Bende hamile tayti ve hamile çorabı almak istiyorum. Üstüne de otantik elbiseler düşünüyorum. Ilk hamilelikte tayt ve tunik giymiştim genelde. Tayt rahat oluyor.

IMG_20190217_125139.jpg

Eklentiler

• IMG_20190217_125137.jpg
    IMG_20190217_125137.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 23
9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?
Benim de 9 ile 10. haftam çok kötüydü bence bukadar kötü olman normal doktor da söylemişti sonra azalışa geçecek bu belirtiler diye
Şimdi 12. Haftanın içindeyim gerçekten baya hafifledi iki gündür yeniden doğmuş gibiyim :KK49: bir iki hafta daha sabret sonra yavaş yavaş düzelecek:dua:
Sancın da çoksa uzan ayaklarının altına yastık koy dinlendir kendini

9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?
Canım bende 9+4 teyim benzer durumdayım hiç bişey yapasım yok, yiyesim yok. Keşke birileri hafif bişeyler pişirse önüme koysa. Annem gelemiyor ben mi anneme gitsem?... Geçer mi bugünler :KK42:

Kizlar benim de bel bolgem epeyce kalinlasti. Galiba en rahati hamile tayti ve elbise. Tayt giymeyi dusunenler hamile tayti oldugu surece cok rahat edecektirler. Gecen gun bir yazi okudum. Gebelikte varis olmasini onlemek icin varis coraplari oneriliyordu ki onu ameliyata girerken bana giydirmisleri, 15 dakika cehennemi yasadim o derece bacaklari sikan bir sey. 25 dakika sonra resmen kan akisini hissetmeye basladim. Sanki bacaklarim nefes aliyordu... Kisaca tayt giymenin sakincali oldugunu dusunmuyorum. Yeter ki hamilelik sartlarina uygun olsun. Bel ve kasik bolgesini sikmasin. Ben bu hafta alisverise cikacagim ins. 2 tayt, 1 esofman, 2 elbise almayi dusunuyorum. Bugun kahvaltiya gittik. Pantolon fermuarini acik biraktim :))))) Gobus aldi basini gitti. Alt beden de degisme yok.

Canım bende 9+4 teyim benzer durumdayım hiç bişey yapasım yok, yiyesim yok. Keşke birileri hafif bişeyler pişirse önüme koysa. Annem gelemiyor ben mi anneme gitsem?... Geçer mi bugünler :KK42:
Canim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?

Canim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?
Çok sağol canım, zaten en çok yediğim şey yoğurtlu makarna, yoğurtlu pilav. Ben 2-3 gün öncesine kadar herşeyi yiyebiliyordum yeni çıktı bu canımın hiç bişey istememesi :( pişirirken pişirdiğim şeyden soğuyorum. 2-3 hafta çabucak geçse de keyifli günlerimiz başlasa. Alışverişler yapsak hem bebiş hem kendimize onları paylaşsak :KK49:

Küçük çocuğu olan hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun vallaha zor iş ben bu hafta artık kendime bakamaz oldum, siz bi de çocuk bakıyorsunuz :KK57:

Back