- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Amin canımAynen oyle bacim. Ben de bu sekilde dusunuyorum. Allah saglikli kılsın bebeklerimizi.
Ya aman dikkat tansiyona su iyidir tansiyonaBeni folik asit etkilemiyor canim. ☺Bu ara tansiyon sasti yine, ve bol su iciyorum ona bagliyorum mide bulantimi...
Canim benim gorumcem yeni dogim yapti. Onlar genetik test yaptilar 2000 tl ucretiydi. 15 gun sonra sonuc geldi. Ayrica doktoru onlara jest yapti. Genetik testte cinsiyetine de baktirdi. Doktor yanlis mi gordu sonradan cinsiyeti degisir mi derdi de kalmadiSonuc ne kadar sürede geliyormus peki biliyormusun
hahaha hiç sanmamHormonlar sana haftada bir değil hergün diyecek.
Rabbim sabir versin cnm cennette sana seffatci olacak bir yavrun var artikBenim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş
valla 4.yü 5.yi doğuranlar nasıl yapıyosa sizde öyle yaparsınızbulunur fırsat yeter ki isteyin
hey maşallah yapılıyomuş demek kiAynen valla ben bu hamileliğime kadar ayda 5-6 yapıyordukşimdi gebelikten dolayı ara verdik, benim bu 4.çocuk olacak
hey maşallah yapılıyomuş demek kidiğer üçü kız mı?
Banada onermiyorum dedi gelde gerceklestir eylemi:)benim doktorum da ilk 3 ay ilişki seyrek olsun demişti. biz hiç yapmadıkbirşey olur korkusuyla. 3 ay bitmek üzere sonrası nasıl seyreder hiç bilmiyorum
ayy ne güzel kalabalık aile olmuşsunuzÜç kızım var canım, 8,5,3 yaşlarında :)
ay valla düşüğü tetikler diye uyguladıkBanada onermiyorum dedi gelde gerceklestir eylemi:)
Yani benimde esim tirsiyor bende pimpirik zaten :) ama 9 ay boylede gecmez tabikiBiz de doktora sormayı unuttuğumuz için hiç denemesi bile. Esim zaten uzak duruyor ya bir şey olursa korkusundan. Çok uğraştık ya adama hak veriyorum. Haftaya doktora soracağım artık.
Hahaha ya pufböregii beni guldurdun:))) tam o modda dolaniyo uzuluyorum zaten:)))) hic kanama vs.olmuyo dimi sonrasinda 1ay daha bekleyeyim ben :)Eheheh biz eşimle en çok 4 ve 5. Ayda yapmıştık ilk gebeliğimde. Gün sayıyor şu anda kendisi :)
O bulantılar vs her şey geçip kafanızda tahatlayınca ( düşük riski iyice azalmış oluyor ya) istek artıyor. Ztn hormonlar da coşuyor. Ztn ilişki sırasında yaşanan zevklerden bebek iyi etkileniyormuş. Siz mutlu oldukça o da mutlu oluyor yani. Doktor yasak koymadığı sürece eşinizden kaçmayın. Ayrıca adamcağız 1 sene nasıl yapmasın yaw duvara tırmancak
Bununla ilgili gecen bir blogerin hikayesini okudum acikcasi dogru bulmadim..o kadar kurcalamis ki coocukta sorun var gibi gozukmus sıvı aldirmis..sonuc bir sey yok...psikolojisi bozulmus berbat gunler yasamis. bilmiyorum bir sey olacagi varsa olacaktir..kendime ziyan etmek istemem o aylari..ki amerikaya gonderiliyormus o testler falan biraz maliyetli olmaliarkadaslar bu ikili tarama testiyle alakali ne düsünüyorsunuz? benim arkadasim direk genetik test yaptirdi. ve bu durumda ikili tarama testine ve dörtlü tarama testine gerek kalmiyormus. ayrica genetik testin duyarliligi 99.7% iken diger testlerin duyarliligi maksimum 85% mis diye okumustum. dörtlü testden sonrada doktor süphe görürse genetik test isteyebilir. sizin düsünceniz nedir diye merak ettim. direk genetik yaptirmak daha mantikli degilmi? bilemedim
Benimde 4. Çocuk bizde ayda 6 7 yapıyorduk bu ara biraz soğuk bakıyorum hormonlardan sanırım ama çocuklar engel değillervalla 4.yü 5.yi doğuranlar nasıl yapıyosa sizde öyle yaparsınızbulunur fırsat yeter ki isteyin
ayy ne güzel kalabalık aile olmuşsunuz
Benim bulandırıyor canım ya, psikolojik midir anlamıyorum amaBişey soracam korkuyorum yine bi arkadas etkilenecek diye folik asit mide bulantinizi artiriyor mu
Yapıyormuş cnm dün konuştuk daha gelen bayanla o kullanmamış bana getirdi hatta bende hiç icmemissin dedim bende felaket bulantı yaptı dedi dr da içme demis onaBişey soracam korkuyorum yine bi arkadas etkilenecek diye folik asit mide bulantinizi artiriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?