- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Ovvv yandık o zaman neyse en azından kilo almamamızı sağlarYok be kuzu ne 8 i. Bulantılar 9. Hafta zirve yapar. 11 den sonra düşmeye başlar genelde 12/14. Haftalarda biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovvv yandık o zaman neyse en azından kilo almamamızı sağlarYok be kuzu ne 8 i. Bulantılar 9. Hafta zirve yapar. 11 den sonra düşmeye başlar genelde 12/14. Haftalarda biter
Ben 9 dayım epey azaldıYok be kuzu ne 8 i. Bulantılar 9. Hafta zirve yapar. 11 den sonra düşmeye başlar genelde 12/14. Haftalarda biter
Evveett kesinlikle bu yönden bakıp sevinmeliyiz ben hiç kilo almamış oldum bu sayede. Hatta 400 gr eksiğim. Şimdi 10+3 üm biraz daha iyi gibiyim geçen haftaya göre. Ayy geçen hafta kabustu kus kus mahvoldum. Şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Gitgide azalıyor sanırım. Az kaldı 1. Trimester ı devirmeyeeee yaşasınOvvv yandık o zaman neyse en azından kilo almamamızı sağlar
Ohhh ne güzel darısı başıma. Ben de kilo almadım henüz çok şükür, midem kötü olmasa alma ihtimalim yüksektiEvveett kesinlikle bu yönden bakıp sevinmeliyiz ben hiç kilo almamış oldum bu sayede. Hatta 400 gr eksiğim. Şimdi 10+3 üm biraz daha iyi gibiyim geçen haftaya göre. Ayy geçen hafta kabustu kus kus mahvoldum. Şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Gitgide azalıyor sanırım. Az kaldı 1. Trimester ı devirmeyeeee yaşasın
Ben de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursaBen 9 dayım epey azaldı
Bnm 5 eylül görünüyor 40 hafta. Mümkünse 2 eylül isticem doktordan. Ağustos hiç istemiyorum. En yakın arkadaşım ve eltimin kızları 29 Ağustos doğumlu. Doğum günlerine bile zor gidiyorum yahu bir de ben doğurmayayım o gün.Ben de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursa
Yok artık ya kaldı mı böyle teknolojiSağlık ocağında çok komik idrar testi yapıyorlar idrarı bardağa yaptırıp getiriyor ph kağıdı bişeyi batırıp bakıyor sonra tamam git şimdi idrarı at diyor
Aynen dolgunluk hassaaiyet ve arada sizlamaAynı derken hassasiyet ve ağrı oldumu yani cnm
Ya banada bi cozum kabizlik mahvetti ne kullaniyorsunuzKullanabiliyor muyuz prebiyotik ?benim kabizlik yok ama asiri gaz ve siskinlik var faydasi olur mu acaba
Benim kabizlik sorunum yok ama cok asiri gaz ve siskinlik var sanki karnim gerginlikten patlayacak gibi. Ayni sorunu yasayip da cozen varsa nolur yardim edin.Ya banada bi cozum kabizlik mahvetti ne kullaniyorsunuz
Bende de var o korku kusuyodum mesela uc gundur kusmiyorum korkuyorum noldu diye herkezde var bence bu korkular allah kucagima almayi nalmayi nasip etsin saglikla ininsallahCanım arada benim de bulantı kesiliyor, göğüs hassasiyeti gidiyor bende ister istemez tedirgin oluyorum ama 1-2 gün sonra geri geliyor
Probiyotik diyolardi bize de soyleyin kizlar nd kullanalimBenim kabizlik sorunum yok ama cok asiri gaz ve siskinlik var sanki karnim gerginlikten patlayacak gibi. Ayni sorunu yasayip da cozen varsa nolur yardim edin.
Bende eylul koymak istiyorum buyuk kizim elvin buda kiz olursa eylul olur insallahBen de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursa
38. Hafta 28 ağustos da doluyor. Ben de Eylül düşündümBen de 9. haftadayım. Bebeklerimiz Eylül'ü bekler mi acaba doğmak için? Sezeryan olursa Ağustos sonu gibi de ihtimal dahilinde sanırım. Eylül'de doğsa Eylül koymak istiyordum adını, kız olursa
Canım karnım davul gibiydi gaz da çıkaramıyordum ağrısını çekiyordum. Probiyotik ile güzelce tuvalete çıkıp gaz da çıkarabiliyorumBenim kabizlik sorunum yok ama cok asiri gaz ve siskinlik var sanki karnim gerginlikten patlayacak gibi. Ayni sorunu yasayip da cozen varsa nolur yardim edin.
Maşallah ne güzel :) dünde ben duydum kalp atışını çok farklı bi duyguymuşKalbim atıyor tika tak tak
Hu hu biz geldik
Hastaneden geliyorum kızlar kalp atışı başlamış birkaç test verdik
Ve en önemlisi 8 haftalık çıktı
Yani geç döllenme olmuyo
Ohhh ne güzel hep güzel haberler gelir inşallah böyle. Hepimizin bebişi çok sağlıklı olur inşallahKalbim atıyor tika tak tak
Hu hu biz geldik
Hastaneden geliyorum kızlar kalp atışı başlamış birkaç test verdik
Ve en önemlisi 8 haftalık çıktı
Yani geç döllenme olmuyo
Evet bende kabiz oldum. 2 gündür pert oldum. Bu aksam da yemeği abarttim. Karnım doğu gibi şişti. Yok birdaha yemeyecegim kim küserse küssün. Sebze yedim iyiye ama 3 sarma beni bitirdi. Şifalı diye de koca bir bardak ayran. Abartmıyorum 6 aylık hamile gibi gorunuyorum. Gaz ayrı kabızlık ayrı. Bilen caresini bana da söylesinYa banada bi cozum kabizlik mahvetti ne kullaniyorsunuz