Sonuc ne kadar sürede geliyormus peki biliyormusun
Canim benim gorumcem yeni dogim yapti. Onlar genetik test yaptilar 2000 tl ucretiydi. 15 gun sonra sonuc geldi. Ayrica doktoru onlara jest yapti. Genetik testte cinsiyetine de baktirdi. Doktor yanlis mi gordu sonradan cinsiyeti degisir mi derdi de kalmadi

kızlar bu arada bende çok su içiyorum. 11. haftanın içindeyim normalde ama ultrasonda 12. haftaya girmiş olarak çıktım. her yeri su olarak görüyorum zaten az içmezdim de

Biz de doktora sormayı unuttuğumuz için hiç denemesi bile. Esim zaten uzak duruyor ya bir şey olursa korkusundan. Çok uğraştık ya adama hak veriyorum. Haftaya doktora soracağım artık.
Yani benimde esim tirsiyor bende pimpirik zaten :) ama 9 ay boylede gecmez tabiki

Hahaha ya pufböregii beni guldurdun:))) tam o modda dolaniyo uzuluyorum zaten:)))) hic kanama vs.olmuyo dimi sonrasinda 1ay daha bekleyeyim ben :)

Bununla ilgili gecen bir blogerin hikayesini okudum acikcasi dogru bulmadim..o kadar kurcalamis ki coocukta sorun var gibi gozukmus sıvı aldirmis..sonuc bir sey yok...psikolojisi bozulmus berbat gunler yasamis. bilmiyorum bir sey olacagi varsa olacaktir..kendime ziyan etmek istemem o aylari..ki amerikaya gonderiliyormus o testler falan biraz maliyetli olmali

Bişey soracam korkuyorum yine bi arkadas etkilenecek diye folik asit mide bulantinizi artiriyor mu
Yapıyormuş cnm dün konuştuk daha gelen bayanla o kullanmamış bana getirdi hatta bende hiç icmemissin dedim bende felaket bulantı yaptı dedi dr da içme demis ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…