Bilemiyorum ama ben hissedebilmek için illa kemiği olması gerektiğini düşünmüyorum, bir üzüm tanesi gibi olsa bile karnımızda hareket ediyor, zıplıyor sonuçta, ben öyle olduğunu düşünüyorum ama kesin konuşmak istemem belki de yanılıyorumdur. Siz nasıl böyle kesin emin olabiliyorsunuz onu da bilmiyorum.

Benimde hep aynı tarafta seğirme titreşim gibi birşey var, netten bakıyorum gerçekten hissedilmez diyor ama düz yattığım zaman hep aynı şey oluyor, kızımda 17. Haftada hissetmiştim, belki bu gebelik ikiz başladı ondan hep içimde bir hareket var gibi şuan tek gerçi ama gerçekten bir titreşim var belkide gazdır dedikleri gibi

Kızlar ben çok kötüyüm. 2 gündür çılgıncasına şiddetli bir bulantı, kusma, baş ağrısı, ayağa kalkamıyorum. Kendi işim. İş güç kaldı. Telefonlar susmuyor ve bakamıyorum konuşmaya halim yok. Doktor premesis plus verdi şu bitkisel olan.. Bana mısın demedi şiddetlenerek arttı. Bugün de metpamid verdi o da bulantımı hafifletti ama iyice uyku yaptı. Kendinizi nasıl kaldırıyordunuz ayağa
Cok gecmiş olsun ya
Kusmaya en iyi ayva leblebi kraker falan geliyor
Baş agrısı icin parol veya minoset iyi
Kusma icin emedur vermişti her iki doktorum
Her kustuktan sonra cıkaracagını bilsende bir bardak su iç mutlaka
Bende calıstıgım icin her gün yada gün asırı kahve içiyorum cok uyku bastırdıgında dısarı cıkıp hava alıyorum
Bi ara bulantı bastırmıstı sürekli balkonda yasadım diyebilirim bana temiz hava iyi geliyordu
Kısa sürede gecer insallah

Bende yengeç olmasını co

Hiç terazi yakınım arkadaşım yok yaa nasıl oluyorlar ki
Benim eşim terazi hiç öyle anlatıldığı gibi sanata düşkün yok efenim şöyle böyle :)
Ben şahsım muzisyenim kocam da belki o sebeple beni seçti:)))) dersek olabilir belki

bi kere akrep kiz mi ona iyi gelmedi bilmem
Çocuklarla iletisim çok kötü

eş olarak yaklaşım v.s. Çok güzel dengesini siz ayarlarsaniz iyi ama dengeyi sapıtmasi an meselesi aşkım diye oksarken bir an giden olumsuz bir muhabbette boğazınızı sıkabilir

En yakin arkadaslarimdan biri ev arkadasim, 2 ablam, ablamin kizi yay diyologlar güzel yay kadını güzel arkadaş abla v.s. sadece hep kendi eksenlerinde muhabbet açmaları bazen bayıcı yay kadınından müthiş ev hanımi ve anne olur bence

bu kadar kendini kocası ve çocuklarının önüne seren insanlar yoktur sanırım

ama yay annesi olmak istemezdim kocaya olan tolerans annelerine pek yok benim 5 örneğimde :)))))

Tabi bunlar hayatimizin neresinde

Kızlar sıkıldım bu burç yorumlarından sayfalarca hep burçtan bahsedilmiş. Biraz tanışalım .
Mesela
Kaç çocuğunuz var kaç kız kaç erkek :)

Kızlar sıkıldım bu burç yorumlarından sayfalarca hep burçtan bahsedilmiş. Biraz tanışalım .
Mesela
Kaç çocuğunuz var kaç kız kaç erkek :)
Ama sizde aman burc konusmayın aman yiyecek ismi söylemeyin :)
Daha kac ay nasipse buralardayız herşeyi konusucaz tabiki

