• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sabah safra cikardim resmen 2.kez oluyo bu..kalkinca bulantim yok gun icinde de yok aninda bir seyi kokusu ya da bir sey etkileyebiliyo ... dünde agriyla gecmisti ben bu hamilelik olayini sevemiyorum her gun bir sorun :KK43: uykum desen boluk pörcük.dogsun poposunu ısırıcam !
Benim neredeyse her sabah oluyor :( sabah kan şekeri çok düşük olduğu için daha beter oluyormuş diye okudum, uyanır uyanmaz 2-3 bisküvi yiyin kan şekeriniz yükselince bulantınız azalır yazıyordu bu sabah onu denedim işe yarar inşallah

Günaydın canım arkadaşlarım :KK36:

Azıcık belirtilerimi paylaşayım 8+5 lik minnoşumla ❣

Karnımın altında taş var gibi bi ağırlık hissediyorum :KK64:
Rahmim büyüyo sanırım o yüzden Hoppa
İstifra etmemek için direnmeye devam :KK34:
Kokulara karşı acayip bi hassasiyet başladı :KK34:
Akşam olunca fişim çekilmiş gibi :confused:
Yarın gidip kalan tahlillerimi vereceğim
Yani görüş gününe az kaldı teyzeleri:anneadayı::emir_bebek:

Kızlar günaydın geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm öyle tatlıydı ki. Kızımlw aynı renkti saçları. Gözleri çok çok açık kahveydi ela gibi. Nasılda gülümsüyordu bana. Sen benim oğlum musun diye öyle bir sarılmışım ki sanki gerçekti. Çok tatlıydı beeee maşallah

Kızımda rüyamda kız bebek görmüştüm. Annecim ben senin kızınım demişti pembe tütüler içindeydi 2 yaş gibiydi rüyamda. Tipi bile aynı rüyamdakiyle kızımın. Şimdi de erkek gördüm hadi hayırlısı:)
Hayırdır inşallah. Erkektir belki :KK200: sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :KK200::KK200:

balbocegi35 balbocegi35 canm nasıl oldun meraktayım geri dönmemişsin.
N’aptın hastaneye gittin mi?
Durumun iyidir inşallah :KK19::dua:

Canımmmmmm şok oldum. Allah yardımcınız olsun. Coooook üzüldüm çooookkk
6 haftalık iken kalbi durmuş gelişmemiş , 2 haftadır doktora gidiyorum 6 haftalık diyorlardı zaten , dün kahverengi lekelenmelerim geldi , rahim atmaya hazırlanıyor dedi doktor , bebeğin yapısıda bozulmaya başlamış dedi. Yapçak bişey yok herşey allahtan, allahım doğmamış kardeşine sağlıklı uzun ömürler versin

6 haftalık iken kalbi durmuş gelişmemiş , 2 haftadır doktora gidiyorum 6 haftalık diyorlardı zaten , dün kahverengi lekelenmelerim geldi , rahim atmaya hazırlanıyor dedi doktor , bebeğin yapısıda bozulmaya başlamış dedi. Yapçak bişey yok herşey allahtan, allahım doğmamış kardeşine sağlıklı uzun ömürler versin
Amin canımmm

Benim bebeğimin kalbi durmuş melek olmuş:KK61:
Canım mesajını görmeden bende seni soruyordum :(
Allah sabır versin canım
alan Allah vermesini de bilir içini ferah tut :dua:
Eylülde bende aynı durumu yaşadım, ama bak 3 ay bekledim ve hemen Rabbim bi mucize daha verdi.
Sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tez zamanda, buna inanıyorum..
Gerçekten kabullenmek çok zor, ne söylersek söyleyelim bi faydası olmuyor..
Ama şunu unutma her zaman yanında olurum, konuşmak istediğinde seve seve dinlerim ❤️❣️

Canım mesajını görmeden bende seni soruyordum :KK43:
Allah sabır versin canım
alan Allah vermesini de bilir içini ferah tut :dua:
Eylülde bende aynı durumu yaşadım, ama bak 3 ay bekledim ve hemen Rabbim bi mucize daha verdi.
Sende inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi hamilelik yaşarsın tez zamanda, buna inanıyorum..
Gerçekten kabullenmek çok zor, ne söylersek söyleyelim bi faydası olmuyor..
Ama şunu unutma her zaman yanında olurum, konuşmak istediğinde seve seve dinlerim ❤️❣️
:dua: çok sağol canım benim hepinizin desteği için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın

:dua: çok sağol canım benim hepinizin desteği için teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın
Amin inşallah canım
Dünde çok kötü bir haber aldım, üstüne bi de seni duyunca gerçekten çok kötü oldum..
Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum :KK61:
Allah yardımcın olsun..
Hep dua edeceğim Buraya müjdeyle gelmen icin :dua:

Amin inşallah canım
Dünde çok kötü bir haber aldım, üstüne bi de seni duyunca gerçekten çok kötü oldum..
Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok etkileniyorum :KK61:
Allah yardımcın olsun..
Hep dua edeceğim Buraya müjdeyle gelmen icin :dua:
Etkilenme kuzum sen 2 canlısın bak sıkma canını hiç, güzel geçir hamileliğin tadını çıkart.

Back