Sagolasn.Dun pencere kolunu yariladi acimm mi falan dedi kilit takacagiz simdi kapi pencerelere de basladik..yeterince enerjilerini atamiyorlar mi ya her gun cikartmak lazim aslinda ama bende de oyle bir enerji yok
T tuboz pencerelere mutlaka önlem alın kızlar. Yazın açık oluyor camlar evet, en azından sineklik takılı olsun açıkken. Bizde parmaklık var, hiç sevmiyordum ama işimize yarayacak.
Her gün dışarı çıkarıyorduk ama birkaç gündür hava çok soğuk.

napacaz bilmiyorum ne kadar sabırlısin diyorlar
ama bir yerden sonra beni bile çileden çıkarıyor
Bir dönem biz de öyleydik, bende ağlamalar başlamıştı. Şimdi bir haftadır biraz düzeldi şükür.

Ben demirlerden nefret ediyordum, ilk kez işe yaradılar. Koltuk tepesi yeni hobisi evet. Mutfak dolabı kilitleri çok işe yaradı, bir partiyi kopardı ikincileri taktık.

Ben demirlerden nefret ediyordum, ilk kez işe yaradılar. Koltuk tepesi yeni hobisi evet. Mutfak dolabı kilitleri çok işe yaradı, bir partiyi kopardı ikincileri taktık.
Guvenlik soz konusu olunca akan sular duruyor. Biz de sevmiyoruz ama bebisin guvenligi her seyden onemli. Esimin bir arkadasi malesef kizini kaybetti bu yuzden. Baska bir eve gidince bile endiseleniyorum ben.

Bugun halledecegiz hepsini

Doktorlar en başından tadı güzel olan ilacı verseler böyle sıkıntı olmazdı. Şimdi tadı güzel olsa da ön yargı oluşuyor çocuklarda ama tadı iğrenç olanlar da en etkili olanları. En burun kıvrılan lezzetsiz yemeklerin en sağlıklısı olma durumu gibi

bizim sineklik var ama pıt diye açılıyor hatta şiddetli lodos da kendi kendine bile açılıyor vera tinmaz bile
Allah korusun

Geçmiş olsun canım

Canım oğlun süt içiyor mu?

bizim sineklik var ama pıt diye açılıyor hatta şiddetli lodos da kendi kendine bile açılıyor vera tinmaz bile
Allah korusun
İçeri açılabilen sineklikler daha tedbirli oluyor. Allah korusun bende korkuyorum hep cam ve balkonlardan

Tesekkur ederiz yoksun uzun zamandir nasilsiniz
Evet canım biraz öyle oldu.
İyiyiz şükür düşe kalka büyüyoruz
Bi ara her gün kafasını bi yerlere vuruyordu bizimki de
Kafasını iyice sağlamlaştırıyor diye düşünmeye başladık o derece

Ablasıyla oyun oynuyorlar, kızdığında evin içinde kovalıyor kızı, el kadar haliyle sinirleniyor

Özetle Bende içsel dönüşümlerdeydim

Sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah

Malesef istahi yok canim. Hic olmadi.
Anladım canım peki Çorba seviyor mu?
Mercimek çorbasını içirmeye çalış canım
Çok yararı oluyor
Kızımda çok takıyordum ben kan değeri 8,9 dan yukarı çıkmıyordu
Bi dönem iştahı hiç yoktu
İlaçlar diş çürüğü yaptı
Sonrasında çorba yaptım
Un çorbası ve tel şehriye(içine bi diş sarımsak)
Ve kırmızı mercimek
Öyle böyle iştahını açtık
İnşallah iştahı açılır da çok ilaç vermek zorunda kalmazsın

Saol canim. Corba keyfi gelirse icer. Genel olarak yemek yemeyi pek sevmiyor. Onun yerine emmek istiyor. Gelecek ay birakicam insallah emzirmeyi. Doktoru da birakmami soyledi. Birakinca duzelir diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…