Gecmis olsun canim. Bende şu akşam kasik agrim vardı onun dışında başı ağrıyor arada ama kol bacak agrim yok cok şükür.Gunaydin kizlar, dizi agriyan var mi? Dizim agriyor yaaa egilip bir sey alirken ve dizimi kirarken cok agriyor...
Sana da gecmis olsun tatlim. Zaten gunumun cogu dinlenerek geciyor. Is yapsam bile dinlene dinlene yapiyorum.Gecmis olsun canim. Bende şu akşam kasik agrim vardı onun dışında başı ağrıyor arada ama kol bacak agrim yok cok şükür.
Dinlenme imkanın varsa dinlen derim
Amin tesekkur ederimHoşgeldiniz. Hayirli sağlıklı olsun bebeginiz.
Ultrasonlar arasinda fark vardir muhakkak doktordan doktora bile degisiyor olcum Ben ilk gittigimde adetime gore 4+2 ydim. 8 gun sonra gel dedi keseyi gormek icin. Gittigimde adetime gore 5+3tum keseyi gorduk cok sukur ama ultrason ciktisinda 4+5 yaziyodu yine 5 haftalik dedi. O yuzden kafana takma ve bekle hemen kurtaja gitme sakin. Birkac gun sonra duyulur o Ben kizimda 7 kusurlarda 8inci haftada duymustumaslında be daha çok kesenin küçülmüş olabileceğine takıldım...bu küçüklük neden kaynaklanıyor kesenin gerçekten küçülmesi mi yoksa ultrasonlar arasındaki farkmı?bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı yazabilirler mi?
Erken cnm daha moral bozma6 +1 kalp atasıni duyamadik
sorun olmaz canim cihazdan farkeder boyutuarkadaşlar bana bir akıl verin...pazartesi günü özelde bi doktora gittim kese 19.mm ve 6 haftalık dendi vajinalden baktı kalp atışı yok olmalıydı dedi perşembe gel tekrar bakalım yoksa kürtaj dedi ona hemen kürtaj dedi diye gitmedim .... bugün devlete gittim oranın ultrasonunda kese 15.7 mm ve 5 +4 çıktı doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel bakalım kalp atışına dedi...kafam allak bullak oldu şimdi kese küçülmüşmü ultrasonlar arasında bu kadar fark olabilir mi?...biri hemen kürtaj biri 10 gün bekle diyor ...bu arada sat 1 aralık normalde sat dan kaç hafta geri olmadı normaldir...çok üzgün ve karışığım...yardım edin lütfen
Benim de kalp atışını görürken karnımda basınç olmuştu. İki gün sonra hafif kahverengi lekelenme oldu benim de tuvalet kağıdına, doktora sordum progestanın dozunu arttırdı. Pişman oldum ben de.İlk kizimda keseyi gorememisti obyuDen vajinal ultrasonla bakti sonrasinda hafif lekelenme olmustu bu kez baktirmam beklerim galiba
Kesinlikle öyle canım. İlk hamilelik kışa denk geldi. Bu sefer yazSen çok fazla ödem yapmışsın o zmn kuzu. Yoksa ilk iki hafta 20 gitmezdi en fazla 10 gidiyor normal değerlerde. Çok tuzlu yememeye çalış bu sefer. Bir de ztn son aylarımız yaza gelcek şişkinlik çok olacaktır hepimizde dikkatli olalım
arkadaşlar bana bir akıl verin...pazartesi günü özelde bi doktora gittim kese 19.mm ve 6 haftalık dendi vajinalden baktı kalp atışı yok olmalıydı dedi perşembe gel tekrar bakalım yoksa kürtaj dedi ona hemen kürtaj dedi diye gitmedim .... bugün devlete gittim oranın ultrasonunda kese 15.7 mm ve 5 +4 çıktı doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel bakalım kalp atışına dedi...kafam allak bullak oldu şimdi kese küçülmüşmü ultrasonlar arasında bu kadar fark olabilir mi?...biri hemen kürtaj biri 10 gün bekle diyor ...bu arada sat 1 aralık normalde sat dan kaç hafta geri olmadı normaldir...çok üzgün ve karışığım...yardım edin lütfen
Ben 6+5 de duydum ikisininkini de birisi iki gün geri geliyodu o zamanKızlar 6+1 de kalp atışını duymayan var mıydı
İnşallah benim de öyledir Allahım hayırlısını versinBen 6+5 de duydum ikisininkini de birisi iki gün geri geliyodu o zaman
Arkadaşlar Facebook'ta Eylül Ekim 2019 anneleri diye bir grup var isterseniz ortada gelebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?