bizde de eşim yapıyor. evlendiğimizde paketli yoğurt yiyemiyorum demişti. bende yaparsan yerim yapmayı bilmiyorum dedim örendi ve ogün bu gündür yapıyorbana annem yoğurt veriyor haftada iki kez. o taze alıp mayalıyor. benim de rahatıma gidiyor tabi çocuklu olunca kendim yaparım
Çok şükür Elhamdülillah canım amin inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda tattırsın bu duyguyu inşallahO da bi nimet canım istediği halde olmayan ya da çeşitli sıkıntıları olan insanlar için süreci hizlandirmak adina çok onemli bir alet //test
Allah aratmasın
iyi benimle beraber sende öğren dememisbizde de eşim yapıyor. evlendiğimizde paketli yoğurt yiyemiyorum demişti. bende yaparsan yerim yapmayı bilmiyorum dedim örendi ve ogün bu gündür yapıyor
Ya benim bu sut urunleri konusunda kafam cok karisik. Cig sut tuketmesin hamileler diyen doktor da var, pastorize tuketmesin ev yogurdu yesin diyen de var. Ben de iki arada bir derede kaldim. Senelerdir yogurdumu kendim yapardim. Ta ki hamile kalana kadar. Ne yapacagimi sasirdim. Bu doktorlar niye ortak noktada bulusmuyorlar deli oluyorum ya. Vallahi yogurt yiyemez oldum. Bol peynir yiyorum. Ve sut iciyorum ( light sut). Hepimiz Allaha emanetiz artik.. bir sonraki randevumda doktoruma sorayim bakalim o ne diyecek. Kizlar sizde unutmazsaniz doktorlariniza bir citlatsaniza bu cig sut muhabbetini. Bir fikir ediniriz topluca. Hazir yogurt hic sevmiyorum. Yogurt demek icin bin sahit ister.Yoğurdu ben de evde yapıyorum, sütu sutcuden aliyorum. 5 litre alıp 3 litresini yoğurt kalanını süt olarak tüketiyoruz. Maya da komsudan aldım, köyden getirmiş.
Gün içinde çok sık acikiyorum. Herkes kilo aldin diyor. Hiç hamile olduğumu caktirmiyorum. Sadece aile ve bir kac arkadaş biliyor. Isyerindekilere söylemeyeceğim göbek çıkınca anlasınlar. Ama 2 kilo aldım 2 ayda. Bu biraz fazla. Dikkat etmek lazım. Ekmek yemeyeceğim
Ama akşam pogaca yapacağım yarın muhtemelen.
aynen aynen mutfak konusunda ilgili.. şey diyorum şuan lale devrini yaşatıyorsun umarım bunun çöküşü olmaziyi benimle beraber sende öğren dememiszor bisey değil aslında. paketli yoğurtları zaten yememek, yemekten daha faydalı
ben de istanbuldahım. en yakın arkadaşımın babasının mesleği. çiftlikleri var ve güvenilir. ben kendimi bildim bileli ordan alırız. tabi ki güvenilir satıcı bulmak cok zorİstanbulda gercek süt bulda yap yogurt ne sanslısınız
ben çiğ süt olayını hiç duymadım.. gaz yapıyor diye içemiyorum ama bol bol ev yapımı yoğurt yiyorumYa benim bu sut urunleri konusunda kafam cok karisik. Cig sut tuketmesin hamileler diyen doktor da var, pastorize tuketmesin ev yogurdu yesin diyen de var. Ben de iki arada bir derede kaldim. Senelerdir yogurdumu kendim yapardim. Ta ki hamile kalana kadar. Ne yapacagimi sasirdim. Bu doktorlar niye ortak noktada bulusmuyorlar deli oluyorum ya. Vallahi yogurt yiyemez oldum. Bol peynir yiyorum. Ve sut iciyorum ( light sut). Hepimiz Allaha emanetiz artik.. bir sonraki randevumda doktoruma sorayim bakalim o ne diyecek. Kizlar sizde unutmazsaniz doktorlariniza bir citlatsaniza bu cig sut muhabbetini. Bir fikir ediniriz topluca. Hazir yogurt hic sevmiyorum. Yogurt demek icin bin sahit ister.
