En zoru 9.hafta sanirim kuzenim benden 2 hafta ileride 7yken 9 du bittim demisti bende buyumus niyeki diyodum..dun en zor gunlerimden gecelerimden biriydi sabaha karsi 5 te uyandim bir de uyku yok..neyse bugun iyiyim ..gerci ilk zamanlara gore yine iyi kasik agrilari vs gecti ...yemek yiyemiyorum bir de ona uzuluyorum ama napim neyi yiyebiliosam onu yiyecegim zorlarsam kotu seyler olabliyo :) su 1 litre icebiliyorum..
İnternette her baktığım sitede öyle yazıyor zaten canım ilk 3 ay bulantı varsa ne yiyebiliyorsanız onu yiyin kendini zorlamayın yazıyor hep. Ben de bugün kv ye yemeğe davetliyim bana faydalı diye balık yapacaklarmış dünden beri kabus gibi onu düşünüyorum kokusuna nasıl dayanıcam diye :( şişeme su doldurdum ordan takip ediyorum ben de, benim de zorlayarak 1-1,5 litre oluyor :(

Toksoplazma sonucları negatif cıkan kimsecikler yok muuuuu
Canım benim de negatif korkma kötü bişey değil doktor tüm sonuçlar iyi dedi. Sadece toksoplazmaya bağışıklığımız yok. Ben kedileri, kuşları çok severim çok da besledim ama nasıl olduysa bağışıklık kazanamamışım. Sanırım özellikle hayvan dışkısı ile temas etmemiz gerekiyor ve de çiğ ete dokununca filan hemen ellerimizi yıkamamız, yeşillikler sebze meyveleri çok iyi yıkamamız lazım ;)

Canım benim de negatif korkma kötü bişey değil doktor tüm sonuçlar iyi dedi. Sadece toksoplazmaya bağışıklığımız yok. Ben kedileri, kuşları çok severim çok da besledim ama nasıl olduysa bağışıklık kazanamamışım. Sanırım özellikle hayvan dışkısı ile temas etmemiz gerekiyor ve de çiğ ete dokununca filan hemen ellerimizi yıkamamız, yeşillikler sebze meyveleri çok iyi yıkamamız lazım :KK66:
Ay Allah razı olsun ya internette hep pozitifin yorumlarına denk geldim aynı seyi yasayan birinden duymak :KK200:

Son sonuclarım korkuttu biraz var mı benzer sonucu alan ama doktoruyla konusan :KK43:
Canim korkulacak bir durum yok. Toksoplasma bagisikligin yok, benim de negatif ikiside. Biraz temkinli davranacagiz. Ozellikle evcil hayvanlara kedilere falan cok yaklasma. Evinde hayvan var ise kumunu falan esin degistirsin. Bir de tukettigin ozellikle toprakta yetisen patates, kivircik gibi sebzeleri cok iyi yika. Ben zaten sebze turune gore sirke ve karbonatla temizlerim hep. Birde cmv gecmirmissin. Onu ne zaman gecirdin bilgin var mi? Kizamikcik ve cmvye karsi vucudun antikor uretmis. Bu ikisine bagisijligin var. Ben korkulacak bir sey gormedim. Doktorun da sana gerekli bilgileri verecektir aktif yasadigin bir durum yok su an.

Kızlar 7 7,5 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben, imkansız diyeceksiniz ama bu ikinci bebeğim ve hissettiğimi düşünüyorum, internetten araştırdım hissedilmez diyor ama bence hissediliyor, sonuçta kese var ve içinde hareket eden bir canlı, kilom 55, boyum da 1 68 falan, belki zayıf olduğum içindir ve bu ikinci bebeğim, ilkinde ne hissedeceğimi bilmiyordum ve 18 hafta civarı hissetmiştim, yok mu başka benim gibi :anneadayı::anne:
Ben de 1.69 boy ve 47 kiloyum senden daha zayifim yani ama hicbir sey hissetmiyorum. Ilk gebeligimde 17 haftada hissetmeye baslamistim o da icime sanki bir kelebek girmis orda pir pir ediyo kanat cirpiyor gibi bir hissetmeydi ilk baslarda Suan mumkun degil ki:')

