T tuboz pencerelere mutlaka önlem alın kızlar. Yazın açık oluyor camlar evet, en azından sineklik takılı olsun açıkken. Bizde parmaklık var, hiç sevmiyordum ama işimize yarayacak.Sagolasn.Dun pencere kolunu yariladi acimm mi falan dedi kilit takacagiz simdikapi pencerelere de basladik..yeterince enerjilerini atamiyorlar mi ya her gun cikartmak lazim aslinda ama bende de oyle bir enerji yok
Bir dönem biz de öyleydik, bende ağlamalar başlamıştı. Şimdi bir haftadır biraz düzeldi şükür.napacaz bilmiyorum ne kadar sabırlısin diyorlar
ama bir yerden sonra beni bile çileden çıkarıyor
Ben demirlerden nefret ediyordum, ilk kez işe yaradılar. Koltuk tepesi yeni hobisi evet. Mutfak dolabı kilitleri çok işe yaradı, bir partiyi kopardı ikincileri taktık.Yeni hobisi koltuga cikip pencereden kuslari, arabalari izlemek ve pencereleri acmak. Ama biz gecen sene tum pencerelere ve balkonlara demir taktirdik. Bunun stresini yasayamam cunku. En cok korktugum seylerden biri bu. Pencerelerimiz cok alcak, ben bile korkuyordum. Kilit falan ise yaramiyor bizimkinde. Simdi prizlere taktigimiz guvenlik aparatlarini bile cikarmayi ogrendi.
Guvenlik soz konusu olunca akan sular duruyor. Biz de sevmiyoruz ama bebisin guvenligi her seyden onemli. Esimin bir arkadasi malesef kizini kaybetti bu yuzden. Baska bir eve gidince bile endiseleniyorum ben.Ben demirlerden nefret ediyordum, ilk kez işe yaradılar. Koltuk tepesi yeni hobisi evet. Mutfak dolabı kilitleri çok işe yaradı, bir partiyi kopardı ikincileri taktık.
Doktorlar en başından tadı güzel olan ilacı verseler böyle sıkıntı olmazdı. Şimdi tadı güzel olsa da ön yargı oluşuyor çocuklarda ama tadı iğrenç olanlar da en etkili olanları. En burun kıvrılan lezzetsiz yemeklerin en sağlıklısı olma durumu gibiAynen canim, hayatta yemez. Doktor microfer onerdi, 2 gundur kasigi gorur gornez aglamaya basliyor aslinda tadi kotu degil bunun. Bugun ustune kustu, ictigi azicik ilaci da cikardi. Doktoru emzirmeyi birak reflu yapiyor ondan kusuyor dedi. Ben bir ay sonra biraktirmayi dusunuyorum, ha deyince de olmuyor. Bakalim nasil iciricem bu ilaci yabugun birisi igneden bahsetti. Doktora sorsam mi acaba, valla boyle imkani varsa ignesini olsun eger ilac icmicekse. 3 ay boyunca nasil iciricem bu sekilde
Bunlar nasıl aynı oluyor böyle ya kopyala yapıştır gibi, elinden tutup evin içinde gezdirmesi falan2.paragraf bizde de başladıı
biz de duzelelim inşaallahBir dönem biz de öyleydik, bende ağlamalar başlamıştı. Şimdi bir haftadır biraz düzeldi şükür.
bizim sineklik var ama pıt diye açılıyor hatta şiddetli lodos da kendi kendine bile açılıyor vera tinmaz bile
Geçmiş olsun canımTesekkur ederiz ben cok saskinim kisa mesafeden dustu ama cocugun kafasi simdi patlick herhalde dedim inanilmaz sisti buzu koyana kadar ve inanilmaz morardi...aklimi oynatiyordumacile gidene kadar indi doktorda bunun icinmi geldiniz der gibi bakti zaten ben hicbir alnon oyle sisebilcegne ihtimal vermezdim ekliyim hatta.. 30 cm koltuktan dustu..simdi surekli dibindeyim nasil kollayacagiz bunlari ya tum gun dipdibe oturuyoruz.alt komsum geldi ohoo durunun kafasinin arkasi dikisli diye daha neler gorecegiz acaba
Canım oğlun süt içiyor mu?Kızlar, oğlumda kansızlık çıktı. Zaten aşırı iştahsızdı her zaman. Tırnakları da beyazladı son zamanlarda. Doktorumuz ferro sanol şurup verdi ama içirmek ne mümkünNefret ediyor, ne yaptıysam içiremedim. Meyve suyuna karıştırdım, çocuk meyve suyundan nefret etti artık onu bile sevmiyor. Doktoruna söyledim o da microfer verin dedi. Yarın ilk kez onu deneyeceğim ama microfer tedavi amaçlı kullanılıyor mu emin değilim. Eczacı çok etkili falan dedi ama kutusunda bile ilaç değildir, tedavi edici değildir falan yazıyor. Doktoruna sordum, tatmin edici bir cevap alamadım. Kullananınız var mı bu damlayı? Ferro sanol'u içirmeyi başaranınız varsa taktik de alabilirim ama hiç umudum yok.
İçeri açılabilen sineklikler daha tedbirli oluyor. Allah korusun bende korkuyorum hep cam ve balkonlardanbizim sineklik var ama pıt diye açılıyor hatta şiddetli lodos da kendi kendine bile açılıyor vera tinmaz bile
Allah korusun
Tesekkur ederiz yoksun uzun zamandir nasilsinizGeçmiş olsun canım
Tesekkur ederiz yoksun uzun zamandir nasilsinizGeçmiş olsun canım
Hayir canim sadece anne sutu.Canım oğlun süt içiyor mu?
Evet canım biraz öyle oldu.Tesekkur ederiz yoksun uzun zamandir nasilsiniz
İştahında sorun yoksa o kadar pimpirikli olmamanı öneririm canım.Hayir canim sadece anne sutu.
Malesef istahi yok canim. Hic olmadi.İştahında sorun yoksa o kadar pimpirikli olmamanı öneririm canım.
Tabi en doğrusuna sen karar verirsin
Anladım canım peki Çorba seviyor mu?Malesef istahi yok canim. Hic olmadi.
Saol canim. Corba keyfi gelirse icer. Genel olarak yemek yemeyi pek sevmiyor. Onun yerine emmek istiyor. Gelecek ay birakicam insallah emzirmeyi. Doktoru da birakmami soyledi. Birakinca duzelir diye umut ediyorum.Anladım canım peki Çorba seviyor mu?
Mercimek çorbasını içirmeye çalış canım
Çok yararı oluyor
Kızımda çok takıyordum ben kan değeri 8,9 dan yukarı çıkmıyordu
Bi dönem iştahı hiç yoktu
İlaçlar diş çürüğü yaptı
Sonrasında çorba yaptım
Un çorbası ve tel şehriye(içine bi diş sarımsak)
Ve kırmızı mercimek
Öyle böyle iştahını açtık
İnşallah iştahı açılır da çok ilaç vermek zorunda kalmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?