ozlemo248 canim serum taktir öyle olmaz
Ben de ilk gebeligimde serumla ilerledim buna ragmen 58den 54e düştüm ama vucudun susuz kalması cok sıkıntı

geçmiş olsun

Sagolasin canim bir kez aldim serum devam ederse kilo vermem tekrar gidicem

Kızımda bende çok yedim ama şekerim yoktu canım. Açlık şekerine illa bakılmıştır kan tahlillerinde bi şey olsa çıkardı bence. Korkma

Kızımda bende çok yedim ama şekerim yoktu canım. Açlık şekerine illa bakılmıştır kan tahlillerinde bi şey olsa çıkardı bence. Korkma
Bir daha detayli anlatayimda onaa gore bir baksinlar.acikirsam bulanti basliyo zaten onun haricinde de bir fil yerim yani.. su ictigimden kilo almadigimi dusunuyorum simdilik :) bir kizcede bana insallah :)

Bir daha detayli anlatayimda onaa gore bir baksinlar.acikirsam bulanti basliyo zaten onun haricinde de bir fil yerim yani.. su ictigimden kilo almadigimi dusunuyorum simdilik :) bir kizcede bana insallah :)
Sağlıkla doğsun şeker yüklemesi sırasında bakılır. Onun öncesinde doktor benden sabah açlık yedikten sonra tokluk şekerine baktır 3 gün öyle gel demişti. Omları yazıp gitmiştim. Belki bakabilirsin sende. Doktoruna da fikir olur

Stres yapma tadını çıkar canım ya. Zaten bulantın var. Alınan kilolar emzirirken misliyle gidiyor. 35 kg aldım 1 yaşına girmeden hepsi gitti. Rahat ol
Ya biliyorum ilk doğumuma 96 ile girdim ben. Emzirme sürecinde 35 kg verdim ama ne bacak kaldı ne kol neredeyse deri ameliyatına girecek kadar deri kaldı. Tam biraz toparlamışken bu sefer 70 i geçmek istemiyorum.Benim eşim önemsiyor kilo olayını.Dikkat et alma diyor. Baskı da var üstümde. Dış görünüş önemli değil önemli olan bebişler tamam ama bizim de kendimize saygımız özgüvenimiz yerle bir olmamalı

10-15 kilo almalısın en az hele ki ikiz gebelikse

Haklısın kötü olmuş benim şükür o tür sıkıntılarım olmadı. Dikkat edeceksin o zaman canım

kardes bence sen baya alinmissin. Hissediyorsan hissediyorsundur dogrudur. Fakat her yerde gazdir o yazıyor, arkadaşlar da size birşey kanıtlamaya çalışmadı.
Cinsiyet olayına gelince de adi üstünde TAHMIN diyoruz kesin bir şey yok ki.

Eğleniyoruz yorum paylaşıp stres atıyoruz. Kaygılarımızı gideriyoruz bizimle yaklasik ayni haftalardaki hamilelerle. Çevremde benimle aynı haftalarda hamileler yok mesela.
Hiç alınmaya darilmaya gerek yok bence.

Canim ben de acikiyorum ve hemen yemezsem bende de eller titriyor. Ve acayip sinirleniyorum açken. Açken ben ben değilim. 5. Hafta da şeker vs tüm tahliller yapılıyor ya onda normaldi herşey. Tekrar tahlil yaptırmadım.

Ah kankim yaaaa valla ben şimdi okudum daha yazmama bile gerek kalmamış ben yzsam bu kdr güzel ifade edemezdim öpüyorumseni :)

Bravo canım

Canım bende sık acıkıyorum 2-3 saati geçince ellerim titriyor içim boş oluyor

Canım benim bahsettiğim de öyle bir hissetme zaten, mesela yemek yiyip uzanıyorum çok hafif seyirme, dalgalanma gibi hissediyorum, gün içinde normal zamanlarda hissetmekten bahsetmiyorum, kendimi dinlerken aynı senin gibi, o da sık olmuyor, çocuk zaten çoğu zaman uyuyordur şimdi, denk gelirsem ancak

canım o gazın çoktur ondan ben 9+2 haftalık hamileyim ara-sira gazim olduğunda oluyor 20 haftada hissedersin bebeği...

Kusura bakmayın üzdüm galiba sizi, amacım kızdırmak ya da üzmek değil, sadece diğer konuda bu kadar bilimsel açıklamadan sonra cinsiyet konusunda (tamam eğlenmek içindir herhalde) bu kadar hurafeye aynı kişinin inandığını görünce bir tezat hissettim ve belirtmek istedim, bu kadar içerlemeyin, kafanıza takmayın siz de

Evet ben de alındım açıkçası, amacım da kimseyi kırmak üzmek değil ama insanların çok bilmişlik yapıp ahkam kesmesi hoşuma gitmiyor, tarz olarak hiç birşey için kesin demem.

Canım çok üzücü, yaşıyor mu arkadaşının bebeği?
Ben yine sordum doktora, nedir bu 2,5 altı olmalı olayı diye? Önceden ilaç kullanıyorsan hamilelikte değeri 2,5 altında tutmaya çalışıyorlar dedi. Senin öyle bir sorunun yok dedi. Hiç bilemiyorum ne yapsam ne etsem. Dahiliyeye görünmeden rahatlayamayacağım sanırım.

Kızlar bugün basima ne geldi. Gece mememde tek bir nokta deli gibi yanıyor agriyor gece elinle tutup yattim. Gündüz hala aynı nokta ağrıyor. Kistler var bende ve kontrol ediliyordu. Elliyorum eline gelen bisey yok. Ay dedim şimdi bisey varsa ameliyat da olamam. Ne yapacam ben.
Sonradan aklıma geldi gece rüyamda bisey yemistim acaba ondan olmasın diye. Akşam esim o şeyin benzerinden alıp geldi ve ben yedikten sonra agri sizi bitti. Ben şok, ömrümde böyle birşey başına gelmedi. Demekki uykumda canim istemiş.
Ruyanizda da görseniz alıp yiyin. Cidden sabaha kadar evhamdan öldüm. Milletin gece aserip birşeyler aldirmasi abartı değilmiş sanırım. Esim de kızdı neden söylemedin diye. Ama ben canimin istediğini anlamamıştım ki.

Ay ne güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…