- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Ben devlete veya saglık ocagına hiç gitmedim 11.haftamdayım arayan soranda yok :)Devlet hastanesinde yapıldı çarşamba günü ilk kez gittim hemen bi dünya tahlil siraladilar :) sağlık ocağına daha kaydimi yaptırmadım bugün yarın sistemden görüp ararlar zaten. Tahlil sonuçları ekranı var ordan bakıyorum arada ama henüz yok belki pazartesi günü sisteme gelir.
Evet evet verdim bugun bi kısmı bugun bi kısmı pazartesi bi kısmıda perşembe dediKuzum sen ozelde yaptiriyordun degil mi testleri? Ben hastanelerin web sitelerinden baktim sonuclara. Mesela bana en son test su gune kadar cikacak demislerdi. 1 2 gun once erken cikti. Web sitesine gir ara ara bak. Son gune kalmayabilir. Erkenden gitmis olursun.
Neeeeeeee???? Ben rahatlariz diye umuyordum ☺ Benim en buyuk sorunum veled beni halsiz birakiyor. 3 gundur enerji sifir. Gece 1.30 da yatip, oglen 12 den sonra uyaniyorum. Camış gibi yatip, karpuzumu buyutuyorum ☺☺Saglıkla su bikaç haftayıda atlatalım da baska sey istemiyorum:)
Bide dün tansiyonum 7leri gördü izledigim videolarda hep ikinci üc aylık dönemde dahada düşücek diyodu aklında olsun bol bayılmaca hissetmeli günler yaklasıyor :)
Bende özele gidiyorum oranın sistemini görmüyor sanırım sağlık ocakları ama devletin olanı ekranlarına düşüyormuş. Halam dedi bana da 2 -3 güne ararlar die onun öyle olmuş daha önce bende aramasınlar canımı yaktirmak istemiyorum şimdi daha dedim :) orasi da tahliller yapıyormuş aşılar oluyormuş falan falan l..Ben devlete veya saglık ocagına hiç gitmedim 11.haftamdayım arayan soranda yok :)
Ayy evet saglik ocagina hala kaydimi yaptirmadim. Asi icin gerekliymis sanirim. Yok anacim halim enerjim olmuyor. Bu tembellikle ne yapacagim bilmiyorumBende özele gidiyorum oranın sistemini görmüyor sanırım sağlık ocakları ama devletin olanı ekranlarına düşüyormuş. Halam dedi bana da 2 -3 güne ararlar die onun öyle olmuş daha önce bende aramasınlar canımı yaktirmak istemiyorum şimdi daha dedim :) orasi da tahliller yapıyormuş aşılar oluyormuş falan falan l..
Aglarım ya her gece bir gibi yatıp sabah 7de uyanıyorumNeeeeeeee???? Ben rahatlariz diye umuyordum ☺ Benim en buyuk sorunum veled beni halsiz birakiyor. 3 gundur enerji sifir. Gece 1.30 da yatip, oglen 12 den sonra uyaniyorum. Camış gibi yatip, karpuzumu buyutuyorum ☺☺
E devlet miydi e nabızmıydı ikisinden birinde doktorların yaptıgı tüm tahliller gözüküyor aslında neden ekstra bi tahlil istesinler ki zaten kanım azBende özele gidiyorum oranın sistemini görmüyor sanırım sağlık ocakları ama devletin olanı ekranlarına düşüyormuş. Halam dedi bana da 2 -3 güne ararlar die onun öyle olmuş daha önce bende aramasınlar canımı yaktirmak istemiyorum şimdi daha dedim :) orasi da tahliller yapıyormuş aşılar oluyormuş falan falan l..
