılarım çok yoğun,yediğim aş olmuyor derler ya o vaziyetteyim bi de bikaç kez bulantidan sonra başım döndü ellerim uyuştu ve bayginlik gecirdim sizde boyle seyler oluyor mu yoksa endiselenmeli miyim?hep evde olsam dert etmem de işte de oluyor bazen

Back