herkese merhaba,
doktorumun istemiş olduğu kan testleri gittiğim hastaneden yaklaşık 1000 tl. dışarıda da yaptırabilirsin dedi ama nereye gitmem lazım. ve hangi bölümden randevu almalıyım yardımcı olur musunuz?
teşekkürler.

herkese merhaba,
doktorumun istemiş olduğu kan testleri gittiğim hastaneden yaklaşık 1000 tl. dışarıda da yaptırabilirsin dedi ama nereye gitmem lazım. ve hangi bölümden randevu almalıyım yardımcı olur musunuz?
teşekkürler.
bagli bulundugun aile hekimine gidebilirsin. Buyuk sehirlerde hepsi yapiliyor orada. Ben kucuk bir yerdeyim. 3 5 testi disarda yaptirmak zorunda kaldim 200 kusur tutmustu. Genel testler aile hekimliginde yaptirdim. Tum sonuclar 5 6 gunde cikiyor. Maksimum...

Havalianne__ Havalianne__ canim o vajina icindeki agri bende oldu gecen hafta. Anlik sanci gibi, gerilme gibi. 2 3 gun surdu ve gecti. Rahim buyumesine bagladim ben. Baglar geriliyor ya. Kanaman, lekelenmen ve siddetli sık sık tekrarlayan agrin olmadigi surece korkma.

Kızlar diş macunun organiğine dek düşünmek gerekiyor mu ya? Bem colgate kullanıyorum hiç de aklıma gelmedi bitkisel almak

Kızlar diş macunun organiğine dek düşünmek gerekiyor mu ya? Bem colgate kullanıyorum hiç de aklıma gelmedi bitkisel almak
İlk gebelikte her seye aşırı dikkat ettim ben. Bunda yapmazsam haksızlık olur diye bunda da dikkat ediyorum :anne:
Ne kadar az kimyasal o kadar iyi canım. Ben kızımda makyaj bile yapmıyordum. Oje sürmezdim :deli: :eek:

Ben kimyasal parfüm krem deterjan vs hiçbirini kullanmıyorum hamilelikten önce de kullanmıyordum zaten ama macunu florürsüz kullanmak çok önemli

Günaydın kızlar, ben bişey soracağım. Gece uyuyorduk bende uyanmıştım, sonra eşim aniden öksürünce ben çok korktum az su içtim. Bu ani korkmalardan bişey olur mu korkuyorum, herhangi kanama yok ama korktum kalbi falan durur mu diye. Sizinde başınıza geldi mi
Az önce mutfağa gittim 5dk. Gümbürtü sesi geldi salondan ve koşturdum. Oğlanın ağlama sesi de gelmeyince 5saniye içinde neler düşündüm yüreğim ağzımda. 17aylık oğlum tv ünitesine çıkıp 42inç televizyonu devirmiş. (Bu arada Eşime milyonkez dedim şuna bir önlem alalım diye) Oğlanı kucaklayıp yere çöktüm dizimin bağı gevşedi. Çok şükür bizde bişey yok.
Hayatta sürekli anlık korkularla karşılaşabiliyoruz korkmayla bişey olsaydı nüfusumuz çok az olurdu merak etme. Ha tabi uzun süren korku hali başka.

Az önce mutfağa gittim 5dk. Gümbürtü sesi geldi salondan ve koşturdum. Oğlanın ağlama sesi de gelmeyince 5saniye içinde neler düşündüm yüreğim ağzımda. 17aylık oğlum tv ünitesine çıkıp 42inç televizyonu devirmiş. (Bu arada Eşime milyonkez dedim şuna bir önlem alalım diye) Oğlanı kucaklayıp yere çöktüm dizimin bağı gevşedi. Çok şükür bizde bişey yok.
Hayatta sürekli anlık korkularla karşılaşabiliyoruz korkmayla bişey olsaydı nüfusumuz çok az olurdu merak etme. Ha tabi uzun süren korku hali başka.
Ay canım çok geçmiş olsun :KK43:

Ben normalde de florürsüz kullanıyordum canım hamileyim diye değil yani. Florür zararlı mı zararsız mı tartışmalı bi konu. Ama norma diş macunlarının da çok ciddi boyutta zararı olduğunu sanmam çoğu hamile kullanıyor

Çok geçmis olsun ya bizimde bi akrabamızın çocuğu tv yi sehpayla beraber üzerine devirmisti malesef kaybettik ondan sonra bende panikatak gibi bişe oldu sürekli kurarım kafamda oğlumun 5 dk sesi çikmayınca koşar bakarım ne yapıyor diye hiç boş bırakmamak lazım çocukları herzaman gözümüz üstlerinde olsun Allahım esirgesin

Ama ben erik yemekten helak oldum kizimda
Ekşi ekşi
Valla Ben de dun bir yerde okudum bilinenin tam tersi diye. Gerci ben bunlara pek inanmiyorum cunku vucutta ne eksikse vucut onu istiyor. Ben de kizimda eksi hastasi olmama ragmen eksiden ozellikle limondan tiksinmistim hep tatli seyler yiyordum ama mevsimi gelince de (Ben de cok severim dedigin meyveyi ) fena yedim ondan. Simdi de bulanti kusmadan bisey yiyemesem de limon yiyorum tuzlu tuzlu

Dis macununun onemli oldugunu dusunuyorum fircalayip yutkunuyoruz direk bunyeye geciyor zararli maddeler..hele ki gece..yani en iyi siz bilirsiniz ama benim icim bu sekilde rahat ediyor :)

Kasik agrisi bel agrisi bulanti kusma ogurtu ne ararsani var bwncwde haline sukret kizimda da boyleydim
Evet çok yakın kreş gibi evimiz doğumun herturlusu zor Allah kolaylaştırın inşallah ne güzel yardım eder çocukların daha kolay olur bakman benim oğlum Eylül de 1 e başlayacak kara kara düşünüyorum simdiden
Benimde kizim 1 e baslayacak eylulde bemde tesirgindim ama allah kayirmistir

herkese merhaba,
teşekkürler.
Merhaba
Bulunduğun ilde bi devlet hastanesinden randevu alabilirsin. Kadın doğum bölümüne randevu alırsın onlar ayrıntılı tahlil yapıyor, hem de özel senden istenenleri söylersin :)

Çok çok geçmiş olsun canım

Back