Kuzu benim ilk gebeliğimde karından usg de sola yapışıktı. Bunda sağa yapışık. Onda solda olmasına rağmen kız bebişim. Onu napcesss? :) Şimdi ztn yatay pozisyonda eheheh geçen hafta soldaydı kafası dün sağdaydı takla atıp duruyor anlaşılan minnakDua et kuzum bide farklı olsun istiyorum
Banada bakarmısın canımDua et kuzum bide farklı olsun istiyorum[
Banada bakarmısın canım
Hayırlı evlat olsun canım inşallah ama gönlümden geçen hep kız iki oğlum bir kızım var kızıma eş olsun istiyorum hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canımErkek gibi
Canim evet bu dusunce cok mantikli geldi bana. Ikili testte sorun yoksa insallah digerlerine bile gerek yokmus. Allahim esirgesin. Ikili testi yaptir once. Onsonuca gore yaptirmayi dusunuyorsan yaptirirsin.Kararsızım.. Düşünüyorum hala. Rakam fazla işte. 2 li testte sıkıntı çıkarsa mı yaptırsam diyorum
Hayırlı evlat olsun canım inşallah gönlümden hep kız geçiyor iki oğlum var bir kızım var kızıma eş olsun istiyorum sağlıklı olsun da oğlu kızı hayırlısı artık Rabbim inşallah seninde gönlüne göre versin inşallah canımErkek gibi
Kuzu benim ilk gebeliğimde karından usg de sola yapışıktı. Bunda sağa yapışık. Onda solda olmasına rağmen kız bebişim. Onu napcesss? :) Şimdi ztn yatay pozisyonda eheheh geçen hafta soldaydı kafası dün sağdaydı takla atıp duruyor anlaşılan minnak
Hayırlı evlat olsun canım inşallah ama gönlümden geçen hep kız iki oğlum bir kızım var kızıma eş olsun istiyorum hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah canım
Canim bana da bir yorum yaparsan mutlu olurum sorum biraz zor sanki sag mı sol mu nerde belirsiz benim bebeKızlar 6-7 haftalık ultrason görüntülerine göre yorum yapıyorum, 11 haftalıktan itibaren de nub yorumu yapıyorum. Tahmin isteyen yazın bana, sayfam var zaten bu konuya ait çoğu tutuyor
Genetik testte başka birşeye bakılıyor mu diye sormamışım nedense. Yani genetik yatkınlık olan hastalıklara falan bakılıyor olsa hiç düşünmeden gönderirdim.Bence öylesi daha mantıklı. Ben de ikilide sıkıntı olursa yaptırırım bunu. Amniyosenteze bulaşmam
Canim bana da bir yorum yaparsan mutlu olurum sorum biraz zor sanki sag mı sol mu nerde belirsiz benim bebe
DR larımıza tekrar bir danışalım detaylarını öğrenelim. Keşkd genetik yatkınlık testleri gibi olsa hiç düşünmez yaptırırdımCanim evet bu dusunce cok mantikli geldi bana. Ikili testte sorun yoksa insallah digerlerine bile gerek yokmus. Allahim esirgesin. Ikili testi yaptir once. Onsonuca gore yaptirmayi dusunuyorsan yaptirirsin.
Havalianne__ bak bi de böyle enterans bi pozu var burda yuvarlak gibi uzaktan bildiğin fasulye
Karından canımSanki az sağa yakın gibi karındansa kız gbi
He bence de orjinalBundada erkek gibi:) senin bebiş nasıl poz veriyor öyle maşallah
Bu poncigede baksaniz :)
armut gibi cikmis evladim :)))
Hehehe boyle armuta can kurbanBu poncigede baksaniz :)
armut gibi cikmis evladim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?