• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banada vajinal baktığığ için dinletmiş öyle dedi yoksa dinletmezdim dedi. ve bu rahim tersliği kulağın kepçe olması gibi bişeymiş hiç bir sağlık sorunu oluşturmuyor çok şükür..
Normal doğuma bir etkisi var mıdir acaba :anneadayı:

bu raahim çok komik bişey kinin ki ters, kinin ki aşağıda, kinin ki geride, kalp şeklinde olanıda ilk senden duydum..
sağlıkla kavuşalım da bebişlerimize gerisi önemli değil..
Benim rahim normal ama benim de yumurtalıklar da paşalar gibi çikolata kistleri var :olamaz: herkes de ayrı bir anomali:işsiz::KK48:

Ben de öyle hergün farklı şekillerde su içmeye çalışıyorum :KK43: ben maksimum 6-7 bardak içebiliyorum sanırım, eskiden çok içerdim. Maden suyu içmeye çalışıyorum 1 tane. Midem resmen sıvıyı kabul etmiyor ne çay, ne süt, ne soda hepsini zoraki içiyorum. Midemizde bu haftalarda sindirim çok yavaşlıyormuş sanırım mide sindirim yapamadığı için çok şişiyor, sıvı daha da şişiriyor o zaman kusma refleksi yapıyor galiba. Resmen gün sayıyorum 12.haftada geçer inşallah. Bi de benim böbrekler de sorunlu çok korkuyorum taş vs olacak diye
Ay bendede vardı bi ara kum Allah yasatmasın hicbirimize :(
Gecen hafta gazdan ucacaktım cıkaramıyordum şiş şiş ölecektim resmende cok sükür bu hafta o ilacla rahatladım
Yemekle birlikte sıvı icme yemekten yarım saat sonra yemekten bi saat sonra ic
Yemekle alınan sıvı resmen fazla geliyor

Kızlar aklıma bişey takıldı , 20 aralık ovulosyon günümdü 6 ocakta da gebeliğimi öğrendim. 15günde öğrenmem mümkün mü ? Çünkü gebeliğim sat ile uyumlu gitmiyor , bende 20 aralıktaki ovulosyonda hamile kaldığımı düşünmeye başladım. Umarım öyle ise kalbini duymamaları normal , kalp atışını gören doktorun yanılmış olması için dua ediyorum :dua:
Canım bende ovulasyon dan 10 gün sonra öğrendim çok düşük bı değerdi a ikiye katlayınca doktor ikna oldu. Korkma bence bak ben çok korktum hala.niye görünmüyor diye daha dün görebildim ve rahatladım. Düşün geçen hafta sali yolk sac varvbebek bilebgorunmemisti dundkalbini duydum sata göre 1 hafta geriden geliyormuş tam.benim.hesabima uydu yani. Birazda doktora gire hastaneyehgore değişiyor bunabnet inandim.ben baskabhastanede gordum. Sen ne zaman gidecekstekrar muayene ye bu günlerde görebilirsin belkide.

Slm kızlar bende bugün kontrole gittim, 7+4 olmuşuz. Doktor maşallah çok sağlıklı dedi, bebe aspirini 7 ay kullanacakmışım, progestan bir hafta kullanıp leke olmazsa bir hafta sonra kes dedi. Folik asit devam et dedi, herşey yolundaymış şükür.
Gözün aydın canım çok dukur

İnşallah kalp atışını da duyarsınız canım sen hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun
İnşallah canım ❤️
Şimdilik bi doktorum yok canım
Şehir hastanesine gidiyorum akşam gittiğimden mesai dışındakiler bakıyor
Ama en son ki venhar Ceyhan dı doktor gayet iyiydi ultrasonu bile bana dönderdi içimi rahatlatmak için.
İlkinde hep özele gitmiştim Hüma da Suat beye
Sen hangisine gittin canım

