- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
kücükken basak arkadasım hic olmadı ama bi akrep olarak gayet dimdiktim dediğiniz gibi ama bunda aile yapımında önemi coktu o zamanlar burc vs bilmezdik inanılmaz sosyal bi hayatım vardı :) bir kere annemin ödevini yaptınmı dedigini bilmem sorumluluk sahibiydim en sık kavgalarımız düzensizliğimle alakalıydı ama iştr dedigim gibi annem aşırı relax büyüttü :)Bi akrep çocuğu büyüttum ve etrafimdaki çocukları cok izledim
Kızımın iki arkadaşı başak oldu bu surecte benim de arkadaşlarımın cocuklari bu çocuklar
Onları izlerken o kadar özendimki o iki çocuğa
Ben ne yapsamda istedigim sekilde bir özgüven asilayamadim 0-5 ,yaş arasi ama iki çocuk annnelerinin türlü türlü boşvermiş lik ve ihmaline rağmen dimdiktiler
Sonra kendi çocukluğumu düşündüm hakkaten içten gelen bir aura m vardi çok ozendim
"Arsız" derler ya öyle olsun herseyin farkinda olsun ama mıy mıy olmasin dedim bAKALIM NASIBIMDE VAR MI
Ben de bi takim burçları sevmem nedense:)))
O aylari atlama eğiliminde oldum 2 yildir :)))
Titizdir. Bazen odasina girer otutur oyuncaklarini dolabini duzenler. Benim Aslan burcu olmamdan kaynaklanan dominantligim yuzunden oldugunu dusunuyorum cooook inatTitiz mi peki veya gereksiz inatları oluyo mu
:) sevmeyi ögrenicezCanim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalim
Oh ne güzel bende inat yeriz birbirimiziTitizdir. Bazen odasina girer otutur oyuncaklarini dolabini duzenler. Benim Aslan burcu olmamdan kaynaklanan dominantligim yuzunden oldugunu dusunuyorum cooook inat
Eksigi var fazlasi yok canim aynen oleYa böyle anlıyosun beni dimi gereksiz uzatılan konular oluyo bazen gereksiz egoları oluyo benimkiler öyle en azından :)
Ay evet ne kadar akrep annesi varsa sikayetci o durumdankücükken basak arkadasım hic olmadı ama bi akrep olarak gayet dimdiktim dediğiniz gibi ama bunda aile yapımında önemi coktu o zamanlar burc vs bilmezdik inanılmaz sosyal bi hayatım vardı :) bir kere annemin ödevini yaptınmı dedigini bilmem sorumluluk sahibiydim en sık kavgalarımız düzensizliğimle alakalıydı ama iştr dedigim gibi annem aşırı relax büyüttü :)
valla burdan kolik bi bebek çıkarsa hepsi çürürBuyrunuz efenim başak burcu çocuğu alıntı yaptım en azındam bilelim ne bekliyo bizi ahamda yukarda
Tarifin netYa böyle anlıyosun beni dimi gereksiz uzatılan konular oluyo bazen gereksiz egoları oluyo benimkiler öyle en azından :)
Mecburuz:) sevmeyi ögrenicez
Yani tabi bizim dönemle simdiki dönem arasında cok fark var onunda etkisi coktur bizi sokaktan toplayamazdı mahalleler arası cete gibi gezerdik bi dünya erkek arkadasım vardı özellikle gelir kapıdan cagırırlardı :) hala öyledir üc gün üst üste evde duramam mesela sürekli bi yere gitmeliyim seyahat etmeliyim erkek arkadasımda evli olmama ragmen daha coktur eşli görüşüyoruz tabi :)Ay evet ne kadar akrep annesi varsa sikayetci o durumdan
o düzensizlik beni de öldürüyor
Benim kizimda çok şükür açıldı sen 5 yasa kadar nasildin onu bilemiyorum ama benim kız öyleydi ki neler yapmadim ona evde ne taktikler şimdi güzel cevresi falan ilkokulda açıldı çok şükür
Merhaba canım,Ben varim canim. Adanada oturuyorum. Merak ettim doktorunu :)
Tesekkurler canim. Hepimiz saglikla kavusuruz umarim miniklerimize
Maşallah darısı basımıza :)Benim yeğenim başak. Şimdi 1,5 yaşında. Yemek yemeyi çok seviyor hiç ayırt etmiyor maşallah. Doğduğu gün bile memeyi öyle bi çektiki foş foş getirdi annesinden. Hayatımda bu kdr sıkıntısız bir bebek daha görmedim. Gazı da olmadı hiç. Pırt pırt çıkarırdı. Dünya tatlısı bişi. Bnm kız balık. Hem kolikti hem de bak kaç yaşında yemek seçer sebze fln yemez. Asla istemediği bişeyi yaptıramazsınız ve ne dersen tersini yapar. Ama kafa zehir o ayrı maşallah. Hep dua ettm yeğenim gibi bi bebeğim olsun yemek yesin gazı olmasın. Aynısından istiyorum yaaa dedim. Süpriz bi iekilde aynı burçtan bebişe gebe kaldım iyi mi ehehehe
İğrenmiyorum ama sevmiyorumdaİğrenir derece olan arkadaşlar bu ayı niye atlamdiniz ya hu
Belki de bassak burcu size cok iyi gelicek
Ben çok istedim şahsen başak olmasını rabbimde sağ salim verirse mutessikir olucam
Başak burcundan tiksinenlere başarılar
senin aslan olması için 36da falan gelmesi lazımBasak burcu cocugu ilk gunden itibaren anneye yardimciymis bence aslan olmasindan daha iyi..gosterisi seven,ilgiyi seven surekli gozunun onda olmasini isteyen bir bebiktodsn iyidir ama biizimkilerin aslan olma ihtimalide soz konusu :))) benim 19 eylul gorunuyo mesela :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?