Canim korkulacak bir durum yok. Toksoplasma bagisikligin yok, benim de negatif ikiside. Biraz temkinli davranacagiz. Ozellikle evcil hayvanlara kedilere falan cok yaklasma. Evinde hayvan var ise kumunu falan esin degistirsin. Bir de tukettigin ozellikle toprakta yetisen patates, kivircik gibi sebzeleri cok iyi yika. Ben zaten sebze turune gore sirke ve karbonatla temizlerim hep. Birde cmv gecmirmissin. Onu ne zaman gecirdin bilgin var mi? Kizamikcik ve cmvye karsi vucudun antikor uretmis. Bu ikisine bagisijligin var. Ben korkulacak bir sey gormedim. Doktorun da sana gerekli bilgileri verecektir aktif yasadigin bir durum yok su an.
Ne oldugunu bile bilmiyorum ki cvm nin :)
Valla Allah razı olsun gönlümü rahatlattın gitmicem yarın sabah doktora zaten haftaya gidicektim ya hepsini bir cıkarırım :)

Ay Allah razı olsun ya internette hep pozitifin yorumlarına denk geldim aynı seyi yasayan birinden duymak :KK200:
Yazım yanlışı olmuş hayvan dışkısı ile temas etmememiz gerekiyor yazıcaktım. Sanırım özellikle kedi dışkısı riskliymiş. Evde papağanım vardı artık tüm bakımını eşime bıraktım

Benim de negatif. By konuda bağışıklığımız yok demek oluyor. Doktorum hayvanlardan ve hayvanseverlerden uzak dur,sebzeleri sirkeli suyla yıka dedi
Aslında senelerce kus baktık ama gecmemiş demekki onlardan valla cok sevindim cok teşekkür ederim gönlüm rahatladı :KK200:

Ben aslan burcuyum eşim yengeç bebisi de ağustosa getirmeyi çok istedim ama nasip olmadı sanırım ay sonu olduğu için başak değil terazi olacak :) ama bence bunların hiç önemi yok yavrum sagliklı sıhhatli doğsun kucağıma alayım da basakmis teraziymis farketmez :anne:
Biz de ayni sekilde Ben Aslan esim yengec kizim basak simdi bu da basak olacak

yay burcu bebekleri de çok güzel. yeğenim 2 yaşında yay burcu. inanılmaz merhametli. 1 yaşındayken bile kücük bebeklerin gözüne parmak atıyım falan demezdi ağlayınca pışpışlardı. biri elindeki oyuncağı pat diye alırsa ağlar. ama “lütfen bi kere ben oynayabilir miyim” derse sırıtarak verir oyuncağı :KK70:
Benim kiz da yay. Ve cok şükür hiç sıkıntısı olmadi. Yeni alınmış bir oyuncagini bile verir biraz oyna diye. Bebekken hiç üzmedi. Sadece gündüz uykusu yoktu. Inşallah 2. De kizim gibi olur diyorum.
Evde balık, koç. Yay ve başka olacak nasipse.kutsal ittifak gibi olacağız. Evde herkes inatçı.

Benim kiz da yay. Ve cok şükür hiç sıkıntısı olmadi. Yeni alınmış bir oyuncagini bile verir biraz oyna diye. Bebekken hiç üzmedi. Sadece gündüz uykusu yoktu. Inşallah 2. De kizim gibi olur diyorum.
Evde balık, koç. Yay ve başka olacak nasipse.kutsal ittifak gibi olacağız. Evde herkes inatçı.
Ayyy kizin yay burcu mu canim yaa... Cok istedim yay burcu olmasini. Annem yay burcu. Bu kadar hayati seven, tutunan guclu bir insan daha yok. Gozleri hep isil isil olur yaylarin. Azcik canim sikilsa hemen annemi arar o muthis enerjili sesinden destek alirim. Allah uzun omurler versin evlatcigina. ☺

Sen anlaşırsın başakla. Yengeç su grubu aileye düşkün ev almayı mal mülk almayı sever. Başak toprak grubu yrdımseverdir yengeç gibi. Aman aslan olmasın. En mükemmel benim benden iyisi yok herkesi yönetirimcilerden hazetmiyorum
Bende yengeç olmasını co
Terazi şahane bir burc :KK36:
Hiç terazi yakınım arkadaşım yok yaa nasıl oluyorlar ki

Hahah ama iyidir teraziler benim cevremdekilerden bildigim sosyal aktif sanata düşkün calıskan hırslı falanlar :)
Aaaa süpermiş ne güzel insanlar .. canım sonuçlarını da gördüm benimde öyle çıktı rubella pozitif diğerleri negatif ve sıkıntı uok.bagisiklikla alakalı doktorun ayrıntılı açıklar zaten korkma

Back