Enerjim benim de çok çabuk bitiyor vücudum alışamadı henüz :)Ayy evet saglik ocagina hala kaydimi yaptirmadim. Asi icin gerekliymis sanirim. Yok anacim halim enerjim olmuyor. Bu tembellikle ne yapacagim bilmiyorum
Bu gidisle benim de alisacaga benzemiyor. 3. Ayimiz bitecek nerdeyse. Hala tembelim.Enerjim benim de çok çabuk bitiyor vücudum alışamadı henüz :)
Kahkaha attımHamile oldugumu ogrendigimde bir takim duzenlemeler yapacaktim bu surecte. Her gun duzenli yuruyusler, beslenme duzenine dikkat etmeler, sigara ve kafeinden uzak durmalar... hepsi hayalmis ☺ bas donemlerinden yuruyus yapamiyorum. Aksamlari cok soguk oluyor. Esimle cikip 10 15 dakika yuruyorum. Caddede dukkanlarda bir sey gorup canim cekiyor. Aksamin 10ununda tatli yiyip, eve donuyorum. Hayaller cagla sikel hamileligi, gercekler calgici karisi binnaz
Evimin hemen altında büyük bi park var yuruyus parkuru spor aletleri falan..evlenecegim zaman diyordum yürüyüş yaparm bol bol bi kere bile gitmedim.. hamile olunca orda yuruyus yapariim diyordum kardeşim dior noldu abla biraz havalar isinsin diorum:)) üşengeçlik dior oda savunmam hazır herkese iki canlıyım ben iki :) eşim dio sürekli uyku modundasin ayakta göreyim seni ona da diyorum günlük 5 saat ayaktaysam bunu 2yle çarp oda dio seninkini 4 le carpalim bence :)) millete eğlence oldumHamile oldugumu ogrendigimde bir takim duzenlemeler yapacaktim bu surecte. Her gun duzenli yuruyusler, beslenme duzenine dikkat etmeler, sigara ve kafeinden uzak durmalar... hepsi hayalmis ☺ bas donemlerinden yuruyus yapamiyorum. Aksamlari cok soguk oluyor. Esimle cikip 10 15 dakika yuruyorum. Caddede dukkanlarda bir sey gorup canim cekiyor. Aksamin 10ununda tatli yiyip, eve donuyorum. Hayaller cagla sikel hamileligi, gercekler calgici karisi binnaz
Ben de düşünmüyordum canım ama doktor olumsuz bir durum varsa bilip hazırlıklı olmak en iyisi aldırmasanız bile kendinizi hazırlarsınız, hazırlıksız yakalanmasınız olumsuz bir durumda deyince yaptıralım madem dedikkızlar ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. varmı benim gibi düşünmeyen?
Aaa sekerim bizim mazeretimiz var. Hamileyiz ☺ cevreden arayan, soran oluyor. Ay beni bir gorsen sanki vebaliyim tobeee estaaaggg... ay gorusemem, tansiyonum iyi degil, halim yok, enerjim tukendi bitti. Telde miy miy konusuyorum. Bi de boyle bu mevsimlerde yatakta uzanmayi dizi, film, kitap olayina hastayim. Annemle konusuyoruz. Kadin esnemekten bir hal oldu. Sen de nazar var kesin okuyayim diyor. Ne nazari be anne dedim. Beni esimden baska kimsenin gordugu yok. Tembellik tembellik, rehavet o, sana da bulasiyor dedim. Guluyor kadincagiz. Ay napalim simdilik boyle. Bebek iyi olsun, biz iyi olalim. Gerisi onemli degil ☺Kahkaha attım
Bende ilk iki hafta yumurtalar avokadolar ananas kivi cevizler oh saglıklı yasam falan diye bi heves basladım aksamlar en az bi saat yürüyüş yaptık eşimle hatta iki kilo verdim sonra sonra yumurtadan tiksinmece cevize abanmaca aman su kadar cipsten bişey olmazlar aksam yürüyüşe sürekli basım dönüyor tansiyon söyle atesim böylece gitmemeler
Galiba benim de yürüyünce çıkıyor, çünkü evde ölüyorum hep normal 10/6 civarı çıkıyor. Evdeki cihazlar güvenilir değil diyorlar ama eşimden daha düşük çıkıyor evdeBen anlamadim bu tansiyonum niye yükseliyor iniyor ayaga kalkinca geri cikiyor birazcik yûrüdümmü cikiyor allahim insallahhh hersey yolunda gider
Hani 8. Haftadan sonra azalıyor diyorlardı9+3 artık mide bulantımı zofer bile kesmiyor..
Sağlık ocağında 2 gün sonra çıktı canımBen bugun kan ve idrar testlerim icin örnekleri verdim sükür :)
Bi kısmı bugun bi kısmı pazartesi bi kısmı perşembe cıkıcakmıs cuma yurtdısına seyahatimiz var cıkmadan bi hastaneye giderim diye düşünüyorum umarım degerlerimde sorun cıkmaz sizinde bu kadar gec mi cıktı tahlilleriniz ?
Doktor tek kötü yanı kötü sürprizlere hazırlıksız yakalanmak iyi olmuyor dediyaptırmamanın bi eksisi var mı peki? bilmedigimden soruyorum :)
Bizi bizden baska kim anlar?Evimin hemen altında büyük bi park var yuruyus parkuru spor aletleri falan..evlenecegim zaman diyordum yürüyüş yaparm bol bol bi kere bile gitmedim.. hamile olunca orda yuruyus yapariim diyordum kardeşim dior noldu abla biraz havalar isinsin diorum:)) üşengeçlik dior oda savunmam hazır herkese iki canlıyım ben iki :) eşim dio sürekli uyku modundasin ayakta göreyim seni ona da diyorum günlük 5 saat ayaktaysam bunu 2yle çarp oda dio seninkini 4 le carpalim bence :)) millete eğlence oldum
Kesinlikle.. o yüzden bu forumu çok seviyorum kendimi görüyorum çoğu seylerde bu da bana moral oluyorBizi bizden baska kim anlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?