- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Kız sabaha kadar ne kanser kaldı ne tümör. Kafalari yedim. Meğer asermisim, hemde anlamadan.:)))Ay ne güzelmiş
Ne kadar minnoş bı aserme olmuş bu böyleKızlar bugün basima ne geldi. Gece mememde tek bir nokta deli gibi yanıyor agriyor gece elinle tutup yattim. Gündüz hala aynı nokta ağrıyor. Kistler var bende ve kontrol ediliyordu. Elliyorum eline gelen bisey yok. Ay dedim şimdi bisey varsa ameliyat da olamam. Ne yapacam ben.
Sonradan aklıma geldi gece rüyamda bisey yemistim acaba ondan olmasın diye. Akşam esim o şeyin benzerinden alıp geldi ve ben yedikten sonra agri sizi bitti. Ben şok, ömrümde böyle birşey başına gelmedi. Demekki uykumda canim istemiş.
Ruyanizda da görseniz alıp yiyin. Cidden sabaha kadar evhamdan öldüm. Milletin gece aserip birşeyler aldirmasi abartı değilmiş sanırım. Esim de kızdı neden söylemedin diye. Ama ben canimin istediğini anlamamıştım ki.
Kankiii ben de seni optum. Burada yabanciyiz birbirimize. Ama paylasimlarda bulunuyoruz. Ve bundan keyif aliyorum sahsen. Gerginlik olmasin. Hamileyiz, hassasiz ,bir laf bin kufur gibi geliyor bize. Her zaman derim iyi olmak varken niye kotu olalim? Huzur veren olmak varken niye huzur kaciran olalim? Hepimiz su sureci saglikla keyifle atlatalim. Aramizdan biri kotu gun gecirsin hemen dua ediyorum iyilessin, bebegine zarar gelmesin, istiftalari bulantilari son bulsun diye. Burada cogumuz birbirimize destek oluyoruz. Niye tadimiz kacsin ki? O muhabbete ben dahil olmamistim. Yemek yiyip yatinca tabi ki kasiklarinda kipirdanmalar olur. Ogutulup bagirsaklara iniyor yediklerimiz ve gaz yapiyor. Benim 12.hhaftam bende kipirdanmalar hissediyorum ama bebek olacagini sanmiyorum. Belki bebektir de bilmiyorum. Ama tibben mumkun degil. Zaten 7 haftalik bebek bile degil ☺ kipirdamiyor o haftada.. neyse cok yazmisim. Saglikli, guzel bir gece olsun. Herkesi opuyorum ozellikle yegenlerimi ☺Ah kankim yaaaa valla ben şimdi okudum daha yazmama bile gerek kalmamış ben yzsam bu kdr güzel ifade edemezdim öpüyorumseni :)
Bravo canım
Inanin o hurafelere bel baglayacak kapasitede insanlar degiliz. Kucuk bir yerde yasiyoruz, yeni yerlestik. Binamizda internet yok. Bilgisayardan nete baglanamiyorum, telefondan giriyorum ve telefon klavyesinde türkçe klavye olmadigi icin ı,i noktali noktasiz harfleri duzgun kullanamiyorum diye dertlenirken; bu hurafelere inanacak potansiyeli mi gordun bizde? Neyse, burada ozgecmis dolduracak halim yok. Farzedelim inansak da, inanclar tartismaya acik degildir. 300 milyon sperm arasindan 1.gelen arkadas zaten coktaaaaaaaan cinsiyetini belirledi minnoslarimizin. Hepimizin hakkinda hayirli olsun. Bir de veda mesaji gibi bir sey paylasmissin. Bunu da yapma. Gel bize katil, keyfini cikaralim su duzenin. Senin de kese fotografin vardir. Arkadaslar bakar, yorum yapar. Yuzuk testi yapariz. Ben de bir cok seyde kiz cikti. Bakalim tutacak mi? Hayat zaten o kadar zor ve yorucu ki, boyle seyleri dert edinmek icin cok kisa. Mesajim sert olmus biraz ama gercekten okudugum an sinirlendim... Uzatmayayim... bebisim ve benim uykumuz geldi. Hayirli guzel.bir gece diliyorummKusura bakmayın üzdüm galiba sizi, amacım kızdırmak ya da üzmek değil, sadece diğer konuda bu kadar bilimsel açıklamadan sonra cinsiyet konusunda (tamam eğlenmek içindir herhalde) bu kadar hurafeye aynı kişinin inandığını görünce bir tezat hissettim ve belirtmek istedim, bu kadar içerlemeyin, kafanıza takmayın siz de
Ne güzel olmuş. Bence de yenmeli. Zaten bulantılar falan var. Düzgün yiyemiyoruz. Bir zahmet gidip alsınlar.Kız sabaha kadar ne kanser kaldı ne tümör. Kafalari yedim. Meğer asermisim, hemde anlamadan.:)))
Komik olan esim diyorki sen caninin istediğini şöyle alalim. Dedim ben rüyamda sabah kadar birşey yiyorum 9 ay nasıl gidip alacan herşeyi gece nereden bulacan?9 degil 6 ay olacak o diyor. Hala işi geyiginde.
