Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun takviye yapar diye düşünüyorum ben daha yaptırmadım testleriiyi günler kızlar ben dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım d vitamini değerimin çok düşük olduğu söylendi. alt sınır 11 ken benim değerim 4 lerde çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı ve bu durum bebeğe zarar verir mi
Neee guzell bugun cok neseli ve enerjiksinnn masallahHoşgeldin canım valla acayip neşem yerine geldi üstüne sen geldin
Bayadır keyfimi arıyordum bugün uğradı
Slm kızlar bende bugün kontrole gittim, 7+4 olmuşuz. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi, bebe aspirini 7 ay kullanacakmışım, progestan bir hafta kullanıp leke olmazsa bir hafta sonra kes dedi. Folik asit devam et dedi, herşey yolundaymış şükür.
Canım benim olayda korkunç biraz. Geçen hafta doktor 5+4 kalbi atıyor bak yanıp sönüyor ama dinletmeyim çok minik 2 hafta snra gel dedi. O doktoru beğenmeyince aynı hastanede farklı doktora 1 hafta snra gittim 6+4 ama kalbini duyamıyorum dedi. Korktum eyvah ölmüş diyerek ,pazartesi devlete gittim bu kez onlarda 6+1 görünüyor amakalbini duyamadım çünkü çok küçük dedi. Geçen hafta kalp atışını gördüm demişti doktor dedim. Yanılma ihtimali var 9/10.haftaya kadar bekle o zaman duyanlar bile var dedi. Bende bu hafta sonu değil önümüzdeki hafta cumartesi gidicez hayırlısı ile ...Canım bende ovulasyon dan 10 gün sonra öğrendim çok düşük bı değerdi a ikiye katlayınca doktor ikna oldu. Korkma bence bak ben çok korktum hala.niye görünmüyor diye daha dün görebildim ve rahatladım. Düşün geçen hafta sali yolk sac varvbebek bilebgorunmemisti dundkalbini duydum sata göre 1 hafta geriden geliyormuş tam.benim.hesabima uydu yani. Birazda doktora gire hastaneyehgore değişiyor bunabnet inandim.ben baskabhastanede gordum. Sen ne zaman gidecekstekrar muayene ye bu günlerde görebilirsin belkide.
Valla ben bile özlemişim şu halimiNeee guzell bugun cok neseli ve enerjiksinnn masallah
Ben de onu merak ediyordum benim bir kac gundur lekem gelmiyor coook sukur acaba kullansam mı yoksa biraksam mı diye dusunuyorum...
Ben solgar folat kullanıyorum günde 1 adetKızlar folic trio kullanıyorum ama folic asit yok denilecek kadar az içeriğinde. Folbiol aldım bende , ne aralık ile kullanıyorsunuz sabah akşam mı yoksa günde 3 kez mi ?
Ben de acık süt bulamadigimda dogal urunler satan bir yerden cig sut aliyorum..toz maya degilde marketler yine mayalar mevcut..gunluk sutcu buldum Ankara'da hemde nasil mutluyum :) gas gibi yogurt oluyorKizlar gunluk pastorize sutten yogurt mayalayan var mi icinizde? Birde bu marketlerde probiyotik toz yogurt mayalari var. Kullanan, memnun kalan veya saglikli olup olmadigina dair bilgisi olan var mi?
Doktorum bulantilarim icin zofer verdi. Bugun ilk kez ictim ve kendimi daha iyi hissettim ama bir zarari olmuyordur degil mi sonucta olsa doktor vermez ama ana yuregi iste...
Bana regenesis verdi..hangi doktora sorduysam da yeterli icindeki devam et dedi ekstra folik asit vermedi..bence doktorunuzu dinleyin beni de kullanman lazim ekstra diye korkuttular :) 3 doktorda icindeki yeterli dedi..ki folik asitin fazlasi otizm sebebi olabiliyor diye okudum bir yerde ama herkes cok biliyor doktorlardan iyi biliyor..ama kullanman lazimmmmm diye bir geciyorlar..icine sinmezse baska doktora danis.Kızlar folic trio kullanıyorum ama folic asit yok denilecek kadar az içeriğinde. Folbiol aldım bende , ne aralık ile kullanıyorsunuz sabah akşam mı yoksa günde 3 kez mi ?
hamilelerde kullanımı yazmıyor canım ya 5 mg ya ondan merak ettim , 400mg kullananlar var benmki düşük çünküBen solgar folat kullanıyorum günde 1 adet
Prospektüs te yazıyordur seninki
Folic trio gunde 3 adet icerseniz gunluk 400 mikrogrami karsiliyor. Az degil icerigi. Folbiol gunluk ihtiyaci 1 tanesi karsiliyor. Hatta 5mg yani 500 mikrogram. Folik trio d vitamini ve kalsiyum da iceriyor. Folbiol da sadece folic asit var. Gunluk ihtiyacin 100 mikrogram fazlasi. Bir de yiyeceklerden aliyorsunuz daha da fazla yapar. Folbiol gebelik oncesi, gebelik sonrasi baska veriyor genelde forumda okuduguma gore. Bence folic trio bitirin. Elinizde kalmasin bos yere. Sonra doktorunuza danisarak baska bir folik asite baslarsiniz.Kızlar folic trio kullanıyorum ama folic asit yok denilecek kadar az içeriğinde. Folbiol aldım bende , ne aralık ile kullanıyorsunuz sabah akşam mı yoksa günde 3 kez mi ?
Doktorumda folic trio güzel devam edelim demişti. içinde kalsiyum demir de var ama dediğin gibi folic asit konularına denk geldim bu kez şüpheye düştüm benmkisi baya düşüktüBana regenesis verdi..hangi doktora sorduysam da yeterli icindeki devam et dedi ekstra folik asit vermedi..bence doktorunuzu dinleyin beni de kullanman lazim ekstra diye korkuttular :) 3 doktorda icindeki yeterli dedi..ki folik asitin fazlasi otizm sebebi olabiliyor diye okudum bir yerde ama herkes cok biliyor doktorlardan iyi biliyor..ama kullanman lazimmmmm diye bir geciyorlar..icine sinmezse baska doktora danis.
Benim ovulasyon 2 gün önce ilişki. Dişi ve erkek spermlerin yaşama teorisine göre kız gibiAynen tek ilişki ve hesabıma göre tam ovulasyon günüm.
Çok sağol canım beni aydınlattığın için .Folic trio gunde 3 adet icerseniz gunluk 400 mikrogrami karsiliyor. Az degil icerigi. Folbiol gunluk ihtiyaci 1 tanesi karsiliyor. Hatta 5mg yani 500 mikrogram. Folik trio d vitamini ve kalsiyum da iceriyor. Folbiol da sadece folic asit var. Gunluk ihtiyacin 100 mikrogram fazlasi. Bir de yiyeceklerden aliyorsunuz daha da fazla yapar. Folbiol gebelik oncesi, gebelik sonrasi baska veriyor genelde forumda okuduguma gore. Bence folic trio bitirin. Elinizde kalmasin bos yere. Sonra doktorunuza danisarak baska bir folik asite baslarsiniz.
Aa günlük alım miktarı en az 400mg olmalı değilmiydi ama zaten niye öyle azhamilelerde kullanımı yazmıyor canım ya 5 mg ya ondan merak ettim , 400mg kullananlar var benmki düşük çünkü
Cevapla seneçeğine basınca üstte gülen surat emoji var ona tıkla aşağıya geliyor seç birini