• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bunu sorarken utaniyorum ama :)) ilk kese gormeye gittigimde doktor ilk 3 ay iliski onermiyoruz demisti simdi 3 aylik tam olarak..doktora sormayada cekinirim buyuk ihtimal ve buyuk ihtimal korkarim bir sey olursa diye.daha once hamile kalmis olanlar aydinlatabilir mi:) ben simdiden kocami ozledim :))))) ama bebisime bir sey olcak diye yapamam sanirim:) beni birakin eminim o da yanasmaz :)))
Nasıl yani kaç haftalıksın ki sen :)

Kızlar benim göğüs ağrım geçti, mide bulantım da 3-4 gündür yok denecek kadar az, rahat yiyebiliyorum arada çok hafif bulantı geliyor. Böyle kesilmesi normal mi, kanamam falan yok. Kızlarda ilk 3 - 4 ay sürmüştü
Benimdr midem bulandimi cok fena oluyorum ama iki gundur cikarmam olmamisti insan korkuyor noluyo diye kustuguma seviniyorum biliyorum ki orda diye guluyolar banaseni cok iyi anliyorum

Benim alyans tektaş birleşik öylede olur mu, birde nasıl yapıyoruz canım sayı kaça kadar
Sayi filan yok yuzugu bagla sac teline sag avuc icine koy sactan tutup yuzugu aavuc icine ioy kaldir yukaei elini oynatmadan daire cizerse oglan ileri geri giderse kiz .

benim doktorum da ilk 3 ay ilişki seyrek olsun demişti. biz hiç yapmadık:olamaz: birşey olur korkusuyla. 3 ay bitmek üzere sonrası nasıl seyreder hiç bilmiyorum

Benimde ilk baslar risk oldugu icin yasakladı doktor :(
haftaya doktor kontrolunde sıkıntı cıkmazsa 3. Ay dolmus olucak :halay:

Tam 10 hafta boyunca direndim bulantılara ama bu sabah kustum malesef devamı gelir mi ya hani bu haftalarda bitiyodu bu bulantıııı:mad:

Canım benm belirli bir doktorum yoktu , 5+4 günlükken kalbini gördüğünü söyledi doktor düşük riski var içerde biraz kanama gördüm dedi, o doktor hakkında iyi şeyler duymayınca aynı hastanede başka doktora gittim 1 hafta snra kalbini duymuyorum dedi , ertesi gün devletin aciline gittim onlarda duymuyoruz dedi, kahverengi leke gelince bugün doktora gittim kalp atışık yok ve 6 haftalık gözüküyor dedi , bebeğin yapısı bozulmaya başlamış dedi. 2 hafta öncede 6 haftalıktım öyle yani gelişmiyormuş. 2 gün önce füze gibi olan göğüslerimin şişliği gittiğinde içime doğmuştu aslında.
allah sabir versin arkadasim, insallah en kisa zamanda yine olur ve hayirlisiyla kucagina alirsin. seni üzmek istemem ama bir kac sey sorabilirmiyim sana? benim doktorumda bana iceriden kanama gördügünü söyledi ve progestan baslatti. senin icerideki lekeler yani kanama kesenin icindemiydi, yoksa disindami?düsügüne kanamami sebeb olmus peki? yoksa bebeginin kalbi hic atmadimi?
bendede buna benzer birsey oldugunu icin soruyorum k bakma ltf

benim doktorum da ilk 3 ay ilişki seyrek olsun demişti. biz hiç yapmadık:olamaz: birşey olur korkusuyla. 3 ay bitmek üzere sonrası nasıl seyreder hiç bilmiyorum
Biz de doktora sormayı unuttuğumuz için hiç denemesi bile. Esim zaten uzak duruyor ya bir şey olursa korkusundan. Çok uğraştık ya adama hak veriyorum. Haftaya doktora soracağım artık.

Biz de doktora sormayı unuttuğumuz için hiç denemesi bile. Esim zaten uzak duruyor ya bir şey olursa korkusundan. Çok uğraştık ya adama hak veriyorum. Haftaya doktora soracağım artık.
bizede doktorumuz düsük tehdidi yüzünden yasakladi. daha önce yapmis oldugum düsükte bunun bilgisini bana vermemisti, belkide bu sefer riske atmak istememistir.

biz sormadan kendi söylemişti daha ilk kontrolde. zaten 3 aydan sonra da sık olmaz bizde birşey olursa korkusuna :D rahat yapanlar da var ama biz öyle olmayız sanırım

Yok kız bende olmuyo kızım da da olmadı simdide yok
Bazisinin karın cizgisi de oluyo
Karın çizginde mi olmadı kız sende? Aaa e bende kız doğurdum benim çizgim vardı valla kabak gibi. Memeler de koyulaşmıştı ama çok diil. Pembeden kahveye döndü baya şimdi.

Yoooo kanamam falan olmadi cok sukur daha 6 hafalikken gittim devlete kadin oyle dedi simdi 9 haftalik.. ozelde kendi doktororuma sorucam..ayy kac haftalikken gerceklesti sizde.. bu kadar minikmiydi :) niye oyle demiski bana
Valla 6. Haftada da 8 de de oldu bizim şimdi 11+0 dayım bu hafta kızım hastaydı aklımıza gelmedi bile ama artık 1. Trimesteri tamamladım sayılır şükürler olsun

Çok sağolasın canım benim , allah tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun onların bebişlerini ve annelerini korusun:KK200: Ben kısa aradan sonra tekrar döneceğim inşallah aranıza
Cnm bnm düşüğün ayağı içerde olur derler. Hemencecik kalcaksın ama ilk aylar strese girme rahim toparlansın. 4-5 aya gelir bebiş kesin

Kizlar gogus hassasiyyetinin kayb olmsi neden olurr?
Cnm benimde senin haftalarında kayboldu hassasiyet. İlk hormonların etkisiyle şişiyor acıyor ama artık benimde hassasiyet geçti merak etme. Her zmn hassas olsa biteriz ztn. Artık yavaştan belirtilerin azalcak 12 ye doğru yaklaşıyorsun. Midem bile eskisine göre daha iyi artık benim. Geliyor gönlümün efendisi ikinci trimester ;)

biz sormadan kendi söylemişti daha ilk kontrolde. zaten 3 aydan sonra da sık olmaz bizde birşey olursa korkusuna :KK70: rahat yapanlar da var ama biz öyle olmayız sanırım
Eheheh biz eşimle en çok 4 ve 5. Ayda yapmıştık ilk gebeliğimde. Gün sayıyor şu anda kendisi :)
O bulantılar vs her şey geçip kafanızda tahatlayınca ( düşük riski iyice azalmış oluyor ya) istek artıyor. Ztn hormonlar da coşuyor. Ztn ilişki sırasında yaşanan zevklerden bebek iyi etkileniyormuş. Siz mutlu oldukça o da mutlu oluyor yani. Doktor yasak koymadığı sürece eşinizden kaçmayın. Ayrıca adamcağız 1 sene nasıl yapmasın yaw duvara tırmancak

Back