- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.080
- 658
Üzülerek okuyorum, burası böyle olmamalıydı. Hamileliğimizde ne kadar destek olduk birbirimize ve ilk aylar. Sonra ne oldu da böyle iğnelemeler başladı, neden yani ne gerek var ki. Hepimiz anneniz, birbirimiz yaralamak neden...
Çok haklısın. Herkes kendince haksızlığa katlanamıyorÜzülerek okuyorum, burası böyle olmamalıydı. Hamileliğimizde ne kadar destek olduk birbirimize ve ilk aylar. Sonra ne oldu da böyle iğnelemeler başladı, neden yani ne gerek var ki. Hepimiz anneniz, birbirimiz yaralamak neden...
Kesinlikle sana katılıyorum. Tek taraflı dinlenmemeli ama isim vermeden birine sataşılmamalı da değil mi?
Cevap yazmama sebebim konunun dallanip budaklanmasina müsaade etmemek, 2019 Eylül anneleri topigini burada yersiz doldurmamakti. Fakat karşılıklı yazışmamiz, WhatsApp grupunuza taşındığı için başka arkadaşlarınız da konuya müdahil oldu. Bebeginizin boyu sorun değil, bebeğinizi bu olaya dahil etmedim bile. Eğer öyle bir izlenim olduysa bu benim hatam olur. Sorun olarak gördüğüm, hassas düşünülmesi ve üzerinde hassas davranılması gereken konu emzirme konusu. Daha önce de başka arkadaşlarla bu mevzuda yazışmalarınız dikkatimi çekti. Rahatsız edici buldum ki ben de emziren, ilk 6 ay anne sütü ile tamamlayan bir anneyim. Hala da emziriyorum. Nasip olursa emdiği kadar ve sütüm olduğu kadar da emziririm. Ama üstüne basa basa bunu belirtmeniz, bizden sonra geleceklere ve mevcut anneleri rahatsız edecek belkide. Yada ben niye açıklama yapma niyetine giriyorum ki? Şakşakçılarınizi alın burdan lütfen.. Ortalığı gereksiz yorumlarla doldurmasınlar.Vay be benim oğlanın boyu dert oldu sanırım.Burasi herkesin fikrini belirtebildigi bir mecra.Benim fikrim budur begenirsiniz beğenmezsiniz.Ha siz farklı düşünüyorsunuz diye düşüncemi değiştiremem.
Sütü olmayan ki benim de olmayabilirdi bebegimi uygun sekilde besler,beslerdim.
Bebegim emmek istiyor diye onu arsizlikla,rol yapmakla suclamazdim.Zannediyorsunuz ki sadece biz dusunuruz .Tekrar ediyorum beni degil bebegim emmek istiyor diye bebeğine sinir olanları sorgulayın.
Güneş balcıkla sıvanmaz,bebekler de emmek ister kimi annesini ,kimi biberonu kimi emziği,kimi parmağını.
Burası kimsenin özel meskeni değil.
Insan her daim kendini sorgulamalı yeri gelir anneliği yeri gelir insanlığı yeri gelir doğruları.
Ve en önemlisi herkes haddini bilmeli.
Oglunuzun boyu dert olmadi. Oglunuzun masallah literature girecek kadar uzun olmasinin nedenini memede olmasina baglamaniz biraz yersiz olmus, kabul edin.Vay be benim oğlanın boyu dert oldu sanırım.Burasi herkesin fikrini belirtebildigi bir mecra.Benim fikrim budur begenirsiniz beğenmezsiniz.Ha siz farklı düşünüyorsunuz diye düşüncemi değiştiremem.
Sütü olmayan ki benim de olmayabilirdi bebegimi uygun sekilde besler,beslerdim.
Bebegim emmek istiyor diye onu arsizlikla,rol yapmakla suclamazdim.Zannediyorsunuz ki sadece biz dusunuruz .Tekrar ediyorum beni degil bebegim emmek istiyor diye bebeğine sinir olanları sorgulayın.
Güneş balcıkla sıvanmaz,bebekler de emmek ister kimi annesini ,kimi biberonu kimi emziği,kimi parmağını.
Burası kimsenin özel meskeni değil.
Insan her daim kendini sorgulamalı yeri gelir anneliği yeri gelir insanlığı yeri gelir doğruları.
Ve en önemlisi herkes haddini bilmeli.