Canim ya ne güzel yazmissin. Benim koca da uykuda. Işe fenası kizim da horulduyor. Biz bebiscigimle ac ac bekliyoruz. Bari ben de atistirayim.Günaaydin herkeseeee...haftasonunun zor yanı sen 8 de acikirken kocanin horuldak horuldak uyumasievladimla karnimizi doyurayim gidip benim kücük dinoom babasini yiyecek yakinda
biz aynı şeyi mi gördük acabaNe güzel olmuş. Bence de yenmeli. Zaten bulantılar falan var. Düzgün yiyemiyoruz. Bir zahmet gidip alsınlar.
Yalnız benim gece rüyamda gördüğüm şey şu an piyasada yok.Eşim almış getirmiş afiyetle yiyordum (tabi rüyamda). Bir kaç zamandır gündüz de aklıma geliyordu. Sabredeceğim biraz.
Aynısı sanırım. Ama zamanında çıkmış olacak. Off ya. Geçen yine yaz aylarında bulunan birşey çekti canım. Bulduk aldık ama hiç tatmin etmedi. Tadı farklı oluyor.biz aynı şeyi mi gördük acabayani benimki hamile manavlarında var ama tadının kötü olduğundan eminim
Caniiim meyve ise halden falan baksanız. Bir yerlerde vardır istersen ozelden yaz. Buralarda varsa bakayım. ben oyle yiyecekten etkilenmiyorum. Hatta severek yedigim bir seyden tiksinip bir dah yiyemiyorum.Ne güzel olmuş. Bence de yenmeli. Zaten bulantılar falan var. Düzgün yiyemiyoruz. Bir zahmet gidip alsınlar.
Yalnız benim gece rüyamda gördüğüm şey şu an piyasada yok.Eşim almış getirmiş afiyetle yiyordum (tabi rüyamda). Bir kaç zamandır gündüz de aklıma geliyordu. Sabredeceğim biraz.
sabredicez o zaman mayısa kadarAynısı sanırım. Ama zamanında çıkmış olacak. Off ya. Geçen yine yaz aylarında bulunan birşey çekti canım. Bulduk aldık ama hiç tatmin etmedi. Tadı farklı oluyor.
Teşekkür ederim.Caniiim meyve ise halden falan baksanız. Bir yerlerde vardır istersen ozelden yaz. Buralarda varsa bakayım. ben oyle yiyecekten etkilenmiyorum. Hatta severek yedigim bir seyden tiksinip bir dah yiyemiyorum.
Ye tabiki ac kalmayalimCanim ya ne güzel yazmissin. Benim koca da uykuda. Işe fenası kizim da horulduyor. Biz bebiscigimle ac ac bekliyoruz. Bari ben de atistirayim.
Cok şükür yumurta yiyorum. Çoğu şeyi yiyorum. Ilk gebeligimde herşeyden tiksinmistim. Ama şunu öğrendim, yiyebildigin kadar ya. Fazlası için zorlama. Tavuk balik kirmizi etten al proteinini. Ben kuru baklagillerden tiksindim. Onlari pisirdim ama 1 kasik almadan kayinvalideme gonderdim. Sidi aklımdan bile getirmiyorum. Görüntüsü ve içimi kaldırıyor. Kırmızı eti de istemiyorum hiç. Onlari da gebeligin ilerleyen haftalarında yerim diyorum.Ye tabiki ac kalmayalimyumurta yiyebiliyor musunuz ? Ben cok uzuluyorum dunde zorladim ama direk ogurme basliyor tiksinmisim sanirim yumurtadan eskidende sevmezdim...en rahat peynir ekmek gidiyor
Ben de canimin istemediğini düşünmüştü ama istemiş. O nedenle gördüğün her yiyeceğin tadina bak. Sonra benim gibi memiş ağrısı cekersinKizlar ben aserme yaşamadım herhalde. Anlattığınız kadar çok istemedim herhangi birseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?