Bana folidays verdi dr.hem folik hem vitaminler içemiyormuş

Neee guzell bugun cok neseli ve enerjiksinnn masallah

Ben de onu merak ediyordum benim bir kac gundur lekem gelmiyor coook sukur acaba kullansam mı yoksa biraksam mı diye dusunuyorum...

Valla canım bana kullan leke gelmezse kes dedi, ama benim belli olmuyor bakıyon arada açık kahve yada pembe geliyor Doktor düşük tehliken falan var demedi, benim basit kistim var oda yapıyor büyük ihtimalle

Yok canım doktor muhtemelen devit 3 verir damla ya da ampül. Benim de devit 3 kullanınca anca 25 oluyor, kullanmazsam 4-5 e düşüyor kışın.

Aranızda öğretmen var mi?Ben nöbette aşırı yoruluyorum.Bir de bu hafta çift nöbet
9-6 calısıyorum sabah 7.30servise biniş aksam 7.30-8 arası servisten iniş
totalde 12 saat dısardayım bide muhasebe üzerine bir firmada calısıyorum dedigin gibi yorucu ama Allah sabrını veriyor

Doktorumda folic trio güzel devam edelim demişti. içinde kalsiyum demir de var ama dediğin gibi folic asit konularına denk geldim bu kez şüpheye düştüm benmkisi baya düşüktü
Kac mg vardi ? Valla decavit verdi saglik ocagi ilk testte bende senin gibi panikledim(ki bi arkadasim hamilelik boyunca decavit kullanmis) hemen kostum doktora..doktor regenesis yazdi bu sefer millet hayir o vitamin sen folik kullancaksin dedi folikye folik :))) neyse yine kostum doktora baska doktor hemde icinde 400μg. (Migrogram) yeterli dedi..daha kurcalamiyorum

Bence o kadar da korkunç değil bak hiç biride kötü bişey dememiş küçük demiş sadece burda bı çok arkadaş yazdı mesele önce küçük geriden geliyor sonra iki haftaya bı bakıyorsun haftasını yakalıyor.yani bence korkma gerçekten ama teselli gibi düşünme bebek küçük ancak görüceklerdir. İki hafta sonraya çağıran doktoruna göre hangi güne denk geliyorsa o zaman git bence burda hepimiz sabrimizla sinaniyoruz daha neler yaşiycaz belkide ama sabir ve dua başka yapacak bişey yok. İnşallah miniginin minnak kalbini gümbür gümbür duyarsin

Canım bende regenesis kullanıyorum vitamin bakımından çok zengin ama doktorum bulantıları sebebi olabileceğini söyledi içinde demir olduğu için. Folica önerdi ama ben yine de regenesise devam edeceğim çünkü OMEGA filan hiç alamiyorum başka türlü.

Bende bulanti vs yok fazla.. cok sukur..bazen balik tadi aliyorum gibi geliyor..3 doktorda devam et dedi arastirdim bende sevdim her sey var icinde..omega ben de fazla alamiyordum iyi oluyor.

Bende bulanti vs yok fazla.. cok sukur..bazen balik tadi aliyorum gibi geliyor..3 doktorda devam et dedi arastirdim bende sevdim her sey var icinde..omega ben de fazla alamiyordum iyi oluyor.
Aynen balık kokusu geliyor içtikten yarım saat sonra ama içim rahat baya zengin vitamin acisindan

Yoğurdu ben de evde yapıyorum, sütu sutcuden aliyorum. 5 litre alıp 3 litresini yoğurt kalanını süt olarak tüketiyoruz. Maya da komsudan aldım, köyden getirmiş.
Gün içinde çok sık acikiyorum. Herkes kilo aldin diyor. Hiç hamile olduğumu caktirmiyorum. Sadece aile ve bir kac arkadaş biliyor. Isyerindekilere söylemeyeceğim göbek çıkınca anlasınlar. Ama 2 kilo aldım 2 ayda. Bu biraz fazla. Dikkat etmek lazım. Ekmek yemeyeceğim
Ama akşam pogaca yapacağım yarın muhtemelen.

Önümüz bahar sonra yaz gelecek
Herşeyden bol bol taze taze yer, bir güzel vitamin depolarız

Hadi ben kaçtım öptüm hepinizi
görüşürüz kızlar

Bende kek yapayım dedim sonra da ay inşallah kilo almayız diye dua ediyorum

bana annem yoğurt veriyor haftada iki kez. o taze alıp mayalıyor. benim de rahatıma gidiyor tabi çocuklu olunca kendim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…