Seninle ilgili sıkıntım yok. Şuna takıldım. Niye gruplaşma var dedin haklı olarak. Ama sonra isim vermeden birine sataşan A azizan a hak vermene bozuldum. Yani sen de gruplaştıranlardan oldunBenimle ilgili ne gibi bir sıkıntınız var da sataşıyorsunuz mesela... Size ne cevap verdim ne yorum yaptım. Bunu önce siz açıklayarak başlayabilirsiniz..
Kimse kimseyi kandırmasın yahu herkes kimin ortalıgı karıstırdıgını doldurdugunu gayet iyi biliyor :)Kesinlikle sana katılıyorum. Tek taraflı dinlenmemeli ama isim vermeden birine sataşılmamalı da değil mi?
Cevap yazmama sebebim konunun dallanip budaklanmasina müsaade etmemek, 2019 Eylül anneleri topigini burada yersiz doldurmamakti. Fakat karşılıklı yazışmamiz, WhatsApp grupunuza taşındığı için başka arkadaşlarınız da konuya müdahil oldu. Bebeginizin boyu sorun değil, bebeğinizi bu olaya dahil etmedim bile. Eğer öyle bir izlenim olduysa bu benim hatam olur. Sorun olarak gördüğüm, hassas düşünülmesi ve üzerinde hassas davranılması gereken konu emzirme konusu. Daha önce de başka arkadaşlarla bu mevzuda yazışmalarınız dikkatimi çekti. Rahatsız edici buldum ki ben de emziren, ilk 6 ay anne sütü ile tamamlayan bir anneyim. Hala da emziriyorum. Nasip olursa emdiği kadar ve sütüm olduğu kadar da emziririm. Ama üstüne basa basa bunu belirtmeniz, bizden sonra geleceklere ve mevcut anneleri rahatsız edecek belkide. Yada ben niye açıklama yapma niyetine giriyorum ki? Şakşakçılarınizi alın burdan lütfen.. Ortalığı gereksiz yorumlarla doldurmasınlar.
Pardon da siz gruba küsüp girmezken de ben bu grupta aynı düşünceye sahiptim.Siz yazmayan herkesin burayı okumadığını mi düşünüyorsunuz.Burada olan şeyin başka yere taşınması değil başka yerdeki hazımsızlıgin neden buraya taşındığını sorguladınız mi mesela.Cevap yazmama sebebim konunun dallanip budaklanmasina müsaade etmemek, 2019 Eylül anneleri topigini burada yersiz doldurmamakti. Fakat karşılıklı yazışmamiz, WhatsApp grupunuza taşındığı için başka arkadaşlarınız da konuya müdahil oldu. Bebeginizin boyu sorun değil, bebeğinizi bu olaya dahil etmedim bile. Eğer öyle bir izlenim olduysa bu benim hatam olur. Sorun olarak gördüğüm, hassas düşünülmesi ve üzerinde hassas davranılması gereken konu emzirme konusu. Daha önce de başka arkadaşlarla bu mevzuda yazışmalarınız dikkatimi çekti. Rahatsız edici buldum ki ben de emziren, ilk 6 ay anne sütü ile tamamlayan bir anneyim. Hala da emziriyorum. Nasip olursa emdiği kadar ve sütüm olduğu kadar da emziririm. Ama üstüne basa basa bunu belirtmeniz, bizden sonra geleceklere ve mevcut anneleri rahatsız edecek belkide. Yada ben niye açıklama yapma niyetine giriyorum ki? Şakşakçılarınizi alın burdan lütfen.. Ortalığı gereksiz yorumlarla doldurmasınlar.
