Ben devlete veya saglık ocagına hiç gitmedim 11.haftamdayım arayan soranda yok :)

Evet evet verdim bugun bi kısmı bugun bi kısmı pazartesi bi kısmıda perşembe dedi
Cuma öglen ucak binmeden sabahtan götürür gösteririm diye düşündüm erken cıksada işyeri bilmedigi icin durumumu tekrar bunun icin izin almam gerekir falan

Neeeeeeee???? Ben rahatlariz diye umuyordum ☺ Benim en buyuk sorunum veled beni halsiz birakiyor. 3 gundur enerji sifir. Gece 1.30 da yatip, oglen 12 den sonra uyaniyorum. Camış gibi yatip, karpuzumu buyutuyorum ☺☺

Ben devlete veya saglık ocagına hiç gitmedim 11.haftamdayım arayan soranda yok :)
Bende özele gidiyorum oranın sistemini görmüyor sanırım sağlık ocakları ama devletin olanı ekranlarına düşüyormuş. Halam dedi bana da 2 -3 güne ararlar die onun öyle olmuş daha önce bende aramasınlar canımı yaktirmak istemiyorum şimdi daha dedim :) orasi da tahliller yapıyormuş aşılar oluyormuş falan falan l..

Ayy evet saglik ocagina hala kaydimi yaptirmadim. Asi icin gerekliymis sanirim. Yok anacim halim enerjim olmuyor. Bu tembellikle ne yapacagim bilmiyorum

Neeeeeeee???? Ben rahatlariz diye umuyordum ☺ Benim en buyuk sorunum veled beni halsiz birakiyor. 3 gundur enerji sifir. Gece 1.30 da yatip, oglen 12 den sonra uyaniyorum. Camış gibi yatip, karpuzumu buyutuyorum ☺☺
Aglarım ya her gece bir gibi yatıp sabah 7de uyanıyorum
İşyerinde sanki biri kapama tusuma basmıs gibi veya böyle hortumla enerjimi cekmiş gibi bi anda uyku moduna geciyorum hemen kahvedir temiz havadır kendime gelmeye calısıyorum
Valla bi arastır sende hamilelikte düşük tansiyon özellikle altın cagımızda fiyuuu daha düşüp son üc aylık dönemde yükselişe gececekmiş

E devlet miydi e nabızmıydı ikisinden birinde doktorların yaptıgı tüm tahliller gözüküyor aslında neden ekstra bi tahlil istesinler ki zaten kanım az
Valla ocak basından beri hatta 31aralık ilk gidişim arayan soran yok bibucuk aydır dahada ben acmam :)

Hamile oldugumu ogrendigimde bir takim duzenlemeler yapacaktim bu surecte. Her gun duzenli yuruyusler, beslenme duzenine dikkat etmeler, sigara ve kafeinden uzak durmalar... hepsi hayalmis ☺ bas donemlerinden yuruyus yapamiyorum. Aksamlari cok soguk oluyor. Esimle cikip 10 15 dakika yuruyorum. Caddede dukkanlarda bir sey gorup canim cekiyor. Aksamin 10ununda tatli yiyip, eve donuyorum. Hayaller cagla sikel hamileligi, gercekler calgici karisi binnaz

Ayy evet saglik ocagina hala kaydimi yaptirmadim. Asi icin gerekliymis sanirim. Yok anacim halim enerjim olmuyor. Bu tembellikle ne yapacagim bilmiyorum
Enerjim benim de çok çabuk bitiyor vücudum alışamadı henüz :)

Kahkaha attım
Bende ilk iki hafta yumurtalar avokadolar ananas kivi cevizler oh saglıklı yasam falan diye bi heves basladım aksamlar en az bi saat yürüyüş yaptık eşimle hatta iki kilo verdim sonra sonra yumurtadan tiksinmece cevize abanmaca aman su kadar cipsten bişey olmazlar aksam yürüyüşe sürekli basım dönüyor tansiyon söyle atesim böylece gitmemeler

Evimin hemen altında büyük bi park var yuruyus parkuru spor aletleri falan..evlenecegim zaman diyordum yürüyüş yaparm bol bol bi kere bile gitmedim.. hamile olunca orda yuruyus yapariim diyordum kardeşim dior noldu abla biraz havalar isinsin diorum:)) üşengeçlik dior oda savunmam hazır herkese iki canlıyım ben iki :) eşim dio sürekli uyku modundasin ayakta göreyim seni ona da diyorum günlük 5 saat ayaktaysam bunu 2yle çarp oda dio seninkini 4 le carpalim bence :)) millete eğlence oldum

kızlar ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. varmı benim gibi düşünmeyen?
Ben de düşünmüyordum canım ama doktor olumsuz bir durum varsa bilip hazırlıklı olmak en iyisi aldırmasanız bile kendinizi hazırlarsınız, hazırlıksız yakalanmasınız olumsuz bir durumda deyince yaptıralım madem dedik

Aaa sekerim bizim mazeretimiz var. Hamileyiz ☺ cevreden arayan, soran oluyor. Ay beni bir gorsen sanki vebaliyim tobeee estaaaggg... ay gorusemem, tansiyonum iyi degil, halim yok, enerjim tukendi bitti. Telde miy miy konusuyorum. Bi de boyle bu mevsimlerde yatakta uzanmayi dizi, film, kitap olayina hastayim. Annemle konusuyoruz. Kadin esnemekten bir hal oldu. Sen de nazar var kesin okuyayim diyor. Ne nazari be anne dedim. Beni esimden baska kimsenin gordugu yok. Tembellik tembellik, rehavet o, sana da bulasiyor dedim. Guluyor kadincagiz. Ay napalim simdilik boyle. Bebek iyi olsun, biz iyi olalim. Gerisi onemli degil ☺

Ben anlamadim bu tansiyonum niye yükseliyor iniyor ayaga kalkinca geri cikiyor birazcik yûrüdümmü cikiyor allahim insallahhh hersey yolunda gider
Galiba benim de yürüyünce çıkıyor, çünkü evde ölüyorum hep normal 10/6 civarı çıkıyor. Evdeki cihazlar güvenilir değil diyorlar ama eşimden daha düşük çıkıyor evde

Sağlık ocağında 2 gün sonra çıktı canım

Bizi bizden baska kim anlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…