Kızlar ben 2 kg almışım. Midem bulansa da iştahımdan birşey kaybetmedigim için böyle oldu sanırım. Biraz dikkat edeyim değil mi?

T tuboz beni de ekler misin sat 22.12.2018 dogum 28.09.2019 yas 33 2.cocuk Balikesir/Burhaniye
Sat 22 aralık benim de :) ben pazartesi günü dr a gittiğimde karından ultrasonda hamilelik gözükmedi bugun kan sonucumu aldım beta hcg 1348 cıktı. Sizde durumlar nasil ? Benim de 2. Olacak ins ilkinde hic olmamıştı böyle seyler. Sizin ultrasonda görüldü mu

Ya sorma ben soyleyemiycem soylemiycem derken giderek yayiliyor bu bebe çok popüler sanirim
Bakan gözümden anliyor tabiyogun aserme ve istahsizlik halsizlik de durumun cakilmasinda bir etken

Kızlar ben 2 kg almışım. Midem bulansa da iştahımdan birşey kaybetmedigim için böyle oldu sanırım. Biraz dikkat edeyim değil mi?
Bi de susuzluk ödem ve sislik yapiyo canim
O da var istahsizlik beni kuru gıdalara yoneltiyo ve tuzlu
Ama yeterince su icemiyorum

Selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı 6+2 olmuş dedi kalp atışını gördük darısı diğer kalp atışını bekleyen arkadaşlara baya bi kan tahlili istedi bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı bende durumlar böyle mide bulantım yok ama iştahsızlığım var bide halsiz hissediyorum kendimi oturduğun yerde gözlerim kapanıyor ağırlaştım sanırım

Benim de 1300 iken karından görünmedi canım doktor hatta bayağa sıkışta gel tekrar bakalım dedi gitmedim. 10 gün sonra vajinal ultrasonda hepsini gördük

Geç döllenme canim seninki ya da periyotlarin cok uzun 35 40 45 gün
Çünkü benim de 21 aralik ve beta hcg cok cok farklı
Daha küçük korkma merak etme gözükür bekle sen için de ferah olsun
....

Ya sorma ben soyleyemiycem soylemiycem derken giderek yayiliyor bu bebe çok popüler sanirim
Bakan gözümden anliyor tabiyogun aserme ve istahsizlik halsizlik de durumun cakilmasinda bir etken
Aynen anlaşılıyordur da bugün bi akraba daveti vardı gitmedim kendimi tutamam söylerim ya da anlaşılır halimden diye

Kızlar suyu hafif soğuk için, internette denk gelmiştim soğuk su, meyve suyu bulantı ya iyi geliyor diye. Dolaba su koydum yarım bardan soğuk yarım bardak sıcak karıştırıp içiyorum hafif soğuk oluyor ama çok iyi geliyor ama fazla soğuk içmeyin bu seferde boğaz ağrısı olmasın

Geç döllenme canim seninki ya da periyotlarin cok uzun 35 40 45 gün
Çünkü benim de 21 aralik ve beta hcg cok cok farklı
Daha küçük korkma merak etme gözükür bekle sen için de ferah olsun
....
Periyotlarım düzenlidir aslında. 28 günde bir genellikle olurum. O zaman bilgilerimi de sizinle paylaşayım ins hayırlısı olur listeye eklenirim yaşım 31, kilom 52, 2. Olacak ins, istanbul da yaşıyorum, sat 22 aralık ,planlanan doğum tarihi de 28 eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…