bunda da kız çıkıyor

Bizim herseyimiz aynı galiba :) herkesin bulanıyor da bizim niye bulanmıyor. Yani bulantıdan nefret ederim o ayrida neden bulanmıyor merak ettim :))
Valla yatin kalkin sukredin arkadaslar cok kotu bir durum ve bebek sagliksiz mi acaba falan diye de dusunme herkesin mide durumuna be hormonlarina bagli hence cok sanslisiniz

Rabbim Acini hafifletsin ve yardimcin olsun arkadasim tez zamanda da saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin

Valla yatin kalkin sukredin arkadaslar cok kotu bir durum ve bebek sagliksiz mi acaba falan diye de dusunme herkesin mide durumuna be hormonlarina bagli hence cok sanslisiniz
Haklısın etrafimda oyle diyor şükret cok kotu bi durum diye. Rabbim zorluk cekene yardim etsin Allahin izniyle hepimiz saglikla alalim kulaklarımıza

Anaaa benim erkek cikiyo

Tamam ara ara ölcerim ,sagol bilmiyorum sayenizde ögreniyorum cevaplariniz icin hepinize tessekkür ederim ,yeni ölcdüm yine 13.7 sarimsakli yogurt yesem iner biraz ,
Sarımsak tansiyonu dengeler derler ama limon direk tansiyon düşürüyor. Çok su içemiyorum zaten o yüzden suya limon sıkıp içicem ben de

Yarin bi ordan deneyim daha simdiden bole olduysa 7.8. Hatta son ayi dusunemiyorum
Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum. Göbek deliğinin çevresi acıyor ve şişiyor dediğin gibi. Böylesi daha rahat

Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum. Göbek deliğinin çevresi acıyor ve şişiyor dediğin gibi. Böylesi daha rahat
Dr.delikten 4 parmak geriye vur dedi ama hic o simit bolgesine kadar gitmedim valla karnima deyemiyorum morarmalar ayri goruntudebisey olmayan yerler hep beze ve dokununca batiyor en etkilisi karnindan dedi cok zora kaldinda bacagindan yada koldan vur dedi bu arada igneleri topluyorum onlarla foto cekicem hatira olsun die

semerta Çok üzüldüm başınız sağolsun Allahım en istediğiniz zamanda çok sağlıklı bir evlat nasip etsin Inşallah.

Kan sulandırıcı igneyi doktorunuz neye göre verdo daha önce kotu bi deneyim mi yoksa yapila tahlillere goremi ayni haftadayiz 9+2 ama doktorum bana hic bir test yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…