Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah seninle ayniyiz benimde 9+4 :) ben de 2 gun sonra gidicem kontrole..bu kadar belirginmi olmuslar ya :) en son 7 de gitmistim :) ben pek anlamiyorum ama nedense icimden erkek gecti :) ilk bebisiniz mi
Benim de 9 ile 10. haftam çok kötüydü bence bukadar kötü olman normal doktor da söylemişti sonra azalışa geçecek bu belirtiler diye9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?
Hayırlı uğurlu olsun sizin de hoşgeldiniz6 yaşında kızım var ikinci olcak inş
Benm mercimegime bi yorum bekliyorz
Canım bende 9+4 teyim benzer durumdayım hiç bişey yapasım yok, yiyesim yok. Keşke birileri hafif bişeyler pişirse önüme koysa. Annem gelemiyor ben mi anneme gitsem?... Geçer mi bugünler9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?
Canim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?Canım bende 9+4 teyim benzer durumdayım hiç bişey yapasım yok, yiyesim yok. Keşke birileri hafif bişeyler pişirse önüme koysa. Annem gelemiyor ben mi anneme gitsem?... Geçer mi bugünler![]()
Hos geldin benim de 6 yasinda kizim var ikinciyi bekliyorz insallah6 yaşında kızım var ikinci olcak inş
Çok sağol canım, zaten en çok yediğim şey yoğurtlu makarna, yoğurtlu pilav. Ben 2-3 gün öncesine kadar herşeyi yiyebiliyordum yeni çıktı bu canımın hiç bişey istememesiCanim yogurtlu makarna yemeyi denedin mi? Boyle acikca yazdim ama evinde makarna olmayan yoktur herhalde. O bulanti zamanlarinda bana iyi geldi. Az sarimsakli, yogurtlu makarna. Ferah ferah bi denesen mi acaba? Ya da esin pisirsin sen yapamazsan?
Küçük çocuğu olan hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun vallaha zor iş ben bu hafta artık kendime bakamaz oldum, siz bi de çocuk bakıyorsunuz![]()
maşallah canım Allah bağışlasın :)Yaşıyor tatlım merak etme. Şimdi 2 yaşında :)
Allah kolaylıklar versin canımAynen canım birde benim 3 tane:)
Amin canım benimde az önce tansiyon düştü 8-6 ayran içtim, korkuyorum aniden düşüp kalsam geri ayılır mıyım yada bişey olur muAllah kolaylıklar versin canım![]()
Kaçıncı haftadakileri tahmin edebiliyorlar?Usg görüntüsünü at canım tahmin ediyor kızlar