- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
TeşekkürlerDetaylı ayrı canım. 20. Hafta gibi yapılıyor. Bebeğin bütün organları el ayak beyin vs. Omlara bakılıyor. Ben kızımda çok iyi bi yere gitmiştim. Nasip olursa bu gebelikte de oraya randevu alacağım.
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerDetaylı ayrı canım. 20. Hafta gibi yapılıyor. Bebeğin bütün organları el ayak beyin vs. Omlara bakılıyor. Ben kızımda çok iyi bi yere gitmiştim. Nasip olursa bu gebelikte de oraya randevu alacağım.
Ben demiştim. İkili test riskli çıkınca perinatoloji uzmanına gittim ve burun kemiği, kalpte parlaklık gibi şeylere baktırmıştım. Normalde ayrıntılı ultrasona 20-24 haftaları arası gidiliyor.Tamam canım ben de öyle biliyordum ama bi arkadaş detaylı ultrason filan deyince kafam karıştı demekki o ayrıyetten detaylı ultrason da yaptırdı. Bende aynı sebeple 2 hafta sonra yaptırıcam devlet hastanesinde inşallah sonuçları iyi çıkar da içimiz rahat olur
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda durur kanaman sende bebişlerde sağlıkla evinize dönersiniz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeKızlar dün yazmıştım kanamam başladı diye gece kırmızıya döndü şiddetli bel ağrısı olunca hastaneye geldim yatırdılar hastaneye dün gece ve bugün kalıcam yine hastanede bebekler iyiymiş en azından ona sevindim
Anladım canımBen demiştim. İkili test riskli çıkınca perinatoloji uzmanına gittim ve burun kemiği, kalpte parlaklık gibi şeylere baktırmıştım. Normalde ayrıntılı ultrasona 20-24 haftaları arası gidiliyor.
Ben onu sac teline baglayip yapildigini biliyorum ileri gwri kiz daire cizerse oglan bende bu da kiz cikoyo bakalim cikacakmi kime yaptiysak tuttu bakalim
Canim maydanoz tüketme. Maydonoz için riskli diyorlar. Dusuge sebep olabiliyormus.Kızlar kendime bir su hazırladım blender ile , soğuğa yakın şu, kabuğu soyulmuş limon ve biraz maydonoz ile tuz attım hem detoks olsun hem rahat içeyim diye. 1 litre su bana misin demedi, tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun canım ben de de var insaallah kırmızı olmazKızlar dün yazmıştım kanamam başladı diye gece kırmızıya döndü şiddetli bel ağrısı olunca hastaneye geldim yatırdılar hastaneye dün gece ve bugün kalıcam yine hastanede bebekler iyiymiş en azından ona sevindim
Canım abartmadıkça sıkıntı olmaz demişti doktorum, hatta biraz da ti ye alarak söyledi yok maydanoz yedim düştü mü yok nar yesem düşer mi, halk arasında yaygın bazı şeyler var ve bu öyle kolay kolay düşecek birşey değil, abartilmadikca birşey olmaz abartı durumu da her yiyecek için sakıncalı zaten dedi.Canim maydanoz tüketme. Maydonoz için riskli diyorlar. Dusuge sebep olabiliyormus.
Kızlar kendime bir su hazırladım blender ile , soğuğa yakın şu, kabuğu soyulmuş limon ve biraz maydonoz ile tuz attım hem detoks olsun hem rahat içeyim diye. 1 litre su bana misin demedi, tavsiye ederim
Bu haftalarda maydanoz tuketme istersen canim,birde blender ile geçirip sıvı hale getirip icmissin.riskli olabilir.maydanoz rahim kasilmasina sebep olur düşük olur Allah korusun.bana da doktorum söylemişti.gebeligin çok yeni.1 -2 dal yesen gunde birsey olmaz.ama boyle blender ile cektirip içecek kadar olursa tehlikeliKızlar kendime bir su hazırladım blender ile , soğuğa yakın şu, kabuğu soyulmuş limon ve biraz maydonoz ile tuz attım hem detoks olsun hem rahat içeyim diye. 1 litre su bana misin demedi, tavsiye ederim
Serum 2 tane takıldı ,ağrılarım için fitil ,iğne düşük için yapıldı bi dün gece bi de bu gece yapılacak kan tahlili falan da aldılar temiz çıkmış kan tahlili de.. doktor eşleri oluşuyo oluşma kanamaları olabilir falan dedi doktorum acayip rahat yaa hiç takmıyo kafayı kanamaları falan adama kanamam var demeye utanır oldum çok gereksiz bir bilgiymiş gibiÇok geçmiş olsun canım ben de de var insaallah kırmızı olmaz
Hastane de ne verdiler serum mu
Bana tup bebek merkezinde söylemişlerdi.Canım abartmadıkça sıkıntı olmaz demişti doktorum, hatta biraz da ti ye alarak söyledi yok maydanoz yedim düştü mü yok nar yesem düşer mi, halk arasında yaygın bazı şeyler var ve bu öyle kolay kolay düşecek birşey değil, abartilmadikca birşey olmaz abartı durumu da her yiyecek için sakıncalı zaten dedi.
