Mesela limon, portakal, mandalina bunlar tat olarak birbirine yakin ama ben portakala bayiliyorum. Mandalina cok tuketmedim de. Limonu da sadece tavuk corbasinda yiyebiliyorum. Ben gidiyoooooooruuuum portakal yemeyeeeee Bebikin cinsiyeti kiz ise, portakal kiz arasindaki iliskiye, en guzel ornek ben oliciiiim :)))Ay ben yiyemiyorum portakal. Sanki midemi yırtacakmış mahvetcekmiş gibi hissediyorum görünce. Tatlıdan kaçıyorum ve bugün cnm aşırı derecede acı çekti. Gidip acı sos yedim yahu. Üstelik midem kötü içine ettim. Ama napim günlerdir içimden onu yemek geliyordu. Nefsimi körelttim iyi oldu. Bi arada limonataya sarmıştım ekşi ekşi
Ay hadi insallah canim benim. Darisi basima. Allahim saglikli sihhatli nasip etsin de... kiz daha bir cimcime, cicili bicili... yoksa kiz evlat erkek evlat hic farketmez... hakkimizda hayirlisi ne ise onu kararlasin rabbim. AminAynen :) kız portakal tatlı yedirir. Yani bende öyleydi. Birde ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. :)
Ay hadi insallah canim benim. Darisi basima. Allahim saglikli sihhatli nasip etsin de... kiz daha bir cimcime, cicili bicili... yoksa kiz evlat erkek evlat hic farketmez... hakkimizda hayirlisi ne ise onu kararlasin rabbim. Amin
Aynen o portakal kız iliskisini ben de okudum
Öyle malesef Ama Yapacak birsey yok napalim Saglik olsun. Hayirlisiyla gelsinlerde gerisi bos herseye raziyizOvvv bayağa yüksek, bizimkiside 5-6 bin filandır diye tahmin ediyorum
Merhaba
Benim bir sorum olacaktı bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinledim ancak doktor bebek olması gerektiği gibi ama kesen küçük takip edeceğiz dedi ama 3 hafta sonra gel dedi
İnternetten kötü şeyler okudum ve üzüldüm açıkçası
Başına böyle bi şey gelen var mı?
İkiz de vallahi maşallah demeye gelmiyo yine kanamam başladıAaaa senin ikiz mi maşallah :)
Brnim kızım da hiç portakal çekmedi cnm. Gerçi ilk üç ayım yaza denk gelmişti onda. Portakal mevsimi de değil. Görmediğimden sanırım bi can istemesi de olmadı. Ama yine tatlı yiyemiyordum midemi kötü yapıyor diye. Ama aynı bnm gibi olup yani bulantılı olup sırf ekşi yiyen tatlı yiyemeyen arkadaşımın oğlu oldu. İkimizde aynıydık bnmki kız olmuştu. Bakcaz bakalım buradakilerle kaçı tutcakO doğru canım benim kızlarda canım hep portakal çekmişti
Hadi gözünüz aydın :) süper. Ben de gördüm bugün benim de 10+5 dedi doktorum. Biz de izledik hareketlerini kaydettim hatta ultrasondan videolar çektim sağolsun doktorum ayarladı. Zıplıyor resmen bizimki debiz de kontrolden geldik kızlar. her şey yolunda çok şükür. 10+6 çıktı ultrasonda. oynuyordu böyle kıpır kıpırdoktor cok yaramaz olucak herhalde diyo darısı hepinize olsun
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama ben oğlumun -öyle hissediyorum belki de ilk çocuğum çok şükür kız ondandır- sağlıklı olmasını istiyorum herkesin çocuğu iyi olsun inşallahSen kalbini rahat tut canım güzel düşün güzel olsun inşallah güzel haberler alırsın. Ben 2 boş 1 dış gebelik geçirdim çok şükür 4 defa hamileyim ve herşey normal gidiyor.. Sana tek birşey söylicem asla umudunu ve inancını kaybetme güzel düşün. herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bekliyorum..
Ben kızımda yaklaşık 15 kilo turşu yemiştim fazlası vardır eksiği yoktur ama bu sefer de turşu yemek istemiyorum ben de o yüzden oğlan diye düşünüyorum hayırlısıBrnim kızım da hiç portakal çekmedi cnm. Gerçi ilk üç ayım yaza denk gelmişti onda. Portakal mevsimi de değil. Görmediğimden sanırım bi can istemesi de olmadı. Ama yine tatlı yiyemiyordum midemi kötü yapıyor diye. Ama aynı bnm gibi olup yani bulantılı olup sırf ekşi yiyen tatlı yiyemeyen arkadaşımın oğlu oldu. İkimizde aynıydık bnmki kız olmuştu. Bakcaz bakalım buradakilerle kaçı tutcak
Tatlim yuvarlak olursa kiz, ileri geri sallanirsa erkek. Ben de donuyor. ☺Kızlar alyansı zincire bağlayıp göbüşte tutunca ileri geri sallanırsa erkek daire çizerse kız moydı yoksa tam tersi mi? Her yerde başka yazıyor yaa. Yapan var mı önceki bebişlerden? Benim şimdiki ileri geri. Kızımda yapmamıştım
Annemde benle kardeşime hamileyken sürekli turşu, turşu suyu, yeşil erik tüketirmiş. Ki beniö annem normalde eriğin yanına yaklaşmaz dişleri kamaşır yiyemez hiç. Hamileyken kilolarca yerdim demişti. Ben de hiçbir şeyi aşırı yeme isteği olmadı ya niye acaba? Sadece işte acı sosa karşı bi sürekli yemem lazım modunda oldum bir haftadır. Biber ya da biber turşusu değil ama onu istemiyorum böyle acı sos tarzı hani burger king gibi yerlerde satılandan. Ne biçim insanım yaa. Ahahah du bakalım ne çıkcak bu. Ama kız diye hissediyorum ve tahmin ediyorum. Çünkü her yerde kuz anneyi çirkinleştirir yzmışlar. Sivilcelendim ben kendimi hiç güzel göremiyorum. Tüylerim desen aşırı hızlı büyüyor. Bulantı olarak diğer gebeliğimden daha iyiyim ama onun sebebi annemlerin yanında oluşum. Geçen sefer tektim yemekleri ben yapıyordum şimdi elimi sürmüyorum. Ne güzelmiş böyle ihtimam görmek. İlk gebelikte yaşamadığım prensesliği şimdi yaşıyorum resmenBen kızımda yaklaşık 15 kilo turşu yemiştim fazlası vardır eksiği yoktur ama bu sefer de turşu yemek istemiyorum ben de o yüzden oğlan diye düşünüyorum hayırlısı
Aaa hadi bakalım bu tutcak mı acaba? Tüh keşke kızımdq yapsaydım yaaTatlim yuvarlak olursa kiz, ileri geri sallanirsa erkek. Ben de donuyor. ☺
ayy her şeyimiz aynıHadi gözünüz aydın :) süper. Ben de gördüm bugün benim de 10+5 dedi doktorum. Biz de izledik hareketlerini kaydettim hatta ultrasondan videolar çektim sağolsun doktorum ayarladı. Zıplıyor resmen bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?