• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada benim doktorum bana erkeğe benziyor dedi. Ama şimdi erkek demek istemiyorum çünkü bu haftalarda hepsi erkeğe benziyor dedi :KK70:kontrole gideceğim 10 gün sonra o zaman belki daha net anlarız ama şubat sonu mart başı gibi ancak emin oluruz dedi. Hayırlısı Artık bakalım darısı sizlere inşallah hepiniz iyi haberler alırsınız yavrularinizdan :anneadayı:
ay şimdi gördüm bunu. bana da erkeğe benzettim ben ama şuan hiçbir şey görünmüyor kendi tahminim alışveriş yapmayın dedi. biz de bir daha mart ortası gibi gidicez

Aaa hadi bakalım bu tutcak mı acaba? Tüh keşke kızımdq yapsaydım yaa
Bizim sulale de bir bu yapilir, bir kafaya tuz serpme, bir de hamilenin oturacagi koltugun arkasina bicak ve makas koyma. Hepsi tuttu yakinlarimda. Bakalim bende de tutacak mi? ☺ yuzuk testi ve tuz testi sonucu kiz cikti. Bir de cin ve rus takviminde kiz cikti. Allahtan hayirlisi. ☺

ay şimdi gördüm bunu. bana da erkeğe benzettim ben ama şuan hiçbir şey görünmüyor kendi tahminim alışveriş yapmayın dedi. biz de bir daha mart ortası gibi gidicez
O zamana kesin belli olmuş olur. Hayırlısı artik.. evet bizim baya aynı gidiyor :KK9: çok şükür sağlıkla devam etsin de kucağımıza da alalım inşallah.

Kızlar sağ yumurtalığımda inanılmaz batma şeklinde ağrı var yaa. Ne acaba? Gebeliğimde böyle bişi yaşamadım hiç. Çekme kasılma bunlar rahimde normal genişliyor da yumurtalıktaki ağrı ne alaka. Yrn kızımı doktora kontrole götürcem gitmişken kendimi de sorayım bari doktoruma ya.

Annemde benle kardeşime hamileyken sürekli turşu, turşu suyu, yeşil erik tüketirmiş. Ki beniö annem normalde eriğin yanına yaklaşmaz dişleri kamaşır yiyemez hiç. Hamileyken kilolarca yerdim demişti. Ben de hiçbir şeyi aşırı yeme isteği olmadı ya niye acaba? Sadece işte acı sosa karşı bi sürekli yemem lazım modunda oldum bir haftadır. Biber ya da biber turşusu değil ama onu istemiyorum böyle acı sos tarzı hani burger king gibi yerlerde satılandan. Ne biçim insanım yaa. Ahahah du bakalım ne çıkcak bu. Ama kız diye hissediyorum ve tahmin ediyorum. Çünkü her yerde kuz anneyi çirkinleştirir yzmışlar. Sivilcelendim ben kendimi hiç güzel göremiyorum. Tüylerim desen aşırı hızlı büyüyor. Bulantı olarak diğer gebeliğimden daha iyiyim ama onun sebebi annemlerin yanında oluşum. Geçen sefer tektim yemekleri ben yapıyordum şimdi elimi sürmüyorum. Ne güzelmiş böyle ihtimam görmek. İlk gebelikte yaşamadığım prensesliği şimdi yaşıyorum resmen
İlk çocuğunuz kaç yaşında, kız mi erkek mi?
Benim Allah bağışlasın 5 yaşında bir kızım var hayatımın anlamı, can yoldaşım..
Ben henüz erken diye düşünüyorum bilemiyoruz tabii ama en çok tursu yediğim dönem kızıma 5 aylık hamileydim

Kızlar sağ yumurtalığımda inanılmaz batma şeklinde ağrı var yaa. Ne acaba? Gebeliğimde böyle bişi yaşamadım hiç. Çekme kasılma bunlar rahimde normal genişliyor da yumurtalıktaki ağrı ne alaka. Yrn kızımı doktora kontrole götürcem gitmişken kendimi de sorayım bari doktoruma ya.
Rahim genişlerken o tarz batmalar olabiliyor endişe etme.. fazla yormuşsundur kendini..
Benim de karnımın sağ tarafı inanılmaz şiş, sanki 8 haftalık değil 20 haftalık mübarek kesen dar dendiği halde.. inşallah kimsede bi sıkıntı olmaz

Brnim kızım da hiç portakal çekmedi cnm. Gerçi ilk üç ayım yaza denk gelmişti onda. Portakal mevsimi de değil. Görmediğimden sanırım bi can istemesi de olmadı. Ama yine tatlı yiyemiyordum midemi kötü yapıyor diye. Ama aynı bnm gibi olup yani bulantılı olup sırf ekşi yiyen tatlı yiyemeyen arkadaşımın oğlu oldu. İkimizde aynıydık bnmki kız olmuştu. Bakcaz bakalım buradakilerle kaçı tutcak

Bende yemek kokusu duyunca dayanamıyorum hemen canım çekiyor, özellikle etli yemeklere. Bi mağazayı gezmeye gitsem oradaki lokantanın kokusu gelir burnuma, tatlı çok tüketmiyorum arada yiyorum ama böyle etli ızgaraların kokusu gelince dayanamıyorum:)

Günaydın kızlar sizide olumsuz düşünceler kaplıyor mu ben çok yaşıyorum bunu acaba bebeğim iyi mi bişey oldu mu diye sürekli düşünüyorum belkide onu çok beklediğim için kaybetmekten korkuyorum belirtilerim azalıyor gibi geliyor bazen ztn bulantim flnda olmadı pek

Günaydın kızlar sizide olumsuz düşünceler kaplıyor mu ben çok yaşıyorum bunu acaba bebeğim iyi mi bişey oldu mu diye sürekli düşünüyorum belkide onu çok beklediğim için kaybetmekten korkuyorum belirtilerim azalıyor gibi geliyor bazen ztn bulantim flnda olmadı pek
Zaman zaman o korku, tedirginlik bende de oluyor canım hiç sıkma canını olumlu düşünelim olumlu olsun. Bebeğimiz bizimle ve sağlıklı :KK200:

Günaydın kızlar , ben bugün leke su şeklinden kahverengi leke gördüm çamaşırımda, normalde geceleri 200mg progestan içiyordum , bu sabah korkudan gündüzde aldım. Tedirgin oldum kahverengi akıntı neden olur 7+1 deyim şuan

Günaydın kızlar , ben bugün leke su şeklinden kahverengi leke gördüm çamaşırımda, normalde geceleri 200mg progestan içiyordum , bu sabah korkudan gündüzde aldım. Tedirgin oldum kahverengi akıntı neden olur 7+1 deyim şuan
kırmızı değilse çok korkmamak lazım diye okumuştum ama bilmiyorum yine de. doktorunu arayıp sorsan?

Back