- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
SağolSağlık ocağında mı yaptırdın? Geçmiş olsun bu arada
Geçmiş olsun canım. Düzenli verirsen ilacını kısa sürede yükseliyor. Boy kilo kaç olmuş?selam kızlar
dün aşımızı olduk biz.
boy kilo iyi ama kan değerimiz düşük çıktı.
kan ilacı verdi bakalım düzelir umarım yaşına kadar
diğer aşılarda olduğu gibi bunda da bi sıkıntı olmadı şükür
İnşallah öyle olur canımGeçmiş olsun canım. Düzenli verirsen ilacını kısa sürede yükseliyor. Boy kilo kaç olmuş?
Kontrol için götürecek misin peki?Ben asıyı vurdurmayacagım sanırım hala düşünüyorum
Ebemizle detaylı bi sekilde konustum
Bu 9.ay asısı ası takviminde yok istege baglı yaptırmak zorunda değilsin 1.yasındaki karma asıdada var kızamık dedi
Bu ası kızamık vakaları arttıgı icin yeniden gündeme geldi ama pandemiyle okullar kapandı herkes evinde mesafeli vs ben olsam yaptırmamayı agırlıklı düşünürdüm dedi
Eger evden cıkmıyor dogru düzgün birileriyle görüşmüyorsan 3ay icin gerek yok diye düşünüyorum
Sadece esimin işinden dolayı risk var (insaat sektörü) hani o aktif calısıyor Allah korusun ondan gelirse gelir
Ben yazana kadar dönüş olmuşturDoğum günün olduğunu ben de çok geç gördüm nice mutlu yıllara ailenle birlikteBiz de 9 eylüllüler olarak 9 aylık olduk bugün. Aşı mevzusuna gelince hemşireyle konuşup arabada yapmasını isticem bakalım yapar mı.. Bugün ilk uzun yolculuğumuzu yapıyoruz şu an, 100 km ilk köyümüze gidiyoruz ama sosyal mesafemizi koruyacağız Arabada uyudu şansımıza ama dönüşte de uyur inşallah..
Emekleme geri geri hala ama kollarından tutturup ayakta durmayı ve yürütmeyi çok seviyor. Adım attırıyorum kollarından tutarak. Bir de anneci oldu bu aralar..
Damak tadı denilen şey de gelişti gibi çünkü yemek seçer oldu. Haziranın başında alkışlamayı öğrendi
Bizde de haberler şimdilik bu kadar☺
Her ikisinden de bence.Maşallah size ☺bizimkinin de gözü koltuklarda sürekli şimdilik tırmanamıyor ama alistirmasini benim üzerimde yapıyor dizlerime tırmanıp inmeye bayiliyoBenim de kemiklerim agriyo ya özellikle diz kapaklarim ve belim. Sürekli bir yorgunluk hissi emzirmekten mi peşinden koşmaktan mi anlamadım
Her gün yeni bi bebek miMasallah 9 aylik bebise. Bizde durumlar ayni. Bazen kuslar gibi civildiyoruz, bazen mizmizliktan kafayi yedirtiyoruz.3 disimiz var, yenileri yolda, bekliyoruz. Gecen hafta kizamik ve menenejit asilarini olduk. Hafif ates yapar gibi oldu ilk aksam ama cok sikinti cekmedik cok sukur. Cok hareketliyiz, zaptetmek cok zor. Her gun yeni bir bebege uyaniyor gibiyiz. Her gun yeni bir sey yapmayi ogreniyor.
Merhaba, gecmisler olsun. Bizim daha kan degerlerine hic bakilmadi. Doktor neden gerek gordu? Ya da 9. Ayda rutin kontrol mu?selam kızlar
dün aşımızı olduk biz.
boy kilo iyi ama kan değerimiz düşük çıktı.
kan ilacı verdi bakalım düzelir umarım yaşına kadar
diğer aşılarda olduğu gibi bunda da bi sıkıntı olmadı şükür
Sağol canımMerhaba, gecmisler olsun. Bizim daha kan degerlerine hic bakilmadi. Doktor neden gerek gordu? Ya da 9. Ayda rutin kontrol mu?
Bizimki küçükken emmişti bi iki kez9. Aya girdik parmak emmeye başladı. 9. aya gelindiğinde uykusu gelen bebek parmak emmeye başlar ve bu ritüel halini alıp aylarca sürer yazıyor googledan baktım.
BEbeklik dönemini bitirmek üzereler ama bizimkinin hala uykusuz düzene girmediHer ikisinden de bence.
Artık bebeklik dönemlerini bitirmek üzereler son 3 ayımız kaldı.
Yakındır tutup kalkması provalara devam ☺
Sağlıkla büyüsünler gerisi gelir
Hmm tamam canim tesekkurlerSağol canım ☺
Evet canım rutin kontrol sağlık ocağı 9.ayda kan değerine bakıyor parmaktan kan alıyo hemen çıkıyo sonucu.
9.aydan önce bakmıyorlar
Ben yeni oldum, benim regl donemlerim psikolojik olarak cok sikintili gecer, regl olunca rahatladim resmen 1,5 yildir regl oncesi sendromundaymisimbizde de durumlar fena çok yaramaz herseye heryere dalma ve tirmanma derdinde çocuğun kolay kitabında yazmiyor ya
her şeyin üstün den atliyor ya da altindan geçiyor yanını dolanayım yok
2 dk kafamı çevirsem bişeye dalıyor
ben henüz regl olmadım olmayan var mi ?
ek gıda kotu gidiyor sadece yediklerimizden veriyorum
yumurta sonradan alerji yapmaya başladı yedirirsem kusuyor
çorba yediriyorum günlük muzumuzu genelde yiyoruz
uykumuz kötü sürekli de bağırma modunda
en en fazla 9 saat uyuyor genelde 8
uykusunu 10 a çekemiyorum 10da uyursa gece uykusu saymıyor
tutunarak sıralıyor...
tay tay durmaya az kaldi sanırım
şarkı soyleyip toto salliyoruz ☺
iştah
uyku
beklenen 2 temel özellik
bizde de durumlar fena çok yaramaz herseye heryere dalma ve tirmanma derdinde çocuğun kolay kitabında yazmiyor ya
her şeyin üstün den atliyor ya da altindan geçiyor yanını dolanayım yok
2 dk kafamı çevirsem bişeye dalıyor
ben henüz regl olmadım olmayan var mi ?
ek gıda kotu gidiyor sadece yediklerimizden veriyorum
yumurta sonradan alerji yapmaya başladı yedirirsem kusuyor
çorba yediriyorum günlük muzumuzu genelde yiyoruz
uykumuz kötü sürekli de bağırma modunda
en en fazla 9 saat uyuyor genelde 8
uykusunu 10 a çekemiyorum 10da uyursa gece uykusu saymıyor
tutunarak sıralıyor...
tay tay durmaya az kaldi sanırım
şarkı soyleyip toto salliyoruz ☺
iştah
uyku
beklenen 2 temel özellik
ay ben de olmadan öyle olurumBen yeni oldum, benim regl donemlerim psikolojik olarak cok sikintili gecer, regl olunca rahatladim resmen 1,5 yildir regl oncesi sendromundaymisim
bizde tay tay 2snMaşallah büyüyorlar hepsi,bizde bir suredir yapıyoruz tay tay,desteksiz çok kısa dikiliyor ama desteksiz adım atmıyor daha,duvarda yürüyoruz bide yurutece tutunup yürüyor bazen hızlanıyor hemen mudahele ediyorum.Ek gıda çok kotu bizim, dünden beri birazcık yedi diye şükür ediyorum aşırı iştahsız,sürekli emiyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?