Canm valla şeker ölçüm yolu çok ta.Bnde işte açlık tokluk kan verdim başta.Rsk altındason ilaç kullanmalısın dedi.Bu şeker ölçümünün başka yolu yok mu ya. Açlık tokluk kan alımıyla da yapıyorlar da 3.bir yolu yok mudur. Şu hergün ölçüm yapan cihazlar hamilelikte işe yarar mı biliyor musunuz.
Geçen hafta bulantım çok fazlaydı son 3 gündür yine başladı sanki sabahları bi ilacım var o yine teskin ediyor.bulantım olsa da bende kusma olmuyor. Refluden ziyade benim hem midemde hem de bağırsakta ülser var geçen yıl tedavi görmüştüm ama tabi yara olduğu için tamamen gecmiyor oda etkiliyor midemi doğal olarakRica ederim çok geçmiş olsun... İnşalalh geçer en kısa zamanda. Bulantı durumların nasıl? Reflu falan var mi, kusma v.s. Bunu ağrılarından bağımsız soruyorum, ayni haftadayız ya benzer şeyler yaşıyor muyuz diye:)
O zaman farklı bir doktordan daha görüş al istersen için rahat olur5 düşük yaşadım.Artık yoğurdu Bİle üfleyerek yerken şimdi bu kdr erken zmnda bu test korkuttubebeğime bi zararı olmasında
Razıyım herşeye ama işte
Yok canım bende 8.haftada gittim sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi ama ben ikili test için devlet hastanesine gidicem o yüzden daha erken görücem bebişimiKızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Nazar değmesin10. haftayı devirip halâ hiçbir şey hissetmeyen tek ben miyim yasadece rahimimin genişledini hissediyorum alt kısım hep dolu gibi. onun dışında ne ağrı ne sızı ne kasık ne bel ne mide tık yok. @dyg1409 gündaşım sende durumlar ne
Yok canım benimki 6 hafta sonra çağırdı kalp atışını duymamızın ardından. 12+5 oluyor randevu tarihî herhalde 2li test ve cinsiyet için o zamana attıKızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Ne zaman bu kız buuuKızlar benim minnoşlardan birinin keyfine bakın bi
Kızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Yaa keşke gosterdeymis yine mi şehir Hastanesi'ne gittin canım gittiğin doktoru soracaktım bende diğer mesajı bulamadım da memnun musun ihtiyaç durumunda benimde aklımda buljnsunGünaydın
Dün doktora gittim sonuçlarımı gösterdim
Sonuçlar iyiydi bebişi göremedik,
önceki muayene ile arası bi hafta bile olmadığı için ultrasonla göstermedi
4 hafta sonra ense kalınlığı için randevu verdi
Sizde ne var ne yok
Doğrusu fiyat için bi bilgim yok canım ama devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyoArkadaşlar ikili testi hastanem 190 yapacak normal mi fiyat bir de ikili test dışın da ne testler yapışacak daha bileğisin olan var mı ki
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin gazsız uslu olur zorlanmazsınEvet çok yakın kreş gibi evimiz doğumun herturlusu zor Allah kolaylaştırın inşallah ne güzel yardım eder çocukların daha kolay olur bakman benim oğlum Eylül de 1 e başlayacak kara kara düşünüyorum simdiden
Normalde 25.-28. Haftalarda yükleme yapılıyor ama eğer şeker hastalığın veya şekerle ilgili bi sorunun varsa doktor istemiş olabilir, erkenden önlem almk istemiş olabilr. Eğer içine sinmediyse bu durum bir doktora daha gidip danışmanı tavsiye ederim. Sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallahKızlar doktorum iki hafta sonraya ikili test için randevu verdi.
11+1 olucam o zmna
Aynı sabah aynın doktor şeker yüklemesi de yapacak .Daha çok erken değil mi.Bu testten zaten korkuyorum .Şekerim olduğu için yapmamız gerek dedi.E ya çok yükselirse bi anda bebeğe zarayı olmaz mı daha çok küçük değil mi 11+1
Bende 4 Şubat'ta gitmiştim aynen banada 12 Mart'ta gel dedi . Aslında ortalama herkes ayda bir gidiyor ama haftalar farklı olduğu için bazen banada öyle geliyor çok mu gidiyor bazı arkadaşlar diye düşünüyorumKızlar siz kontrollere sık mı gidiyorsunuz, ben ayın 6sında gittim. Doktorum bir sıkıntı olmazsa bir ay sonra gel dedi
Aaa ikiz mi sizin :) kac haftalik masallah ayaklara bakkkk tombik tombikkk :) yerlerrrKızlar benim minnoşlardan birinin keyfine bakın bi
Ya ben kalp atislarini duyunca kahkahaa attim gulunce kaciyo tabii ses gidiyo..simdi kesin yine gulerim hahaha :))) duramiyorum ultrasonda gorunce :)Aynen bende 2 hafta önce görmüştüm hareketlerini görünce şok oldum bu zamana kadar tam hamile olduğumu anlamamıştım açıkcası ama o hareketleri elleri ayakları beni bitirdi yaa :)
Şeker yüklemesi şart değil ama belli kriterler beraber değerlendirilmeli, doktor hamile kalınan kilo,bebeğin kilosu,günlük açlık tokluk şekerleri değeri, açlık insülin direnci değeri ve beslenme şekli iyiyse gerek olmadığını söylemişti.Endokrn doktorum şeker hapı vermişti
Kullanmadım bebeğe zararı olmasın die
Diyetisyen gittim 2 hafta evde kendim düzende tuttum şekeri her gün ölçtüm .
O şekilde dikkat ederek bi 9 ay geçirebileceğim düşünürken
Başka bi endokrin gitmemi istedi kadın Doğum doktorum .o da şeker yüklemesi şart dedi.o kdr dikkat ediyprum bakın ölçtüm vs dememe rağmen.ılabilir düzene sokmuşsun burda abes yüksek bi şeker çıkmamış ama gizli şekerde çıkabilir Risk altındasın bakmamız lazm dedi bende tamam dedim ama kafam karıştı .
Ben her gün evde şeker ölçme cihazıyla açlık tokluk ölçüyorum hamilelik boyunca da en fazla 12 kilo alacak şekilde şekersiz ve düşük glisemik indeksli beslenicem şeker yükleme yaptırmıycamBu şeker ölçümünün başka yolu yok mu ya. Açlık tokluk kan alımıyla da yapıyorlar da 3.bir yolu yok mudur. Şu hergün ölçüm yapan cihazlar hamilelikte işe yarar mı biliyor musunuz.
Şeker yüklemesi şart değil ama belli kriterler beraber değerlendirilmeli, doktor hamile kalınan kilo,bebeğin kilosu,günlük açlık tokluk şekerleri değeri, açlık insülin direnci değeri ve beslenme şekli iyiyse gerek olmadığını söylemişti.
Devlet hast. 2li yapmıyomuş bugün doktor dediYok canım bende 8.haftada gittim sonraki kontrolü 1 ay sonraya verdi ama ben ikili test için devlet hastanesine gidicem o yüzden daha erken görücem bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?