Sakın kullanma kuzum bebek yağı ve vazelin. İkisininde içeriğine bak bi neler var. Çoğu petrol türevleri . Full kimyasal. Bebeklerde egzamaya bile sebep oluyor. En temizi zeytinyağı. Ben kızıma da hep zyağı kullandım. Asla zararı yokEvet hindistan cevizi yaginin bahsedildigi kadar masum olmadigini ben de dinledim..
Hele de yemeklere koyanlarin cok yanlis bir sey yaptigindan bahsetmisti. Bunlar hep satis stratejileri. Bir urunu cikarip yaglandirip, ballandirip insana aldirtiyorlar. Hic o tongaya dusmedim. En masum seyin bebek yagi oldugu dusuncesindeyim. Bebek yagi bebeklere uygulandigina gore bize de bir zarari olmaz diye umuyorum. Bebek yagi+saf vazelin karisimi yapip, uygulayanlari da gordum. Ben de onu deneyecegim.
Tamam bakayım teşekkürler. Alternatif ne alınabilir acaba? Betanpol tarzı bir krem mi alsamkiBir yerde okumustum bir arastirin isterseniz..hatta onu surup guneslenenler vardi.. ben de sasirdim ama nette vardir
Lierac ben 5. Ayda başlamıştımLierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Birde acaba ne zaman kullanmaya baslamak gerekir tam olarak onu bilmek lazım gec bile kalmıs olabiliriz aslında :/
Aktarlardanda baharat yaglarından karısımlar yaptıranlar varmıs ama ben öyle seylerden haz etmiyorum kullanmam sanırım
Bunları bi araştırayımBen 2 gün önce doktoruma danışmıştım hindistan cevizi, kakao, kayısı çekirdeği yağı vb. Kullanılabilir dedi
Olmadı bende farmasinin bebe yağını alayım bari farmasi ürünlerini seviyorum ben onlarda da sls, paraben vs yok. Bi de aleo jel var bende bitene kadar onu mu sürsem ki boş boş duruyor evdeEvet hindistan cevizi yaginin bahsedildigi kadar masum olmadigini ben de dinledim..
Hele de yemeklere koyanlarin cok yanlis bir sey yaptigindan bahsetmisti. Bunlar hep satis stratejileri. Bir urunu cikarip yaglandirip, ballandirip insana aldirtiyorlar. Hic o tongaya dusmedim. En masum seyin bebek yagi oldugu dusuncesindeyim. Bebek yagi bebeklere uygulandigina gore bize de bir zarari olmaz diye umuyorum. Bebek yagi+saf vazelin karisimi yapip, uygulayanlari da gordum. Ben de onu deneyecegim.
Ya aslında kırısık kremlerini 25 yastan itiraben kullanın diyorlar halbuki belki kırısmaya 30-35te baslıyoruzLierac ben 5. Ayda başlamıştım
Canım Banu Çiftçi nin uygulamasında videolar var ya. Orda dermatoloji uzmanı ile konuşması var. İlk 3 ay haftada 1-2 diyor. Sonra hergün. Öyle hatırlıyorum. Bir izle istersenLierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Birde acaba ne zaman kullanmaya baslamak gerekir tam olarak onu bilmek lazım gec bile kalmıs olabiliriz aslında :/
Aktarlardanda baharat yaglarından karısımlar yaptıranlar varmıs ama ben öyle seylerden haz etmiyorum kullanmam sanırım
Gercekten mi? Bir arastirayim bakayim. Bir de zeytinyagini direkt siseden alip mi suruyoruz? Birisi yakip oyle surdugunden bahsetmisti burada.Sakın kullanma kuzum bebek yağı ve vazelin. İkisininde içeriğine bak bi neler var. Çoğu petrol türevleri . Full kimyasal. Bebeklerde egzamaya bile sebep oluyor. En temizi zeytinyağı. Ben kızıma da hep zyağı kullandım. Asla zararı yok
Canım ben ilk gebeliğimde doğuma girdiğim gün bile araba kullandım. Son aylara kadar 300 km yaptığım günler oluyordu.Ay benim bugün sorularım bitmeyecek Kızlar ben çalışıyorum ve işimden ötürü gün de 15 müşterim ile görüşmek için onları ziyaret ediyorum araba kullanıyorum kasideler felan bazen kaşıklarım suzlıyor sizce çalışmam zararlı mı bir de yemeği sürekli dışarda yiyorum et tavuk yemiyorum güvenmediğim için bir tek sebze yemekleri ve yoğurt alıyorum sonra aklıma takılıyor ya yıkamadılarsa ah ben ne yapıcam ya iş çok sıkıntı benim hep hareket halindeyiz arabaya bin in sürekli araba
Canim baksanaOlmadı bende farmasinin bebe yağını alayım bari farmasi ürünlerini seviyorum ben onlarda da sls, paraben vs yok. Bi de aleo jel var bende bitene kadar onu mu sürsem ki boş boş duruyor evde
Lierac kullandım. Sadece bacak içlerimde biraz çatlak oldu. Karnımda hiç olmadı. Bacak içlerine de fazla sürmemiştim. Hep göbeğe ve basene yoğunlaşmıştım. Ama büyük oranda genetik. Zira ben doğuma 96 ile girdim. Boy 1.63 civarı harita gibi olmam gerekirdiLierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Asit oranını azaltmak için ısıtıyorlar ama gerek yok. Ben fısfıslı şişelere koymuştum rahat oluyor. Kuzumun altı da hiç pişik olmadı sayesndeGercekten mi? Bir arastirayim bakayim. Bir de zeytinyagini direkt siseden alip mi suruyoruz? Birisi yakip oyle surdugunden bahsetmisti burada.
mantıklıymış. bende organik zeytinyağı var. onu kullanmayı düşünüyordum zaten. şişe olayı mantıklıAsit oranını azaltmak için ısıtıyorlar ama gerek yok. Ben fısfıslı şişelere koymuştum rahat oluyor. Kuzumun altı da hiç pişik olmadı sayesnde
İyi hatırlattın :)Canım Banu Çiftçi nin uygulamasında videolar var ya. Orda dermatoloji uzmanı ile konuşması var. İlk 3 ay haftada 1-2 diyor. Sonra hergün. Öyle hatırlıyorum. Bir izle istersen
Aynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..İyi hatırlattın :)
Marka ismi verdirmedi reklama giriyor diye sanırım ama tatlı badem yagı ile kakao yagını karıstırıp kullanabilirsiniz 3.aydan sonra dedi :)
Buarada sac boyamayada diplerine değdirmedigin sürece sorun yok dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?