- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Ya varya kadını izledikce bir kere daha hayran oluyorumAynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..
Kağan Kocatepe'yi severek takip ediyorum ben de. Anlatimi da hic sıkmıyor izlerken. Kisa ve net bilgiler veriyor. Su doneme kadar icimi cok rahatlatti. Severek de izleyecegim her bir videosunu.Aynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..
Onun uygulaması yok sanırım gebelik.org diye bi site söylüyor instagramdaAynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..
Önerileri bende işe yaradıKağan Kocatepe'yi severek takip ediyorum ben de. Anlatimi da hic sıkmıyor izlerken. Kisa ve net bilgiler veriyor. Su doneme kadar icimi cok rahatlatti. Severek de izleyecegim her bir videosunu.
Canim bir de benim kabizlik sorunum var. 4 gun afedersin cikamadim tuvalete. Bir de yazin safra kesesi ameliyati oldum. Hazim sorunu var hem gebelik hormonlarindan, hem de safram olmadigi icin. Sen mi onermistin bir sey? Yanlis mi hatirliyorum. Bir de karbonhidratla bu ara pek hasir nesir oldum. Cok su icmeme ragmen tuvalet sorunum var. Ne cozum onerirsin?
Evet onun uygulaması yok ama her konuda videoları ve yazıları var. gebelik.org onun sitesi gayet güzelOnun uygulaması yok sanırım gebelik.org diye bi site söylüyor instagramda
Canım özelden göndereyim kullandığım ilaçları. Burda reklama girmesinKağan Kocatepe'yi severek takip ediyorum ben de. Anlatimi da hic sıkmıyor izlerken. Kisa ve net bilgiler veriyor. Su doneme kadar icimi cok rahatlatti. Severek de izleyecegim her bir videosunu.
Canim bir de benim kabizlik sorunum var. 4 gun afedersin cikamadim tuvalete. Bir de yazin safra kesesi ameliyati oldum. Hazim sorunu var hem gebelik hormonlarindan, hem de safram olmadigi icin. Sen mi onermistin bir sey? Yanlis mi hatirliyorum. Bir de karbonhidratla bu ara pek hasir nesir oldum. Cok su icmeme ragmen tuvalet sorunum var. Ne cozum onerirsin?
Tamam canim bekliyorum. Cok tesekkur ederim.Canım özelden göndereyim kullandığım ilaçları. Burda reklama girmesin
Ay hadi insallah bende de ise yarar. Karnimin davul gibi olmasinin en buyuk sebebi bu.Önerileri bende işe yaradı
Cok telefona uygun değil sitesiEvet onun uygulaması yok ama her konuda videoları ve yazıları var. gebelik.org onun sitesi gayet güzel
Ben biraz inanmayada baglıyorum gecenin 11-12si gibi nöbetci eczane bulup aldık o ilaçları :) aynı etkiyi yaratmadı tabiki ama gaz sorunumu cözdü şükür inşallah sende rahatlarsın :)Ay hadi insallah bende de ise yarar. Karnimin davul gibi olmasinin en buyuk sebebi bu.
Özel mesaja kapalısınAy hadi insallah bende de ise yarar. Karnimin davul gibi olmasinin en buyuk sebebi bu.
Cok tesekkur ederimİçeriğinde zencefil de var, tam anlamıyla geçirmedi tabiki ama beni biraz rahatlattığını söyleyebilirim
Cok sükür :)nasilsiniz kizlar? kalp atislarinizi duydunuzmu?
Hayırlı olsun inşallah.Selam kızlar :) Biz de yarın nasipse 9+0 olacağız 10. Haftaya gireceğiz nasipse. İlk Doğumum sezaryen bu sefer SSvd yapmak istiyorum kısmet olursa. Ayrıca kilolu bir gebeyim Hamile arkadaslarıma başarılar dilerim :)))
7+2 yiz, sen kac haftaliksin?Cok sükür :)
Sen kac haftalıksın
10+3 bizde :)7+2 yiz, sen kac haftaliksin?
SelamSelam kızlar :) Biz de yarın nasipse 9+0 olacağız 10. Haftaya gireceğiz nasipse. İlk Doğumum sezaryen bu sefer SSvd yapmak istiyorum kısmet olursa. Ayrıca kilolu bir gebeyim Hamile arkadaslarıma başarılar dilerim :)))
Bana da eczacı, sebamedin cakmalarini biz bile ayırt edemiyoruz o nedenle tavsiye etmiyorum demişti.Bir de kızlar daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bebeklerinize sebamedin ürünlerini almayın. Hastaneye egzama ile gelen bebeklern çoğunun sebamed kullandığı için olduğunu gördük. Değiştirince sorunları ortadan kalktı. Mustela iyidir o konuda. İnstagramınız varsa mühendisinoglu nu takip edin derim bebek ürünleri inceliyor. Kimyasal olan olmayan hepsini söylüyor
Aynen canım. Rahim çok kalınlaşmaya başlıyormuş ondan da karnımız biraz şişiyormuş bi yerde okudum bugünCanim baksana @pufboregi ne demis. Zeytinyagi diyor. Zaten hem maliyeti dusuk olur, hem de dogal nemlendirici. Bana mantikli geldi. Bebek yagi vazelin surme demis. Ben iyice bir arastiracagim. Benim karnim simdiden sisti. Gazdan vs. Kabizlik da oluyo surekli. Ama karnim muhtemelen buyuk olacak. Simdiden bir seyler kullanmaya baslamam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?