Kızlar bende bugün devlet hast gittim çok bekledim ama değdi bebisim 6 haftalıkmış 5+4 özelde ki dr m bebek olmadığını söylemişti. Burda da sordum bebek yok mu die ki olmadığını soyledigı yerde yine vardı bise bu dr da işte burda dedi tam benim gördüğüm yeri ve de kalbi bile gayet guzel atıyor bana göre hiç bir risk yok sadece rahmin ters dedi bana. Ve de bir dünya kan alındı vs tahliller verdim. Bakalım cuma gunü asıl gittiğim doktora kontrolüm var neler soyleyecek merak ediyorum ona göre dr tercihimi yapacağım. Devlet hastanesi 12. Haftaya çağırdı bi dahi kontrole arada skntin olursa gelebilirsin dedi bulanti için de bitkisel bi ilaç verdi insAllah bulabilirsin eczanelerde bulamazsan da zencefil çayı içebilirsin dedi
Gözün aydın canım çok sevindim senide kendim gibi bekliyordum heyecanla rabbim bu güzel haberleri hep cogaltsin

Ay bendede vardı bi ara kum Allah yasatmasın hicbirimize :KK43:
Gecen hafta gazdan ucacaktım cıkaramıyordum şiş şiş ölecektim resmende cok sükür bu hafta o ilacla rahatladım
Yemekle birlikte sıvı icme yemekten yarım saat sonra yemekten bi saat sonra ic
Yemekle alınan sıvı resmen fazla geliyor
Evet canım kesinlikle

İnşallah canım ❤️
Şimdilik bi doktorum yok canım
Şehir hastanesine gidiyorum akşam gittiğimden mesai dışındakiler bakıyor
Ama en son ki venhar Ceyhan dı doktor gayet iyiydi ultrasonu bile bana dönderdi içimi rahatlatmak için.
İlkinde hep özele gitmiştim Hüma da Suat beye
Sen hangisine gittin canım
Yaa ne güzel şehir Hastanesi'nde iyi bı doktora denk gelmek.. ben ilk fakülteye gittim ama dun önceki düştüklerimdede gittiğim doktora Tekdende Ahmet Acer e gittim. Çok iyi birisi zaten mesleki olarak. Tavsiye ederim yani. Tahmini doğum günümüz aynıydı ya ben değiştirdim 24 Eylül görünüyor dedi doktor.. Allah'ım hayırlısıyla o günlere ulaştırsin insallah

Kizlar gunluk pastorize sutten yogurt mayalayan var mi icinizde? Birde bu marketlerde probiyotik toz yogurt mayalari var. Kullanan, memnun kalan veya saglikli olup olmadigina dair bilgisi olan var mi?
Ben Istanbul'dayken kizim icin mayalardim sadece isitip parmaginizi Yakma yakmama arasinda mayalayin. Toz maya hakkinda saglikli oldugunu dusunmuyorum

Yaa ne güzel şehir Hastanesi'nde iyi bı doktora denk gelmek.. ben ilk fakülteye gittim ama dun önceki düştüklerimdede gittiğim doktora Tekdende Ahmet Acer e gittim. Çok iyi birisi zaten mesleki olarak. Tavsiye ederim yani. Tahmini doğum günümüz aynıydı ya ben değiştirdim 24 Eylül görünüyor dedi doktor.. Allah'ım hayırlısıyla o günlere ulaştırsin insallah
İnşallah canım hayırlısıyla ❤️
Benimde geç döllenme ya ilki sezeryan olduğundan erken gelir muhtemelen diye değiştirmedim ;)
Bakalım bu sefer özele gitmem herhalde, ona vereceğim parayı çocuğa harcarım diye düşünüyorum :emir_bebek:
Çok sevindim ama senin adına :KK200:
İlerde zaten numaralarımızı verir birbirimizle irtibatta oluruz :KK19:

İnşallah canım hayırlısıyla ❤️
Benimde geç döllenme ya ilki sezeryan olduğundan erken gelir muhtemelen diye değiştirmedim :KK66:
Bakalım bu sefer özele gitmem herhalde, ona vereceğim parayı çocuğa harcarım diye düşünüyorum :emir_bebek:
Çok sevindim ama senin adına :KK200:
İlerde zaten numaralarımızı verir birbirimizle irtibatta oluruz :KK19:
Tesekkur ederim canım inşallah çok isterim . Ya bu emijiler i nasıl koyuyosunuz gerçi H honey bunch a sormak lazım

Eklentiler

• E42E3FFB-DDE4-4077-AE34-1F56C9B46907.jpeg
    E42E3FFB-DDE4-4077-AE34-1F56C9B46907.jpeg
    208,2 KB · Görüntüleme: 28
Back