Başka topiklerde görüyordum, bizim topiğimiz ne tatlı ne samimi diyordum. Ben hayat karmaşasından düzenli giremiyorum artık ama böyle görünce cidden üzüldüm. Laf yarıştırmak hem beceremediğim hem de rahatsız olduğum bir durum ve çok da üzücü sevdiğim bir platformda bunu görmek. Allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat, bizlere de yine onlara bakacak sağlık sıhhat ve gücü versin. Başka da bir şey diyemiyorum.Çok haklısın. Herkes kendince haksızlığa katlanamıyor
Amin. Ben de samimi buluyordum ama cidden gruplaşma varmışKimse kimseyi kandırmasın yahu herkes kimin ortalıgı karıstırdıgını doldurdugunu gayet iyi biliyor :)
Burdaki bicok yazanla daha öncede paylasımlarım oldu cocugumu agırlıklı emziriyorum yazısına gıcık olacak birileri değiller bence veya Cherrypie ın aşı karsıtlıgını nerden biliyorlar gibi gibi gibi
Gerek yok böyle seylere gercekten el kadar bebelerimiz
Başka topiklerde görüyordum, bizim topiğimiz ne tatlı ne samimi diyordum. Ben hayat karmaşasından düzenli giremiyorum artık ama böyle görünce cidden üzüldüm. Laf yarıştırmak hem beceremediğim hem de rahatsız olduğum bir durum ve çok da üzücü sevdiğim bir platformda bunu görmek. Allah hepimizin çocuğuna sağlık sıhhat, bizlere de yine onlara bakacak sağlık sıhhat ve gücü versin. Başka da bir şey diyemiyorum.
Bir de Mesnevi okumanızı tavsiye ederim. Belki nasiplenirsiniz.
Ben forumda emzirme konusunda daha önce de tartışmalar hatırlıyorum halbuki.Kimse kimseyi kandırmasın yahu herkes kimin ortalıgı karıstırdıgını doldurdugunu gayet iyi biliyor :)
Burdaki bicok yazanla daha öncede paylasımlarım oldu cocugumu agırlıklı emziriyorum yazısına gıcık olacak birileri değiller bence veya Cherrypie ın aşı karsıtlıgını nerden biliyorlar gibi gibi gibi
Gerek yok böyle seylere gercekten el kadar bebelerimiz kucagımızda bi kişi yüzünden mahalle kavgası oluyor
Sen ne arsız, ne edepsiz bir şeysin. Allah senin kocana sabır versin bence.A azizan ın benim buraya yorum yaptığımdan haberi bile yoktuiçinizin ne fesat olduğu kendi gıybet grubunuzdan belli. Hakkımda bayağı bir şey anlatılmış sana
Benim yorumlarımın gerekli ya da gereksiz olduğunun karar mercii olacak son kişisin yazışmalarına bakılırsa.
Geri vitese takıp nefret dolu ilk mesajını ekarte etmeye çalışman da takdire şayan
Azizaaaaaan şakşakçın olayım nolur belki boyum uzar
Peki siz sizi birilerinin doldurmadigini kabul edebilir misiniz?Oglunuzun boyu dert olmadi. Oglunuzun masallah literature girecek kadar uzun olmasinin nedenini memede olmasina baglamaniz biraz yersiz olmus, kabul edin.
Ben aşı karşıtlığıyla ilgili birşey demedim. Herkesin doğrusu kendine. Benim takıldığım konu azizanın isim vermeden birine/birilerine söylenmesi.Çünkü foruma girdiğimde gruplaşma olduğunu azizan'ın üzerine gidildiğini gördüm. Ve gerçekten Pircicinin mesajına çok şaşırdım ve yansıtılmaya çalışılan şeye üzüldüm. O yüzden yorum yapma gereği duydum. İster inanır ister inanmazsınız. A azizan ın yaptığım yorumdan haberi bile yoktu.
Kadıncağız ev taşıyor şu an benimle kulis mi yapacak.
Nasıl tahayyül ediyorsunuz bilmiyorum ama gruplaşma dediğiniz WhatsApp grubunda o an müsait olanlar çocuklarıyla ya da kendi dertleriyle mutluluklarıyla ilgili paylaşımlar yapıyor fikir alışverişi yapılıyor. Forumun konusu bir gün olsun dahi açılmış değildir neyin dedikodusu dan bahsediyorsunuz.
Ama benim aşı karşıtlığımdan tutun azizanın süt konusunda söylediklerine kadar her şeyimiz anlatılmış ne kulisler dönmüş belli değil bariz ele verdi arkadaşlar...
Üzerine benim aşı konusundaki düşüncelerim kimi ne ilgilendirir bu ne saygısızca ne fütursuzca bir yorum. Direkt benim canımı acıtmak küçümsemek amaçlı yapılmış bir yorum. Bana o cümleyi kurmasa asla mesaj yazmayacaktım uzamayacaktı. Ama karşımdaki beni ötekileştirip kararlarımla dalga geçerse kimse kusura bakmasın hangi mecrada olduğum farketmez zorla da olsa saygı duyurtmak zorunda bırakırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?