Hemşireyim ve kadın doğum derslerii aldım. Ayrıca doğum koçluğu eğitimş aldım. Annem yeni doğan hemşiresi ve emzirme eğitmeni. Bilimsel olarak tüm bilgilerim var kuzum o sebeple emin olabiliyorum kafama göre konuşmuyorum yani :) ama siz doktorlara ya da yayınlanan bilimsel yayınlara inanmak istemiyorsanız sıkıntı diil. Ben gerçekleri söylüyorum.
Canım sağlıkçı olmandan istifade etmek gibi olmasın ama bir şey sormak istiyorum. Bugün devlet hastanesinde bir kadın Doğum dr una gittim ve tsh'ım 3,5 çıkıyor dedim. Biz 2,5 altı istiyoruz bir dahiliye doktoruyla görüş ilaca başlayacaktır dedi. Özeldeki dr um sorun yok diyor. Sağlık ocağı tahlilim 5,5 çıktı, özeldeki doktor dikkate almayın hatalıdır o dedi, kendi ölçtü, 3,2 çıktı. Ama ben çok tedirginim. Devlette dahiliyeye randevu bir hafta sonraya bulabildim, acaba tsh için kan alım saat kaça kadardır, 10.30'a randevu bulabildim. Özellere güvenmiyorum sanırım artık.

:işsiz: kaçıncı cocuk sehir yas v.s.listede yaziyor ayrica
Ya onuda konusuruz konusulsun kac yasında ne yiyo ne yapıyo benim cocugum olmamasına ragmen konusulsun hic sıkıntı değil ama yönetilmek yada ne yapacagımıza ne konusacagımıza müdahele edilmesi hoşuma gitmiyor
Daha 7ay neredeyse buralardayız ne güzel basak burcu fobimi biraz kırdım mesela sayenizde :)

Ya onuda konusuruz konusulsun kac yasında ne yiyo ne yapıyo benim cocugum olmamasına ragmen konusulsun hic sıkıntı değil ama yönetilmek yada ne yapacagımıza ne konusacagımıza müdahele edilmesi hoşuma gitmiyor
Daha 7ay neredeyse buralardayız ne güzel basak burcu fobimi biraz kırdım mesela sayenizde :)
bence de her türlü muhabbet edilir yani. konu ilgi alanım değilse dahil olmam :) herkes günlük yaşantısını ifşa etmek istemeyebilir burda çok normal :)

Kızlar ben çok kötüyüm. 2 gündür çılgıncasına şiddetli bir bulantı, kusma, baş ağrısı, ayağa kalkamıyorum. Kendi işim. İş güç kaldı. Telefonlar susmuyor ve bakamıyorum konuşmaya halim yok. Doktor premesis plus verdi şu bitkisel olan.. Bana mısın demedi şiddetlenerek arttı. Bugün de metpamid verdi o da bulantımı hafifletti ama iyice uyku yaptı. Kendinizi nasıl kaldırıyordunuz ayağa
Ac kalmamaya calis..canin ne istiyosa simdilik onu ye..biraz acikirsam yerlerde surunuyorum..portakal suyu iyi geldi bana sabahlari..

İlk defa yasayanlar olarak daha neler neler konusucaz asıl :)
dimi yakında cinsiyetler başlar sonra hareketler sonra alışverişler derken göz açıp kapayıncaya kadar biter bu süre. gerçekten çok hızlı geçeceğini ve deli gibi bu zamanlarımı özleyeceğimi biliyorum keyfini çıkaralım salın kızlar her seyi :D

dimi yakında cinsiyetler başlar sonra hareketler sonra alışverişler derken göz açıp kapayıncaya kadar biter bu süre. gerçekten çok hızlı geçeceğini ve deli gibi bu zamanlarımı özleyeceğimi biliyorum keyfini çıkaralım salın kızlar her seyi :KK70:
Özlersen gene yaparsın :halay:
Bak benim yas geciyor ikinci bellllki ama üc asla olmaz :)

Ac kalmamaya calis..canin ne istiyosa simdilik onu ye..biraz acikirsam yerlerde surunuyorum..portakal suyu iyi geldi bana sabahlari..
Ay ben de vişne suyu ictim demeye korkuyom gerçi ama
Belki benim gibi denemeye muhtaç biri vardir bana iyi geldi kızlar hem dekan yapar umud ediyorum portakaldan tiksiniyorum halbuki onu taze sıkılmış bulmak daha kolay

Tamam o zaman kızlar size iyi burç yorumları o zaman. :D :deli:
Amacım başka sohbetler açmaktı ama neyse artık..
Hepinize hayırlı doğumlar. :KK54:

Back