Cok ilginc Simdi yine arkadasima sordum,ofisleri tr de kan amerikaya gidiyor dedi tekrar. Neden doktorlar böyle farkli bilgi veriyor anlamadim

Benimde tiroit 4.94 cikdi ya cuma gitcem doktora cokmu kötü ya ilk gebeligim ya bilgim yok insallahhh dûzelir bu test
S Spring212 geçmiş olsun kızlar
Ben de vardı zaten tsh yüksekliği gebelikbelli olunca da var olan doza rağmen hemen tekrar yükseldi o sebeple de benim ilacımin dozu da yukseldi...
Korkmayın ve hatta tespit edildiğine sükredin
Tekrar geçmiş olsun...

İkili test devlet hastanesine ücretsiz yapıyor. 2017 De doktor devlette yaptır burada 100 tl falan demişti. İkili için gittin ve devlette devam ettim dha çok memnun kaldım.
Şuanki gebeliğimde de evimize yakın açılan devlet hastanesine gidiyorum bundan daha çok memnun kaldım özel doktorlardan daha çok ilgileniyor. Adana da yaşıyorum bu arada isteyen olursa öneririm.

Ağrıları için magnezyum kullananlar hangi marka magnezyum kullanıyor acaba hamilelikte kullanılabilecek magnezyum markası bilen var mı

Oda iyi bişey :) bizimde babası yapıyor ama birinden biri disiplin olmak zorunda. Ya değilse dediklerini yaptırmaya çalışırlar, beni dinlerler gerektiği zaman kızarım bilirler
Canım merhaba ben de hamileyim rica etsem Ramzi ve nub teorisine göre cinsiyet yorumu yapar mısın?

Eklentiler

• 7BD3AB8F-CF32-47CD-A385-B7C3B9333CF6.jpeg
    221,9 KB · Görüntüleme: 51
  • D9712FC5-661F-4A78-890B-8C45F2A57E3B.jpeg
    155,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 39062539-6FD7-458E-BB90-5BEA1F7CBE5E.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 51
Cok ilginc Simdi yine arkadasima sordum,ofisleri tr de kan amerikaya gidiyor dedi tekrar. Neden doktorlar böyle farkli bilgi veriyor anlamadim

Sanmiyorum America’ya falan gittigi arkadasim, ah ah bi bilseniz ordaki tedavileri, keyfinden Türkiye’ye gelmiyoruz America’nin sınırından gelcem tekrar oraya test gönderecem bize sacma gelmisdi ilk duydugumuzda orda sordugumuzda ordaki doktorlar böyle bi clinic’mi varmis demislerdi,neyse velhasil hic sanmiyorum ta Türkiye’den oraya gidecegini, siz nasil biliyorsaniz öyle bilin saygi duyarim sizlere ,bn sadece fikrimi sôylemek istedim yanlis anlamayin lütfen

Sanada ilac baslarlar buyuk ihtimalle..
Tedavi edilmedigi durumlarda bebekte zeka ve gelisim geriligi olabiliyor
Umarim en yakin zamanda normal degerine gelir
Gebelikte 2.5 in ustune cikmasini istemiyor doktorlar. 4 un ustune direk ilac baslaniyor
Sagol canim insallahhh cuma gün baslatirlar ilaca zaten sabahdan gidecem

Sagol arkadasim bu gün test sonucunda ögrendim saglikocagindaki doktor söyledi hemen randevu aldim doktordan insallahhh gecerde hayirlisi ile devam ederiz

Iyi yaptin arkadasim, bende Fikir Alis verisinde bulunmak icin yazdim zaten buraya:)Ben cevremden bana söylenenleri diyorum,doktorumla henüz konusmadim sormadimda.hepimuz hakkinda Hayirlisi minnoslarimiz saglikli gelsinler insallah:)

Ben varim canim. Adanada oturuyorum. Merak ettim doktorunu :)
Tesekkurler canim. Hepimiz saglikla kavusuruz umarim miniklerimize

Ağrıları için magnezyum kullananlar hangi marka magnezyum kullanıyor acaba hamilelikte kullanılabilecek magnezyum markası bilen var mı
Magnimore plus kullanıyorum ben. Ağrım olduğu günlerde alıyorum bir tane. Ortopedi uzmanı kaslar için bunu önermişti

Sagol arkadasim bu gün test sonucunda ögrendim saglikocagindaki doktor söyledi hemen randevu aldim doktordan insallahhh gecerde hayirlisi ile devam ederiz
Sağlık ocağı değerleri hatalı çıkabiliyor denmişti daha önce. Burdan birkaç kişinin de başına gelmişti. Benim de ilk gebeliğimde 3.5 mu ne çıkmıştı. Hastanede tekrar yaptırdı dr. Ordaki normal çıktı. Değerleri hatırlamıyorum tam. Sen de bir tekrar baktır istersen. İnşaallah hatalıdır ve ilaç kullanmak zorunda kalmazsın

Kızlar 6-7 haftalık ultrason görüntülerine göre yorum yapıyorum, 11 haftalıktan itibaren de nub yorumu yapıyorum. Tahmin isteyen yazın bana, sayfam var zaten bu konuya ait çoğu tutuyor
Canim 8+ 4 ten benim de karindan yorumlarsan sevinirim

Eklentiler

• 1DCC511A-F2B0-425E-96A0-6D659D4E1052.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar 6-7 haftalık ultrason görüntülerine göre yorum yapıyorum, 11 haftalıktan itibaren de nub yorumu yapıyorum. Tahmin isteyen yazın bana, sayfam var zaten bu konuya ait çoğu tutuyor
Aaaaa canim bundan hic haberim yoktu. Bak benim 6 haftalik ultrason goruntum. Bakalim tahminin ne olacak? ☺goruntude anlasiliyor mu bilemedim ama sag ust tarafts doktor isaretlemisti. Bu goruntu karindan.

Eklentiler

• 20190115_153131.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 53

Ayy ben telefon uygulamasından giriyorum çok merak ettim ama yükleyemiyorum foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…