• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar benim uygulama yanlis sanirim :) 9haffalik oldum tam 3 ay yaziyor 63 gun.. 2 aylik olmasi gerekmezmi niye 3 ay yaziyo

Evet canım cuma günü seyahat cuma sabah gideyim tahlilleri göstereyim dedim ama smdilik tahlillerde sıkıntı yok yarınki tahlil sonucuma göre randevuyu keisnleştiricem
Bide Allah muhafaza bişey cıkar muaynede falan tatil zehir olmasın diyede korkmuyor değilim :)
Asıl doktorun cagırdıgı 23 subat cinsiyetide görürüz demişti tam 3 aylık oluyo o zaman nasipse :) belki seninki gösterir pazartesi kendini :)
Bas agrısı bende de cok ama sürekli rüzgar yedim ondan herhalde diye ona yoruyordum
Günde en az yirmi bardak su iciyorum deli gibi yine de yetmiyor dudaklarım falan catladı sanki günlerce susuz kalmısım gibi
Dedigin gibi mide bulantısı yada yedigimi geri cıkarma yapıyor ama içmemde lazım değişik hisler :)
Gebelik şekerin olabilir kuzu. Doktorundan açlık tokluk şekeri bakmasını iste bence ve mutlaka söyle 20 bardak içtiğini. Normal diil o kdr çok su

Gebelik şekerin olabilir kuzu. Doktorundan açlık tokluk şekeri bakmasını iste bence ve mutlaka söyle 20 bardak içtiğini. Normal diil o kdr çok su
Bakıldı sekerime bi sorun cıkmadı ondada
Normaldede 12-15arası içerdim zaten de ekstra sabah kalktıgımda ve aksam yatarken içmelerim eklendi belki haftamlada alakalıdır üc litre su icilmesi lazım diyor bilemedim :)

Canim benim gorumcem yeni dogim yapti. Onlar genetik test yaptilar 2000 tl ucretiydi. 15 gun sonra sonuc geldi. Ayrica doktoru onlara jest yapti. Genetik testte cinsiyetine de baktirdi. Doktor yanlis mi gordu sonradan cinsiyeti degisir mi derdi de kalmadi
Fiyat bişey değil ama bilemedim 12.haftamdayım zaten gitcem vercem gelicek derken en az 15hafta olur

Kizlar benim uygulama yanlis sanirim :) 9haffalik oldum tam 3 ay yaziyor 63 gun.. 2 aylik olmasi gerekmezmi niye 3 ay yaziyo
Bende onu sordum ya sana
Eylülün ilk anne adaylarındanım ama ben bile 3aylık değilim henüz :)
Baska bi uygulama indir veya manuel hesapla :)

Bakıldı sekerime bi sorun cıkmadı ondada
Normaldede 12-15arası içerdim zaten de ekstra sabah kalktıgımda ve aksam yatarken içmelerim eklendi belki haftamlada alakalıdır üc litre su icilmesi lazım diyor bilemedim :)
Aman çok şükür. Benim arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı 4-5 lt içiyordu su. Ordan olayı çözmüşlerdi. Derste hocamın dediğini unutmuyorum şeker hastaları çok yer çok içer çok işer :)
8 bardak 2 lt ye tekabül ediyor diye düşünerek 20 bardak 5 lt oluyorda çok geldi bana :/
Gebelik öncesi 3 lt sıvı tüketirdim şimdi bulantıdan 1 bardak içebiliyorum çok kıskandım şu an

Hahaha ya pufböregii beni guldurdun:))) tam o modda dolaniyo uzuluyorum zaten:)))) hic kanama vs.olmuyo dimi sonrasinda 1ay daha bekleyeyim ben :)
Yok yaa ne kanaması. Öyle çok hart hurt ilişki olmaması lazım ztn anca öyle olur ya kan. Ehehe kibarca sevişin bişi olmaz :)

Aman çok şükür. Benim arkadaşımda gebelik şekeri çıkmıştı 4-5 lt içiyordu su. Ordan olayı çözmüşlerdi. Derste hocamın dediğini unutmuyorum şeker hastaları çok yer çok içer çok işer :)
8 bardak 2 lt ye tekabül ediyor diye düşünerek 20 bardak 5 lt oluyorda çok geldi bana :/
Gebelik öncesi 3 lt sıvı tüketirdim şimdi bulantıdan 1 bardak içebiliyorum çok kıskandım şu an
5bardak 1lt oluyor tahmini 4litre içiyorum ama yine de yetmiyor yetmiyor
Bide doktor tuzlu ve ekşi ye demişti özellikle yemeye dikkat ediyorum normalde yemezdim hele tuzlu hic agzıma sürmezdim belki onunda etkisi vardır diyecegim ama haftamdakilerdede varmıs aynı susama :)
Limonlu yada elmalı salatalıklı falan denedinmi icmeyi cok işe yarıyor bi ara bende tiksindim ama normale döndüm bu hafta şükür

Amaaan maşallah yaaaa. Senin çocuklar odalarında ıyuyor mu ya? Bizimki odasından geliyor gece :KK43:

Odalarında uyuyor maşallah canım, küçük kızımıda 2 ay oluyor ayıralı. Ama ben disiplinli davranıyorum canım az fırsat versem benimkiler de günlük gelecek ama ben yüz vermiyorum fazla. Çünkü herşeyin yeri ayrı, diyorum korkarsanız bi yeriniz ağrırsa gelin yanıma ama onun haricinde onu bunu bahane edip gelmeyin yatağınıza diyorum. Benim büyük kız sürekli gelmek istedi bir aldım iki aldım baktım sürekli yok korkuyorum vs bahane edip gelmeye başladı, geldiği gibi kızım yatağına dedim besmeleni çek yat dedim, o yüzden gelmezler öyle. Dün mesela ortanca hastaydı grip olmuş ateşi vardı onu yanımda yatırdım kontrol edeyim diye