Ben de salatalara falan az bir tutam atıyorum
Canim maydanoz tüketme. Maydonoz için riskli diyorlar. Dusuge sebep olabiliyormus.
Arkadasim maydonoz yemede icmede iyi degil derler hep Ibrahim saracoglunu dinleyin YouTube ‘da bi videosu var
Bu haftalarda maydanoz tuketme istersen canim,birde blender ile geçirip sıvı hale getirip icmissin.riskli olabilir.maydanoz rahim kasilmasina sebep olur düşük olur Allah korusun.bana da doktorum söylemişti.gebeligin çok yeni.1 -2 dal yesen gunde birsey olmaz.ama boyle blender ile cektirip içecek kadar olursa tehlikeli
Bana tup bebek merkezinde söylemişlerdi.
Cnm maydanozu üstüne basarak söyledi doktorlarım ve sağlıkçı bi ablam. Ama limon şu limon soda bende seviyorum iyi oluyor sıvı takviyesi olarakKızlar kendime bir su hazırladım blender ile , soğuğa yakın şu, kabuğu soyulmuş limon ve biraz maydonoz ile tuz attım hem detoks olsun hem rahat içeyim diye. 1 litre su bana misin demedi, tavsiye ederim
Hay Allahım senin bu doktorSerum 2 tane takıldı ,ağrılarım için fitil ,iğne düşük için yapıldı bi dün gece bi de bu gece yapılacak kan tahlili falan da aldılar temiz çıkmış kan tahlili de.. doktor eşleri oluşuyo oluşma kanamaları olabilir falan dedi doktorum acayip rahat yaa hiç takmıyo kafayı kanamaları falan adama kanamam var demeye utanır oldum çok gereksiz bir bilgiymiş gibi
Hadiii kız mıKızlar gittim doktoruma. Baktı rahimde kanama fln var mo diye yokmuş şükür. Ztn bişi gelmedi de ağrım oldu diye korkmuştum ama sabah geçmişti ztn. Olsun içim rahat etti. Haftya ikili test için gelince cinsiyet tahmininde bulunuyor musunuz dedim? Bakiiim dedi kıza benziyor ama çok kıpırdak bu , çıkıntıyı tam olarak göremiyorum dedi. :)
Benden haberler böyle
Canim bir tanidigin da tup bebek doktoru maydonoz tuketilmemesi gerektigini soylemisti. Hatta genel kapsamli olarak, ödem sokturucu bitki caylari, sokturucu ozelligi olan her turlu icecegi icmemesi gerektigi yonunde ustune basa basa soylemisti. Ben de oradan biliyorum. Ve ozellikle cig tuketmemeye calisiyorum. Ananasi bile bebegin tutunma asamasinda bol tuket, 7.8.haftadan sonra sadece gunde 1 dilim onermisti. Bazi doktorlar her seyi ye ic diyor ama, azcik yabanci forumlarda ve sitelerde makale okudugumda anladim ki bazi seyler gercekten zararli gebelikte. Hic yeme demiyorum ama detoks icecegi yapacak kadar 5 6 dal cok... Allah muhafaza canim benim.5-6 yaprak atmıştım zaten de korktum şimdi atmam bir daha tövbe![]()
Cok yorulmussun canim. Hemen ayaklarini uzat dinlen. 15 dakika sonra da soluna uzan, bebisine saglikli kan akisi gitsin.Bugün sanki bebeğim ben burdayım dedi artık.. misafirim vardı yemeğe eşimin arkadaşı çocukları (1.5 yaş arayla 3 çocuk en büyüğü 3 yaşında en küçüğü 45 gunlik ) o kadar yorulmuşum ki anlatamam son dk gelecekleri belli oldu birde.. çocuklar bi yandan gurultu bi yandan gece nasıl geçti anlamadım valla.. kasigim belim başım çok ağrıyor şu an . İnşallah yorgunluktandir başka bişey olmaz cok tedirgin oldum valla