selam kızlar
dün aşımızı olduk biz.
boy kilo iyi ama kan değerimiz düşük çıktı.
kan ilacı verdi bakalım düzelir umarım yaşına kadar
diğer aşılarda olduğu gibi bunda da bi sıkıntı olmadı şükür

Geçmiş olsun canım. Düzenli verirsen ilacını kısa sürede yükseliyor. Boy kilo kaç olmuş?

Kontrol için götürecek misin peki?
Ben geçen ay telde halletmiştim rutin kontrolünü
Dün gel dedi gittik biz
Uzun sürmedi zaten

Ben yazana kadar dönüş olmuştur
Çok teşekkür ederim canım
Oh ne güzel alkış filan başladı demek
Bizde zi

Her ikisinden de bence.
Artık bebeklik dönemlerini bitirmek üzereler son 3 ayımız kaldı.
Yakındır tutup kalkması provalara devam
Sağlıkla büyüsünler gerisi gelir

Her gün yeni bi bebek mi
Ay çok hoşuma gitti bu sözün
Zaten burda kimin bebeği yerinde duruyor ki
Hepsi ayrı bi hikaye çiziyor
Değişik değişik huyları var
Çok değişik şeyler yaşıyoruz
Dişleriniz inci gibi sıra sıra olsun canım

Kizamik bizi perisan etti 2sinde olduk cok huysuz 17sinde de menenjit var huni takacagiz sanirim onun disinda toto ustunde gitmeler devam..bazen birakiyorm yere istedgi yere nasil geldi hicbir fikrim olmuyo ama bi sekilde uzaklasmia oluyo emekleme olmadan kalkmaya calisiyo herhalde direk kalkar ek gida cok iyi gidiyor baya artik yerken agzima veriyorm elimden yemegi daha cok seviyor...bakislariyla anlatiyor her seyi sanki.tepkiler cok komik..hircinlik hat safhada istemedigi insan yada durumda direk yuzune dalabiliyor kedi gibi halbuki guler yuzlu cocuktu bu ara cok suratsiz bizden boyleeeee

Merhaba, gecmisler olsun. Bizim daha kan degerlerine hic bakilmadi. Doktor neden gerek gordu? Ya da 9. Ayda rutin kontrol mu?

Merhaba, gecmisler olsun. Bizim daha kan degerlerine hic bakilmadi. Doktor neden gerek gordu? Ya da 9. Ayda rutin kontrol mu?
Sağol canım
Evet canım rutin kontrol sağlık ocağı 9.ayda kan değerine bakıyor parmaktan kan alıyo hemen çıkıyo sonucu.
9.aydan önce bakmıyorlar

9. Aya girdik parmak emmeye başladı. 9. aya gelindiğinde uykusu gelen bebek parmak emmeye başlar ve bu ritüel halini alıp aylarca sürer yazıyor googledan baktım.
Bizimki küçükken emmişti bi iki kez
Şuan öyle bi hareketi yok
Uykusu olduğunda direkt peşimden koşuyo
“Hadi uykuya gidelim der gibi bağırıp çağırıyor

Her ikisinden de bence.
Artık bebeklik dönemlerini bitirmek üzereler son 3 ayımız kaldı.
Yakındır tutup kalkması provalara devam ☺
Sağlıkla büyüsünler gerisi gelir
BEbeklik dönemini bitirmek üzereler ama bizimkinin hala uykusuz düzene girmedi Ama tabi sağlıklı büyüsünler de ben uykusuz kalsam da olur napim.

bizde de durumlar fena çok yaramaz herseye heryere dalma ve tirmanma derdinde çocuğun kolay kitabında yazmiyor ya
her şeyin üstün den atliyor ya da altindan geçiyor yanını dolanayım yok
2 dk kafamı çevirsem bişeye dalıyor
ben henüz regl olmadım olmayan var mi ?
ek gıda kotu gidiyor sadece yediklerimizden veriyorum
yumurta sonradan alerji yapmaya başladı yedirirsem kusuyor
çorba yediriyorum günlük muzumuzu genelde yiyoruz
uykumuz kötü sürekli de bağırma modunda
en en fazla 9 saat uyuyor genelde 8

uykusunu 10 a çekemiyorum 10da uyursa gece uykusu saymıyor
tutunarak sıralıyor...

tay tay durmaya az kaldi sanırım

şarkı soyleyip toto salliyoruz ☺

iştah
uyku
beklenen 2 temel özellik

Ben yeni oldum, benim regl donemlerim psikolojik olarak cok sikintili gecer, regl olunca rahatladim resmen 1,5 yildir regl oncesi sendromundaymisim

Maşallah büyüyorlar hepsi,bizde bir suredir yapıyoruz tay tay,desteksiz çok kısa dikiliyor ama desteksiz adım atmıyor daha,duvarda yürüyoruz bide yurutece tutunup yürüyor bazen hızlanıyor hemen mudahele ediyorum.Ek gıda çok kotu bizim, dünden beri birazcık yedi diye şükür ediyorum aşırı iştahsız,sürekli emiyoruz bizde

Ben yeni oldum, benim regl donemlerim psikolojik olarak cok sikintili gecer, regl olunca rahatladim resmen 1,5 yildir regl oncesi sendromundaymisim
ay ben de olmadan öyle olurum
ve bi süredir o moddayim
her şey beni üzüyor yoruyor
ince pis bir karin kasik bel
combine ağrısı

bizde tay tay 2sn
aynen ek gıda kötü beğenmiyor azcık yiyor önceden memeye pas vermezdi simdi de yemektense bana sarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…