Bu şeker ölçümünün başka yolu yok mu ya. Açlık tokluk kan alımıyla da yapıyorlar da 3.bir yolu yok mudur. Şu hergün ölçüm yapan cihazlar hamilelikte işe yarar mı biliyor musunuz.
Canm valla şeker ölçüm yolu çok ta.Bnde işte açlık tokluk kan verdim başta.Rsk altındason ilaç kullanmalısın dedi.
Bende ilaç kullanmadım diyetisyene gittim liste verdi .
Şeker aleti aldık eve düzenli şekilde her gün 4 kere olmak üzere iki hafta ölçtüm.değerleriö gayet iyi olduğu halde gzli şeker olabilir die yine şeker yükleme testi istedi doktor .

Geçen hafta bulantım çok fazlaydı son 3 gündür yine başladı sanki sabahları bi ilacım var o yine teskin ediyor.bulantım olsa da bende kusma olmuyor. Refluden ziyade benim hem midemde hem de bağırsakta ülser var geçen yıl tedavi görmüştüm ama tabi yara olduğu için tamamen gecmiyor oda etkiliyor midemi doğal olarak

Kızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi

5 düşük yaşadım.Artık yoğurdu Bİle üfleyerek yerken şimdi bu kdr erken zmnda bu test korkuttubebeğime bi zararı olmasında
Razıyım herşeye ama işte
O zaman farklı bir doktordan daha görüş al istersen için rahat olur

Kızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Yok canım bende 8.haftada gittim sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi ama ben ikili test için devlet hastanesine gidicem o yüzden daha erken görücem bebişimi

Nazar değmesin

Yok canım benimki 6 hafta sonra çağırdı kalp atışını duymamızın ardından. 12+5 oluyor randevu tarihî herhalde 2li test ve cinsiyet için o zamana attı

Yaa keşke gosterdeymis yine mi şehir Hastanesi'ne gittin canım gittiğin doktoru soracaktım bende diğer mesajı bulamadım da memnun musun ihtiyaç durumunda benimde aklımda buljnsun

Arkadaşlar ikili testi hastanem 190 yapacak normal mi fiyat bir de ikili test dışın da ne testler yapışacak daha bileğisin olan var mı ki
Doğrusu fiyat için bi bilgim yok canım ama devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyo

Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin gazsız uslu olur zorlanmazsın

Normalde 25.-28. Haftalarda yükleme yapılıyor ama eğer şeker hastalığın veya şekerle ilgili bi sorunun varsa doktor istemiş olabilir, erkenden önlem almk istemiş olabilr. Eğer içine sinmediyse bu durum bir doktora daha gidip danışmanı tavsiye ederim. Sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah

Bende 4 Şubat'ta gitmiştim aynen banada 12 Mart'ta gel dedi . Aslında ortalama herkes ayda bir gidiyor ama haftalar farklı olduğu için bazen banada öyle geliyor çok mu gidiyor bazı arkadaşlar diye düşünüyorum

Aynen bende 2 hafta önce görmüştüm hareketlerini görünce şok oldum bu zamana kadar tam hamile olduğumu anlamamıştım açıkcası ama o hareketleri elleri ayakları beni bitirdi yaa :)
Ya ben kalp atislarini duyunca kahkahaa attim gulunce kaciyo tabii ses gidiyo..simdi kesin yine gulerim hahaha :))) duramiyorum ultrasonda gorunce :)

Şeker yüklemesi şart değil ama belli kriterler beraber değerlendirilmeli, doktor hamile kalınan kilo,bebeğin kilosu,günlük açlık tokluk şekerleri değeri, açlık insülin direnci değeri ve beslenme şekli iyiyse gerek olmadığını söylemişti.

Bu şeker ölçümünün başka yolu yok mu ya. Açlık tokluk kan alımıyla da yapıyorlar da 3.bir yolu yok mudur. Şu hergün ölçüm yapan cihazlar hamilelikte işe yarar mı biliyor musunuz.
Ben her gün evde şeker ölçme cihazıyla açlık tokluk ölçüyorum hamilelik boyunca da en fazla 12 kilo alacak şekilde şekersiz ve düşük glisemik indeksli beslenicem şeker yükleme yaptırmıycam

Bende yaptırmayı düşünmüyorum canım, ben 55le hamile kaldım, açlık tokluk şekerim normal çıktı. Birde o şeker yüklemesine çok zararlı diyorlar, tabi şekerle ilgili sıkıntınız varsa mecbur yapılır. Ben ilk iki kızımda yaptırmıştım ama üçüncüde yaptırmadım. Bundada bir şikayetim olmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.

Yok canım bende 8.haftada gittim sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi ama ben ikili test için devlet hastanesine gidicem o yüzden daha erken görücem bebişimi
Devlet hast. 2li yapmıyomuş bugün doktor dedi
Havalianne__ sorunun yoksa gitme canim benim bu hafta 2 oldu
Ama düşük tehdidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…