severek yapıyorsa olmaz merak etme :) benim eşim yumurtayı zor kırar yani bide çayını yapar. olsun buna da şüküraynen aynen mutfak konusunda ilgili.. şey diyorum şuan lale devrini yaşatıyorsun umarım bunun çöküşü olmaz
Canim ben 3 ay oncesine kadar bir Istanbullu olarak koylerden sut getirenler vardi. Onlara siparis geciyordum. Simdi kucuk bir ilcedeyiz ve sansliyim ki cok sutcu var. Mis gibi. Ev yogurdu gibisi yok. 2 aydir yogurt yiyemiyorum. Ne yapacagimi da bilmiyprum. Kalsiyum lazim 2.aydan sonra bize. Onu da peynir ve sutten aliyorum iste..İstanbulda gercek süt bulda yap yogurt ne sanslısınız
Manda inek karışık yogurtlara taktım bende bi onların tadı var geliyorYa benim bu sut urunleri konusunda kafam cok karisik. Cig sut tuketmesin hamileler diyen doktor da var, pastorize tuketmesin ev yogurdu yesin diyen de var. Ben de iki arada bir derede kaldim. Senelerdir yogurdumu kendim yapardim. Ta ki hamile kalana kadar. Ne yapacagimi sasirdim. Bu doktorlar niye ortak noktada bulusmuyorlar deli oluyorum ya. Vallahi yogurt yiyemez oldum. Bol peynir yiyorum. Ve sut iciyorum ( light sut). Hepimiz Allaha emanetiz artik.. bir sonraki randevumda doktoruma sorayim bakalim o ne diyecek. Kizlar sizde unutmazsaniz doktorlariniza bir citlatsaniza bu cig sut muhabbetini. Bir fikir ediniriz topluca. Hazir yogurt hic sevmiyorum. Yogurt demek icin bin sahit ister.
Ay evet kac kere aldık hic kaymak olmadıben de istanbuldahım. en yakın arkadaşımın babasının mesleği. çiftlikleri var ve güvenilir. ben kendimi bildim bileli ordan alırız. tabi ki güvenilir satıcı bulmak cok zorkimisi sütün yağını alır, kimisi su koyar hep hile.
Ya benim evin oralarda yok yada calıstıgım icin bilmiyorum getiren edenCanim ben 3 ay oncesine kadar bir Istanbullu olarak koylerden sut getirenler vardi. Onlara siparis geciyordum. Simdi kucuk bir ilcedeyiz ve sansliyim ki cok sutcu var. Mis gibi. Ev yogurdu gibisi yok. 2 aydir yogurt yiyemiyorum. Ne yapacagimi da bilmiyprum. Kalsiyum lazim 2.aydan sonra bize. Onu da peynir ve sutten aliyorum iste..
Folbiol gunde bir kere kullanilir cnmKızlar folic trio kullanıyorum ama folic asit yok denilecek kadar az içeriğinde. Folbiol aldım bende , ne aralık ile kullanıyorsunuz sabah akşam mı yoksa günde 3 kez mi ?
Folic Trio 'da ;Kac mg vardi ? Valla decavit verdi saglik ocagi ilk testte bende senin gibi panikledim(ki bi arkadasim hamilelik boyunca decavit kullanmis) hemen kostum doktora..doktor regenesis yazdi bu sefer millet hayir o vitamin sen folik kullancaksin dedi folikye folik :))) neyse yine kostum doktora baska doktor hemde icinde 400μg. (Migrogram) yeterli dedi..daha kurcalamiyorum
evet anadolu yakası. sen nerdesin? civarda getirdiklerini biliyorum ama biz biraz kocaeli tarafında kalıyoruzAy evet kac kere aldık hic kaymak olmadı
Anadolu yakasındamısın böyle gezici getiriylarmı
Hı yok biz baya merkezdeyiz yazayım özelden :)evet anadolu yakası. sen nerdesin? civarda getirdiklerini biliyorum ama biz biraz kocaeli tarafında kalıyoruz
folic trio kullanıyorum bende.. günde 3 kere alman gerek.. benim dr kaliteli bi folik asit dedi ama dikkate etmen gereken hergün 3 tane almak çok önemliKızlar folic trio kullanıyorum ama folic asit yok denilecek kadar az içeriğinde. Folbiol aldım bende , ne aralık ile kullanıyorsunuz sabah akşam mı yoksa günde 3 kez mi ?
ay hadi inşallah , yani biri duyuyorum diyip diğerilerini duymaması bizi çok korkuttu aksi bir durum vrsa zaten 2 haftaya kadar kendini belli eder diye düşünüyorum . Allah sabır versin bizlere çok zor gerçekten, minnacıkken bile insan bağlanıyor.Bence o kadar da korkunç değil bak hiç biride kötü bişey dememiş küçük demiş sadece burda bı çok arkadaş yazdı mesele önce küçük geriden geliyor sonra iki haftaya bı bakıyorsun haftasını yakalıyor.yani bence korkma gerçekten ama teselli gibi düşünme bebek küçük ancak görüceklerdir. İki hafta sonraya çağıran doktoruna göre hangi güne denk geliyorsa o zaman git bence burda hepimiz sabrimizla sinaniyoruz daha neler yaşiycaz belkide ama sabir ve dua başka yapacak bişey yok. İnşallah miniginin minnak kalbini gümbür gümbür duyarsin
folic trio kullanıyorum bende.. günde 3 kere alman gerek.. benim dr kaliteli bi folik asit dedi ama dikkate etmen gereken hergün 3 tane almak çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?