5bardak 1lt oluyor tahmini 4litre içiyorum ama yine de yetmiyor yetmiyor
Bide doktor tuzlu ve ekşi ye demişti özellikle yemeye dikkat ediyorum normalde yemezdim hele tuzlu hic agzıma sürmezdim belki onunda etkisi vardır diyecegim ama haftamdakilerdede varmıs aynı susama :)
Limonlu yada elmalı salatalıklı falan denedinmi icmeyi cok işe yarıyor bi ara bende tiksindim ama normale döndüm bu hafta şükür
Benle senin aranda bir gün var kuzum ama bende tık yok su ile ilgili. Nasılda severim oysa. Ellerim acıyor kuruluktan mahvoldum artık. Limonla da en fazla bir bardak içiyorum o da çok sıkmam lazım. Bu seferde tansiyonum düşğyor çok içersem. Bu arada maden suyu da içebilirsin hem eksik minerallerin tamamlanmış olur.

Odalarında uyuyor maşallah canım, küçük kızımıda 2 ay oluyor ayıralı. Ama ben disiplinli davranıyorum canım az fırsat versem benimkiler de günlük gelecek ama ben yüz vermiyorum fazla. Çünkü herşeyin yeri ayrı, diyorum korkarsanız bi yeriniz ağrırsa gelin yanıma ama onun haricinde onu bunu bahane edip gelmeyin yatağınıza diyorum. Benim büyük kız sürekli gelmek istedi bir aldım iki aldım baktım sürekli yok korkuyorum vs bahane edip gelmeye başladı, geldiği gibi kızım yatağına dedim besmeleni çek yat dedim, o yüzden gelmezler öyle. Dün mesela ortanca hastaydı grip olmuş ateşi vardı onu yanımda yatırdım kontrol edeyim diye
Ah yaa aslındq ben de almıyordum hemrn beraber yatağına gidiyordum hemen uyuyordu tekrar kaçıyordum en azından. Ama eşim yatsın nolcak dedi bu sefer de dadandı. Şimdi de napsak olmuyo illa geliyor sabaha karşı. Şanslıysak 6 dan önce gelmiyor :)

Benle senin aranda bir gün var kuzum ama bende tık yok su ile ilgili. Nasılda severim oysa. Ellerim acıyor kuruluktan mahvoldum artık. Limonla da en fazla bir bardak içiyorum o da çok sıkmam lazım. Bu seferde tansiyonum düşğyor çok içersem. Bu arada maden suyu da içebilirsin hem eksik minerallerin tamamlanmış olur.
O bende cok gaz yapıyor cok rahatsız ediyor sevmiyorum onu ayrana katarsam belki ama onlada kim ugrasacak diyorum
Yalnız suya cok ihtiyac var belki seruma ihtiyacın vardır tüm o cildinin tepkisi bunun icindir
Benimde tansiyonum 7-8lerde ama yine de içiyorum bi dilim koyuyorum limonu aynı bardaktan limonuda tazelemeden 4-5bardak iciyorum o kadardan bişi olmaz bence

Ah yaa aslındq ben de almıyordum hemrn beraber yatağına gidiyordum hemen uyuyordu tekrar kaçıyordum en azından. Ama eşim yatsın nolcak dedi bu sefer de dadandı. Şimdi de napsak olmuyo illa geliyor sabaha karşı. Şanslıysak 6 dan önce gelmiyor :)

Oda iyi bişey :) bizimde babası yapıyor ama birinden biri disiplin olmak zorunda. Ya değilse dediklerini yaptırmaya çalışırlar, beni dinlerler gerektiği zaman kızarım bilirler

Bir de ikili, uclu, dortlu test hic bir zaman kesin sonuc vermiyor. Yanlis pozitif cikan cok gebe var. Kim bilir kac bebis gitti boyle. Amniyosentez de dusuk riski var. Aman Allahim saglik versin bebislerimize. Hicbir seye gerek kalmasin insallah. En buyuk duam, arzum bu... hep mujdeli, hayirli, saglikli haberler verelim birbirimize...
Evt dedigim gibi ikili testlerin vs duyarlilin orani 85% mis,Tabiki rabbim bilir. Genetik testin duyarliligi ise 99.7% Amerika yollaniyormus,2 hafta icindede Sonuc geliyormus. Benim cevremde bir cok kisi yaptirdi,kismet bakalim Belkide yaptiririm yaptirmam henüz karar vermediM.sadece Fikir Alis verisinde bulunalim istedim.

Bununla ilgili gecen bir blogerin hikayesini okudum acikcasi dogru bulmadim..o kadar kurcalamis ki coocukta sorun var gibi gozukmus sıvı aldirmis..sonuc bir sey yok...psikolojisi bozulmus berbat gunler yasamis. bilmiyorum bir sey olacagi varsa olacaktir..kendime ziyan etmek istemem o aylari..ki amerikaya gonderiliyormus o testler falan biraz maliyetli olmali
Amniyosentez yaptirmasi belirli yastan sonra genelde isteniliyor,cok Dikkat etmek lazim ona.annemde zamaninda yaptirmis cok sükür bir Sorun olmamis.evt 2000 tl civarinda tutuyor bu Test,Ama düsündügübde diger testleri yaptirmiyacaksin.12 haftalikken Genetik Test yeterli olacak. Rabbim hepimize saglikli sihatli evlatlar versin insallah aminnn

Back