- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Kizlar bunu sorarken utaniyorum ama :)) ilk kese gormeye gittigimde doktor ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti simdi 3 aylik tam olarak..doktora sormayada cekinirim buyuk ihtimal ve buyuk ihtimal korkarim bir sey olursa diye.daha once hamile kalmis olanlar aydinlatabilir mi:) ben simdiden kocami ozledim :))))) ama bebisime bir sey olcak diye yapamam sanirim:) beni birakin eminim o da yanasmaz :)))
3aydan sonra bir enerji geliyor zaten. Nereye kullanacağını şaşırıyorsun. Zamanı gelince Alttaki hamilelik günlüğünde de çıkıyor, libidolarınızda artış olabilir yazar. Fena halde istek oluyor. Adam korkuyor tabi bişey olursa diye. Senin gözün dönüyor bir defa :))Yoooo kanamam falan olmadi cok sukur daha 6 hafalikken gittim devlete kadin oyle dedi simdi 9 haftalik.. ozelde kendi doktororuma sorucam..ayy kac haftalikken gerceklesti sizde.. bu kadar minikmiydi :) niye oyle demiski bana
Benim düşük ve erken Doğum riskim olduğu halde .... tabi dikkat ederek
Eheheh biz eşimle en çok 4 ve 5. Ayda yapmıştık ilk gebeliğimde. Gün sayıyor şu anda kendisi :)
O bulantılar vs her şey geçip kafanızda tahatlayınca ( düşük riski iyice azalmış oluyor ya) istek artıyor. Ztn hormonlar da coşuyor. Ztn ilişki sırasında yaşanan zevklerden bebek iyi etkileniyormuş. Siz mutlu oldukça o da mutlu oluyor yani. Doktor yasak koymadığı sürece eşinizden kaçmayın. Ayrıca adamcağız 1 sene nasıl yapmasın yaw duvara tırmancak
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)