günaydıınnn.
Plm123 bende gece rüyamda görmüştüm bişey. ama önemseyip de onu yemedim çünkü rüyamdaki tadı olmayacak biliyorum. yemem mi lazım şimdi
Bence ye en azından tadina bak. Ben de onemsemedim ama 1 gece ve 1 gündüz agrisini çektim, hemde anlamadan. Tesadüf yedim benzerini ve agrim geçince jeton düştü.

Yaşıyor tatlım merak etme. Şimdi 2 yaşında :)

Bu ilk hamilelik oldugu icin sudan cikmis balik gibiyim:) daha once gecirmis arkadaslar bir elbise begendim suan 64 kiloyum gogusum 80 beden buyuk degiller normalde m beden giyiodum simdi bu elbiseyi m mi almaliyim ? Yaz aylarinida dusunup L mi almaliyim.hamile elbisesi L buyuk mu olurr
[url=https://hizliresim.com/P1ao3b] [/URL]

Amacım olmamakla beraber bahsettiğim konu birçok kişinin müdahil olduğu bir konu olunca ister istemez hepiniz üstünüze alındınız, tekrardan kusura bakmayın diyorum ve burda malesef elektriklerimiz tutmadı, çok fazla vaktim olmuyor, olan vaktimi de farklı şekillerde değerlendirmeye karar verdim, kesinlikle küçük görmüyorum tabiki nasıl eğleniyorsanız öyle muhabbet edin, size bol keyifler diliyorum.

çok tatlıymış :) yaz aylarını düşünerek L al bence. ince bir elbise gibi duruyor

evet evet bi kemer de iş görür
benim de alısveris yapmam lazım bütün kıyafetlerim kücülecek
Pantolon hic giyemedim ben ogrendigimden beri sıkacak diye.tayt aldim ustune popisi kapatan seyler salaş.simdide elbiselere yatirim yapiyorum :) malum yszs denk geliyo.. baaska bir sey pek giyilmez :)))

Bu arada ben bugun cok kötüyüm kızlar basdonmesi bayginlik hissi.. ayaga kalkiyorum bir sancı..sanki tekmeledi oyle kramp girdi..dün biraz fazla yurudum rahimde zonklama kasilma vardi bugunde böyle..

Pantolon hic giyemedim ben ogrendigimden beri sıkacak diye.tayt aldim ustune popisi kapatan seyler salaş.simdide elbiselere yatirim yapiyorum :) malum yszs denk geliyo.. baaska bir sey pek giyilmez :)))
Ya bende tayt giymek istiyorum ama hemşire dar, sıkan şeyler giyme deyince kafam karıştı. Sizce tayt kan akışını olumsuz etkiler mi ki?

Cinsiyetini çok merak ediyorum tahmin eden arkadas bide bana tahminde bulunsan ne yapmam gerekiyo

Ultrasonunu yuklr canim arkadsslar yorum yapiyo :) tabii hicbirimiz uzman degiliz oyle egleniyoruz :)
Ya bende tayt giymek istiyorum ama hemşire dar, sıkan şeyler giyme deyince kafam karıştı. Sizce tayt kan akışını olumsuz etkiler mi ki?
Yumusak ama tok duran taytlar var yuksek bel... ben ondan aldim birtane cokta uyguna aldim denk geldi..kucuk butik tarzi yerlere bak muhakkak vardir..tayt kucuk almadigin surece sıkmaz uzerine bir gomlek..kemer kurtarici :) bir kac cesit dene rahat olani al.belinde kalin lastik olmasin

L al canım

Canim bence L beden al. Son 2 ay birden kilo alınıyor.

9+4 den bildiriyorum...en zor hafta 9.hafta mahfoldum bugun ben..bu ne...ne bir sey yiyebiliyorum yedigimi cikartiyorum..kalksam basim donuyo sag kasikta sanci...bu kadar kotu olmamistim olagan disi bir sey mi oldu acaba gitsem mi ?

aynen elbise en rahatı. bende tesettürlüyüm pantolon giymiyorum zaten ya etek-bluz yada elbise. artık elbiseye yönelirim. ayy karnımız çıksa artık altın çağları yaşasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…