Inanin o hurafelere bel baglayacak kapasitede insanlar degiliz. Kucuk bir yerde yasiyoruz, yeni yerlestik. Binamizda internet yok. Bilgisayardan nete baglanamiyorum, telefondan giriyorum ve telefon klavyesinde türkçe klavye olmadigi icin ı,i noktali noktasiz harfleri duzgun kullanamiyorum diye dertlenirken; bu hurafelere inanacak potansiyeli mi gordun bizde? Neyse, burada ozgecmis dolduracak halim yok. Farzedelim inansak da, inanclar tartismaya acik degildir. 300 milyon sperm arasindan 1.gelen arkadas zaten coktaaaaaaaan cinsiyetini belirledi minnoslarimizin. Hepimizin hakkinda hayirli olsun. Bir de veda mesaji gibi bir sey paylasmissin. Bunu da yapma. Gel bize katil, keyfini cikaralim su duzenin. Senin de kese fotografin vardir. Arkadaslar bakar, yorum yapar. Yuzuk testi yapariz. Ben de bir cok seyde kiz cikti. Bakalim tutacak mi? Hayat zaten o kadar zor ve yorucu ki, boyle seyleri dert edinmek icin cok kisa. Mesajim sert olmus biraz ama gercekten okudugum an sinirlendim... Uzatmayayim... bebisim ve benim uykumuz geldi. Hayirli guzel.bir gece diliyorumm