5-6 yaprak atmıştım zaten de korktum şimdi atmam bir daha tövbe
Evet atma maydonozun söktürücü özelliği vardır o yüzden diyetlerde ve adet olamayan kadınlarda sık tercih edilir içi temizler özelliği var. Bi seferden hiçbişey olmaz ama yaptığın detoks karışımı ve ödem attirici yani söktürücü bunlar bizim icin uygun degil canım . Korkma bi seferden hicbiseycik olmaz ama yanlis bilgi oldugunu ifade etmek icin uyarmak istedm

Cok yorulmussun canim. Hemen ayaklarini uzat dinlen. 15 dakika sonra da soluna uzan, bebisine saglikli kan akisi gitsin.
Sağol canım
Biraz sırtımı dinlendirdim aynen soluma da yattım sıpa alisti tabi gün boyu yatmalara bugün noluyoruz oldu :)

YN
Aynen ben evlenmeden önce gecikmelerimde yada idrar yolu enfeksiyonü hissettiğim zamanlar maydonoz limon su karıştırıp içerdim söktürücü özelliği var gerçekten

Arkadaslar kotu bir tecrubemi paylasayim bu gebeligimden 1 ay oncesinde bir dusugum oldu 3yillik evliyiz cocugumuz olmuyordu hamile oldugum hic aklima gelmedi rahatsizlaninca idrarda iltihap var zannetim maydonozu hasladim gun boyunca ictim 3 gun sonra hamile oldugumu ogredim haftasi olamadanda dusuk oldu maydonozdan oldugunu dusunuyorum

Yok canım 5 6 dal değil yaprak koymuştum tek daldan 6 yaprak kopartıp yani. Daha da yemem zaten

Günaydın ya sizleri de rüyalarıniz da korkuyorlar mi ? Kendi sesime uyandim resmen çok korktum. Annem olabileceğini söylemişti
Canım geçen hafta kabuslarla geçmişti ama bu hafta iyiyim.

Dün rüyamda 38+1 de sezeryanla bir kız doğurduğunu, eve getirdiğimizi, emzirdiğimi, uyuttuğumu gördüm ilk defa deliksiz uyumuşum haftalardır çok güzeldi

Zaten sürekli uyanıyorum wc ye bir de korkuyorum tam oluyor valla :) hayırlısı artık güzel rüyalar görmek istiyorum

Günaydın ya sizleri de rüyalarıniz da korkuyorlar mi ? Kendi sesime uyandim resmen çok korktum. Annem olabileceğini söylemişti
Günaydin ya kizlar böyle kötü seyleri yazmasak...bende duyuyorum bu durumu yok korkuturlar vs..normal dönemde de kabus görebiliriz..kabuslari ciddiye almaayalim vucut isisi artiyor atesiniz yukseliyor buyuk ihtimalle.. uyuyamiyorum bazen simdi aklima gelir yazilanlar o yuzden ruya diyip gecelim :)))) uykusuzluk ceken var mi ? Cok rahatsiz uyuyorum ne yana donsem rahat edemiyorum

Bu sabah safra cikardim resmen 2.kez oluyo bu..kalkinca bulantim yok gun icinde de yok aninda bir seyi kokusu ya da bir sey etkileyebiliyo ... dünde agriyla gecmisti ben bu hamilelik olayini sevemiyorum her gun bir sorun uykum desen boluk pörcük.dogsun poposunu ısırıcam !

Canım maydanoz zaten düşük yaptırır

Zaten sürekli uyanıyorum wc ye bir de korkuyorum tam oluyor valla :) hayırlısı artık güzel rüyalar görmek istiyorum

Evet ben de bebekle ilgili kötü evhamlarin yarattığı korkular oluyor
Hepsi bilinç altı kızlar. Fazla düşünmekten. Siz kendiniz oluşturuyorsunuz. İlk gebeliğimde bende de olurdu, hep onu kaybettiğimi görürdüm. Şimdi gece onun uyanmasına kalkmaktan deliksiz uykuya hasret hemen yatağa dönüp uyuyorum. Rüya görmeyeli epey oldu. Hamişler arasında bunu konuşmayalım kimsenin aklına düşürmeyelim bence. Yatmadan önce dua edip onun kokusunu çekeceğiniz günleri hayal edip uyuyun.

Günaydın kızlar .Bu sabah Pembe lekelenmem oldu
Hemde uzun zamandır günde 3 kez 200 lük progestan Kullanmama rağmen.
Doktor leke olursa proloton vurun demişti vurduk sabah .acile gitmeme gerek var mı bilmşyorum korku kapladı içimi.yarın doktor randevum var zaten ama çok korkuyorum

Hadiii kız mı
Ne güzel kıza kiz kardeş
Belirtiler neydi ne aşeriyodun bakiiim :))))
Acı sos sadece ahahahhaa. Midem hep bulandığı için maalesef canım bişi istemiyor ama acı sosu günlerce aklımdan çıkaramamıştım yedim rahatladım. Göğüslerim hemen büyüdü mesela benim ama normal bence o ya kızda büyür erkekte büyümez gibi bişi yoktur. Zaten kızımı da emzirdim belki ondan süt kanalları vs daha önce büyüdüğünden rahatça şişivermiştir. Göğüs uçlarım karardı. Yüzümde çok sivilce olmuştu şimdi geçti şükür. Ve 5+5 ten beri midem bulanıyor ama haftada bir çıkardım her gün diil. Haftay cuma ikili için gitcem o zmn daha iyi görebilir hakkaten de ayaklar durmuyordu üstelik aç gitmiştim eheheh minnoş yaaaaaaa aşk o aşk

Bir de yediğimiz içtiğimiz ve canımızın çektiği şeyleri yazmasak. Aklıma düşüyor. Geçen dondurma dediniz gittim yedim nasıl yediysem sonrasında üşüme tuttu fena şekilde. Zor ısındım
Bende böyle düşünüyorum . Olan var olmayan var dondurma pahalı değil belki ama o an gidemeyebilirler belki.herkes için yazmayın diyecektim sadece kendim için değil yani.
Hatta o sayfaları okumadım canım çeker diye

Kızlar günaydın geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm öyle tatlıydı ki. Kızımlw aynı renkti saçları. Gözleri çok çok açık kahveydi ela gibi. Nasılda gülümsüyordu bana. Sen benim oğlum musun diye öyle bir sarılmışım ki sanki gerçekti. Çok tatlıydı beeee maşallah

Kızımda rüyamda kız bebek görmüştüm. Annecim ben senin kızınım demişti pembe tütüler içindeydi 2 yaş gibiydi rüyamda. Tipi bile aynı rüyamdakiyle kızımın. Şimdi de erkek gördüm hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…