Yoooo kanamam falan olmadi cok sukur daha 6 hafalikken gittim devlete kadin oyle dedi simdi 9 haftalik.. ozelde kendi doktororuma sorucam..ayy kac haftalikken gerceklesti sizde.. bu kadar minikmiydi :) niye oyle demiski bana
3aydan sonra bir enerji geliyor zaten. Nereye kullanacağını şaşırıyorsun. Zamanı gelince Alttaki hamilelik günlüğünde de çıkıyor, libidolarınızda artış olabilir yazar. Fena halde istek oluyor. Adam korkuyor tabi bişey olursa diye. Senin gözün dönüyor bir defa :))
Benim düşük ve erken Doğum riskim olduğu halde .... tabi dikkat ederek

Genetik test yaptiranlarda otomatik cinsiyetede bakiliyor,o testin icerisinde, yani jest degil kuzenizin doktorumun yaptigi. bazi doktorlar kendilerini nasil pazarliyacaklarini sasiriyorlR resmen :)

Kizlar benim uygulama yanlis sanirim :) 9haffalik oldum tam 3 ay yaziyor 63 gun.. 2 aylik olmasi gerekmezmi niye 3 ay yaziyo
3.aya girdiğiniz için. 1 ay 4 hafta değil mi sonuçta. 63 günlüksünüz yani 2 ay 3 gün. Dolayısıyla 3.ayın içindesiniz

Son düzenleme:
Kizlar bu arada benim tsh 5 cikti endokrin uzmaniyla gorustum. Ilac basladik. Gebelik boyunca da her ay takip yapcaz. Umarim duser. Cok cok riskli gebelikte tiroit

Ben de içemiyorum özellikle içtiğim suyu ayırdım geceden beri daha 1 litre oldu ben suyu çok severdim nolcak böyle bişey olacak diye ödüm kopuyor. İdrara az çıkar oldum idrarım da koyu hep ne zaman zorla su içsem istifra ediyorum.

Kizlar bu arada benim tsh 5 cikti endokrin uzmaniyla gorustum. Ilac basladik. Gebelik boyunca da her ay takip yapcaz. Umarim duser. Cok cok riskli gebelikte tiroit
İlacını düzenli iç hemen düşer canım. Sabah aç karnına içeceksin ve sonrasında en az yarım saat hiç birşey yemeyeceksin.

Yaa oyle miymis. Gercekten bazi doktorlar cok fena :)
Aynen öyle, en son arkadasim yaptirdi Benimde,cinsiyetinede bakildi icinde. Peki kuzeninin kanidami amerikaya gönderildi?aceba türkiyede yapilmiyormuki?bilen varsa bilgi versin arkadaslar

Gecmis olsun arkadasim kacinci haftadasin?ilacini aksatma allahin izniyle birsey olmaz

Benimde tiroit 4.94 cikdi ya cuma gitcem doktora cokmu kötü ya ilk gebeligim ya bilgim yok insallahhh dûzelir bu test

Kan mı alınıyor nasıl bakılıyor canım ? Su felan değildir umarım

Aynen öyle, en son arkadasim yaptirdi Benimde,cinsiyetinede bakildi icinde. Peki kuzeninin kanidami amerikaya gönderildi?aceba türkiyede yapilmiyormuki?bilen varsa bilgi versin arkadaslar
Arkadaslar bu test America’ya ne gitmiyor Istanbul’da özel bi clinic’de yapiliyor bilginiz olsun ,ben tedavi gördügüm hastaneye sordugumda resmen güldüler ne America’si dediler halk arasinda öyle diyorlarda merakdan sordum dedim

Benimde tiroit 4.94 cikdi ya cuma gitcem doktora cokmu kötü ya ilk gebeligim ya bilgim yok insallahhh dûzelir bu test
Sanada ilac baslarlar buyuk ihtimalle..
Tedavi edilmedigi durumlarda bebekte zeka ve gelisim geriligi olabiliyor
Umarim en yakin zamanda normal degerine gelir
Gebelikte 2.5 in ustune cikmasini istemiyor doktorlar. 4 un ustune direk ilac baslaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…