• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovvv yandık o zaman :işsiz: neyse en azından kilo almamamızı sağlar
Evveett kesinlikle bu yönden bakıp sevinmeliyiz ben hiç kilo almamış oldum bu sayede. Hatta 400 gr eksiğim. Şimdi 10+3 üm biraz daha iyi gibiyim geçen haftaya göre. Ayy geçen hafta kabustu kus kus mahvoldum. Şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Gitgide azalıyor sanırım. Az kaldı 1. Trimester ı devirmeyeeee yaşasın

Evveett kesinlikle bu yönden bakıp sevinmeliyiz ben hiç kilo almamış oldum bu sayede. Hatta 400 gr eksiğim. Şimdi 10+3 üm biraz daha iyi gibiyim geçen haftaya göre. Ayy geçen hafta kabustu kus kus mahvoldum. Şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Gitgide azalıyor sanırım. Az kaldı 1. Trimester ı devirmeyeeee yaşasın
Ohhh ne güzel darısı başıma. Ben de kilo almadım henüz çok şükür, midem kötü olmasa alma ihtimalim yüksekti

Ben de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursa :KK68:
Bnm 5 eylül görünüyor 40 hafta. Mümkünse 2 eylül isticem doktordan. Ağustos hiç istemiyorum. En yakın arkadaşım ve eltimin kızları 29 Ağustos doğumlu. Doğum günlerine bile zor gidiyorum yahu bir de ben doğurmayayım o gün.

Canım arada benim de bulantı kesiliyor, göğüs hassasiyeti gidiyor bende ister istemez tedirgin oluyorum ama 1-2 gün sonra geri geliyor
Bende de var o korku kusuyodum mesela uc gundur kusmiyorum korkuyorum noldu diye herkezde var bence bu korkular allah kucagima almayi nalmayi nasip etsin saglikla ininsallah

Ben de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursa :KK68:
Bende eylul koymak istiyorum buyuk kizim elvin buda kiz olursa eylul olur insallah

Benim kabizlik sorunum yok ama cok asiri gaz ve siskinlik var sanki karnim gerginlikten patlayacak gibi. Ayni sorunu yasayip da cozen varsa nolur yardim edin.
Canım karnım davul gibiydi gaz da çıkaramıyordum ağrısını çekiyordum. Probiyotik ile güzelce tuvalete çıkıp gaz da çıkarabiliyorum

Kalbim atıyor tika tak tak :emir_bebek::KK200:

Hu hu biz geldik :anneadayı:

Hastaneden geliyorum kızlar kalp atışı başlamış birkaç test verdik :halay:
Ve en önemlisi 8 haftalık çıktı
Yani geç döllenme olmuyo :halay::halay:
Maşallah ne güzel :) dünde ben duydum kalp atışını çok farklı bi duyguymuş

Kalbim atıyor tika tak tak :emir_bebek::KK200:

Hu hu biz geldik :anneadayı:

Hastaneden geliyorum kızlar kalp atışı başlamış birkaç test verdik :halay:
Ve en önemlisi 8 haftalık çıktı
Yani geç döllenme olmuyo :halay::halay:
Ohhh ne güzel hep güzel haberler gelir inşallah böyle. Hepimizin bebişi çok sağlıklı olur inşallah :emir_bebek::nazar:

Biz eşimle Eylülde tanıştık, Eylülde başladı ilişkimiz, Eylülde evlenme teklifi etti, Eylülde ilk arabamızı aldık, Eylulde evimizi aldik hayatimizdaki tum guzellikler bu ayda gerceklesti. Her eylül geldiğinde çocuk gibi sevinirim. Eylul ayının bizde yeri çok farklı ilk günden beri. Ve ilk başladığımizda daha kızımız olursa adı Eylül dedik. Üstelik kaybettiğim bebeğim 2018 Eylülde doğacaktı sevinmiştik. Sonra 7 8 ay uğraştık olmadi. Simdi yine Eylül görünüyor doğumu mucize gibi oldu. Öğretmenim dogum iznim yanacak ama yine de seviniyoruz Eylul e denk gelebilir diye. Tabii basi oldugu icin garanti degil. Erkek olursa yapacak bi şey yok yine de Eylul ayi bu defa da bize bebegimizi getirmiş olacak. Öyle ki kızımız Eylülde doğmasa bile yine Eylül koyacağız inşallah. Simdi bu kadar çok Eylül ismini düşünen var ben de anlatmak istedim :KK200: Kızlarımız olursa hakikî Eylül annesi olacağız inşallah:)

Ya banada bi cozum kabizlik mahvetti ne kullaniyorsunuz
Evet bende kabiz oldum. 2 gündür pert oldum. Bu aksam da yemeği abarttim. Karnım doğu gibi şişti. Yok birdaha yemeyecegim kim küserse küssün. Sebze yedim iyiye ama 3 sarma beni bitirdi. Şifalı diye de koca bir bardak ayran. Abartmıyorum 6 aylık hamile gibi gorunuyorum. Gaz ayrı kabızlık ayrı. Bilen caresini bana da söylesin

Back