Bu arada hastane bahcesinde kimseler yoktu her yer yesillik agac park var bombos..guvercinler kuslar kuslari besledik deli olduu peslerinden kostuk falan..sonra salincakta salladim az dusme tramvasi falan kalmadi en son firindan bisiler alalim dedim kapida kopek bagli onunlada oynastik bugune ne cok sey sıgdı...normall olsaymis her sey ne guzel seyler yasayacakmisiz..cocuk resmen ilk kez tanisti hayvanlarla

Oy yavrum benim çok büyük geçmiş olsun. En büyük korkum benim de. Geçen ben de uyuya kalmışım ama yanına yastık koymayı akıl etmişim. Resmen bayılmışım. Normalde yastık üstlerinden de atlıyor artık Allahım esirgesin hepsini tüm kötülüklerden kazalardan.

Gece emzirmeye falan kalkarsam ben de yatakta emzirmeyecegim. Bir de odamızda koltuk var puflu berjer aldık o iş için. Ama 3 aydır falan kullandığım söylenemez. Hepimize ders olsun bu. Gülce hepimizin kızı. Bizim de başımıza gelebilir

Cok sagol canim benim..bizde de var o berjerden ama olacagi vardi bu gece bir seyi var diye diyr gezdik aglamalar uykuya dalamamalar..emzigi kopartcak gibi isiriyo ve o kadr hareketliydiki sanki sikntısindan ne yapacagni bilemiyor gibiydi 3e kadar..esim kollarinda uyuttu pispispis...

surekli kafamda o senaryo donuyordu emzirirken dusurursem ? Odada bile birakmiyordum bez alirken birlikte gidiyorduk 2saniye bile gozumden ayirmazken sarhos gibi sızmısim her sabah 6da babasina birakiyorum salona oyun halisina cevresini yastiklarla kapliyorm falan..bu sabah ne yaptgmin farkinda bile degilmisim..esim diyorki cidden soktaydin tokat atmayi falan dusundum korktugum sey basima geldi alcak bir mesafe olsa yine bu denli paniklemezdim ama inanilmaz kotuyum hala...gulcede surekli memede.. irkiliyor..kucagimda zapt edemez oldumcok
hareketlendi..cok dikkatli olmak lazim..hicbir kuzunun tirnagina zaarar gelmesin uykulu halde asla yataga almamak lazim..lohusa hallerimde yaomadgm seyleri yaptim hayret ediyorum kendime..

Son düzenleme:
Yorgunluktan uyurgezer olduk. Şöyle 6.ayda annelere mola hakkı verseler 3 günlük tatil

Kizlar, minnosumun tum vucudu isilik oldu sicaktan. Doktoruna sordum, allerset surup verin dedi. Alerji ilaci bu benim bildigim. Siz bir sey kullaniyor musunuz isilk icin?
ovadril losyonuda olabilir canım şurubun losyon hali..seninki kaşıkla ilaç içmeyi pek sevmiyordu galiba..
klima alsanız eve yada varsa kullanmaya başla canım gerçi koronada dolayı nasıl olur etkiler mi onu bilmiyorum

Yok ilaclarini iciyor kasikla. Klimamiz var, dun calistirdik biraz rahat etti, en azindan uyudu. Allerset de biraz iyi geldi sanirim. Tesekkur ederim canim, bebegi sicak havadadan korumak soguktan daha zor.

Çok geçmiş olsun benim bazen rüyalarıma giriyo valla çok korkuyorum düşmesinden.İnsan uykuluyken ne yaptığını bimiyo ki suçlama kendini

Evet, son birkac gundur yatmadan banyo yaptiriyorum. Dun dayanamadik klima actik. Yine uyumuyordu. Klimayi actiktan sonra uyudu sabah 8'e kadar. Yavrucum sicakmis tek derdi.
Banyoda su ısısını kaç derece ayarlıyorsun? Ya benim oğlum banyodan nefret ediyor. Şampuan değiştirdim hala aynı. 37 derece yapıyorum su ısısını ama havalar sıcakken bunaltıyor mu acaba dedim.

Banyoda su ısısını kaç derece ayarlıyorsun? Ya benim oğlum banyodan nefret ediyor. Şampuan değiştirdim hala aynı. 37 derece yapıyorum su ısısını ama havalar sıcakken bunaltıyor mu acaba dedim.
Valla dereceyle olcmuyorum. ama soyle basit bir termometrem var. Ideal dedigi isida yapiyorum. Genelde elimle kontrol ettigimde anliyorum. Benimki de en baslarda nefret ediyordu banyodan. Zamanla alisti. Simdi cok isiligi oldugu icin bir tik daha ilik yapiyorum banyosunu.

Eklentiler

• 15899046084152527979024696311827.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 22
37 mi? Kışın ortasında bile 37 yaptığım nadir olmuştur. Cok fazla sıcak hele de bu havalar için. Biz 3 akşamdır kuvvetine şu dolduruyorum şıp şıp oynuyor. Derece yöntemi değil de dirseginle kontrol et. Ve serin olsun biraz.

Baştan beri bu derecelere yıkıyoruz ama o zaman kış zamanıydı, şimdi kendime göre ayarlayayım bari.

Kuveti dolduruyoruz biz de o sekilde suyu sevdi simdi havuz almayi dusunuyoruz balkona..gun icinde de girsin..sicaktan nefret ediyo..banyota girine mutlu oluyo arrtk ama o sekilde suya oyuncklar ata ata sevdirdik

Kuveti dolduruyoruz biz de o sekilde suyu sevdi simdi havuz almayi dusunuyoruz balkona..gun icinde de girsin..sicaktan nefret ediyo..banyota girine mutlu oluyo arrtk ama o sekilde suya oyuncklar ata ata sevdirdik
Bebek kuveti mi? Kendi kuvetiniz mi? Bizim dusakabin var sadece. Bebek kuvetine de artik sigmiyor, cok hareketli aylardir onu kullanmiyoruz. Kucagimizda yikiyoruz ama cok zorlaniyorum artik. Hic durmuyor.

Bebek kuveti mi? Kendi kuvetiniz mi? Bizim dusakabin var sadece. Bebek kuvetine de artik sigmiyor, cok hareketli aylardir onu kullanmiyoruz. Kucagimizda yikiyoruz ama cok zorlaniyorum artik. Hic durmuyor.
Kendi kuvetimiz canim jakuzi var.ya babasi ya ben giriyoruz yaninda bizde o sekilde yikiyoruz dizime yatiriyorum ya da oturtuyorum cok rahat oluyo dusakabine bir tabureyle kucagna alabirsin cok rahat yikarsin dizine oturur vaziyette ama bazen doldurmakla ugrasmamak icin kendi kuvetinide dolduruyorduk dediign gibi buyuduler arrtik sisme bir havuz alsakmi dedik bugun gunes goruyor kapali balkonum var 2tane birine koysam arada oynasa..

Ya kizlar icim hic rahat degil bir zarar gormusmudur kafasi o sesi hafizamdan nasil silicem

Baştan beri bu derecelere yıkıyoruz ama o zaman kış zamanıydı, şimdi kendime göre ayarlayayım bari.
Evet canım benimki az sıcak olsun hemen çırpınıyor. Baktım 37 derece çocuğu yakıyor ( doğduğundan beri sıcaklar arası iyi değil) suyu daha ılık yapıyorum. 37 bayaaa bir sıcak oluyor çünkü. Dirseginle bak dirseğini yakmayacak ve sıcak olmayacak şekilde ayarla. Eminim suyu sevecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…